تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پروژه ماسونر نشان دادن اسلام برای جنگ آرمگدون، جدی است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
مطلب جالبی بود

ولی اون 4 تا خیمه هستند در حرم امام خمینی(رحمة الله علیه) نه هرم چون حالت قوسی دارد

آرم شبکه خبر عوض شده دیگه مربع است نه مثلث
سلام

برای من همیشه این سوال بود که چرا در فیلم ها افرادی که نماد ماسونی دارن منفی هستند مگه اونا خودشون ماسون نیستند شما می گین در واقع اونا می خوان ماسون رو به ما نسبت بدن
من یکم گیج شدم
سلام خسته نباشید واقعا زحمت کشیدین
اگر منظور شما اینکه فراماسون ها چون میدونند مردم ایران ضد شون هستند می خوان حکومت رو فراماسون نشون بدن تا مردم ضد حکومت بشن ،حرف شما منطقی به نظر میاد ،اما اگر منظور شما نشان دادن ایران (فراماسونی)به صورت جهانی است بعید است زیرا در اکثر شبکه های غربی ،مستند ها، خبر ها و زندگی نامه ها را در خوب جلوه دادن فراماسون ها پخش می کنند و اعلام می کنند فلان مسئول و رئیس جمهور قدرتمند ،دلسوز ،آبادگر و مشهور فراماسون بوده .(کم کم داره بیشتر هم میشه).
اما عزیز شما از اینهمه نماد در ایران نوشتی و عکس گذاشتی ،با اینهمه مدرک آیا میشه گفت همه ی این موارد اتفاقی بوده و یا دستان خارجی و به دور از سیستم خودمون بوده باورش سخت است.
(نماد ها در تمام ایران پخش شده ،توهمین مرکز استان ما ،ساختمان بورس و صنعت و معدن(بازرگانی) یک مثلث نارنجی با نوکی زرد هست (تغریبا نصف ساختمان )که آدم شاخ در میاره و حتی یک پاساژی با نام آریا هست که نما ساختمان یک مثلث آبی با پنجره ای باز در وسط مثلث و نوک مثلث تکمیل نشده،ستاره واژگون با اسم ا... و ستون ها و ساختمان های دولتی و غیره دولتی با نماد های مختلف که هر شخص آگاهی رو به شک میندازه.)
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع