شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه مهدی باوران و مهدی یاوران
مستقیم میرم سر اصل مطلب!!!
سوال نظر سنجی اینه :
شما چقدر به اخبار رسانه ملی (صدا و سیما) اعتماد دارید ؟
1 - بحث فقط درمورد رادیو و تلویزیون می باشد .(روزنامه و مجله مد نظر نیست!)
2 - هرکس فقط دلایل و تحلیل خودش رو ارائه بده, لطفا از تخریب چهره های سیاسی , رسانه ای , اقتصادی , ورزشی!! , علمی!!!! و ... بپرهیزید!
3 - لطفا با توجه به قوانین تالار از بحث های فرسایشی سیاسی هم بپرهیزید .
اخبار رادیو و تلویزبون ایران
تا اینحا که من تجربه کردم
شاید سانسوز کنه (که در بعضی مواقع حق داره)
ولی دروغ نمیگه
اخبار رادیو و تلویزیون به طوری هست که ممکنه یه حقایقی رو اصلا نگه.
ولی همون چیزهایی که میگه درسته و راسته.
بر عکس رسانه های خارجی که دروغ را با واقعیت قاطی میکنن.
من با دوستان موافق نیستم.
چند روز اول تظاهرات ترکیه، تلویزیون پشت سر هم میگفت مردم با اردوغان برای حمله به سوریه مخالفن و از دخالت های ترکیه توی سوریه خسته شدن.
اما بعد که بی بی سی اعلام کرد تظاهرات برای یه پارک توی استانبول بوده، صدا و سیما هم اومد و راستش رو گفت.
یا چند وقت پیش یه فیلم از یوتوب رو پخش کرد که دختری رو توی زندون آمریکا میزنن. (دقیقاً موضوعش رو به یاد ندارم.)
من هم حساس شدم و رفتم سرچ کردم دیدم بــــــــــــــــــــــــــله!!
فیلم مال سال 2007 ه!!!
متأسفانه چون رسانه های خارجی دارن رسانه ملی رو رصد میکنن، در مورد مشکلات کشور خودمون هم خیلی وارد جزئیات نمیشه و همه چیز رو بیان نمیکنه.
اما در مجموع، نسبت به رسانه هایی مثل BBC یا VOA یا من و تو و یا حتی رسانه های دولتی و خصوصی آمریکا مثل CNN و FOX News حقایق بیشتری رو مطرح میکنه.
توی نظر سنجی بالا هم کاشکی متوسط رو به بالا هم بود که من اونو انتخاب میکردم.
چون نیست، زیاد رو انتخاب میکنم.
هیچ وقت یک رسانه نمی تواند کاملا مستقل عمل کند همیشه از یک گروهی سیاست پذیری دارد
در ایران هم تعدادی اخبار بنا به ضرورت و مصلحت دستخوش تغییر و تحول می شوند .
تفاوتی بین رسانه ما با بی بی سی فارسی وجود ندارد و هیچ کدام بی طرف نیستند و هرکدام در جهت منافع صاحبان خود یک مطلب به نفع خود تحریف و تغییر میدهند و هیچ کدام قابل اعتماد نیستند باید به دنبال رسانه بی طرف بود
با یاد حق
حرف های جناب 110 رو تا حدود زیادی قبول دارم ..
اما باید بگم رسانه ی ایران بیشتر بزرگنمایی و اغراق میکنه تا دروغ ...
و در مورد داخل هم ایرادت رو نمیگه و اصلا به روی خودش هم نمیاره که چنین اتفاقی افتاده
مثل دعواهای اخیر مجلس ( برادران لاریجانی و احمدی نژاد ...) اخبار اصلا چیزی نگفت
تا این که چند روز بعدش با پخش سخنان رهبری به این موضوع اشاره کرد و گفت چندی پیش ...

افتضاح بزرگی بود واسه رسانه ....
البته میشه به رسانه تا حدوی حق داد ... چون برخی از خبرها اگر مطرح بشه مردم رو می ترسونه ..
مثل خبر گرون شدن روغن و کره و ... که باعث شد همه بریزن بخرن و قیمت ها چند برابر بشه
اما به طور کلی عمل کرد متوسطی داره که با توجه به شرایط فعلی جامعه خوبه ...
یاالله
تلویزیون ما شاید بعضی وقت ها همه ی حقیقتو نگه.ولی بعضی وقت ها نگفتن حقیقت درست مثل دروغ گفتنه
به نام خدا
دوستان یک نکته را در نظر بگیرند که هر کشوری حالا از آمریکا بگیرید تا عراق, بنابر شرایط امنیت ملی خود برخی اخبار را سانسور میکند مثلا همین آمریکا چقدر اخبار مربوط به حادثه یازدهم سپتامبر یا اسنودن را سانسور کرد.
به هر حال در هر کشور به فراخور سیاستهای امنیتی آن برخی خبرها سانسور میشود دوستان این نکته را هم در نظر بگیرند به نظر بنده صدا و سیما از بیست نمره در زمینه اطلاع رسانی به خصوص در سالهای اخیر و ایجاد شبکه خبر نمره چهارده میگیرد ولی به هر حال قبول میشود.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینو همه انگار قبول دارند رسانه بیطرف نداریم
ولی من اینو بیشتر قبول دارم رسانه ملی بعضی مواقع بقول معروف گل بخودی میزنه!
نمونش همون
تایپیک زیری که بنده زدم
و اینم بگم رسانه ملی بعضی اخبار را شاید سانسور کند ولی دروغ در حد صفر(اگه تفاق بیافتد یه نفر اشتباه میکند که از
دستشان در میره)و سالمترین رسانه است
ولی تا رسانه ایده ال و اسلامی بسیار راه است .............
یاعلی.