تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گل به خودی از طریق سریالهای کره ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک رو به مناسبت کودتای انگلیسی-آمریکائی 28 مرداد زدم

نمیدونم چرا بعضی از هم تالارها! صداشون در اومد

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۰)abbas133 نوشته است: [ -> ]البته سریالهای فاخر خودی رو هم که دروغ و غیبت و تهمت و........... درش موج میزنه به این حدر رفتن پول بیت المال و وقت مردم باید اضافه کرد

و بعضی ها هم که اصلا چیزی درش موج نمی زنه.....!!!!!! ولی باز مردم میشینن و مبینن!!!!!!ConfusedConfused

بله دوست عزیز حرف زیاده اما کو گوش شنوا و عمل کننده........

به قول شما اونا هم اسطوره سازی می کنن و ما هم اسطوره سازی میکنیم!!!!!!Huh

من اصلا از سریال خودی تعریف کردم؟

از خودمون هم انتقاد کردم

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۶)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]من این حرفاتونو نمونه ی بارز افراط میبینم !!! ConfusedConfusedConfused

اگه کشور دست شما باشه مردم رو از همه چیز که مخالفین به زور شمشیر محروم میکنین چون شما مخالفشین

بله متوجهم

همون بحث اعتدال گرائی

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۲)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]اولا این سریال جز همون یه باری که شبکه 2 نشون داد دیگه نشون ندادن تا الان که شبکه تماشا داره میده و من خودم قبلا کامل ندیدم الان دارم تا حدودی میبینم !!!
اولا اونا داستان های تاریخی و بعضا ساخته ذهن نویسنده های خودشونه ... کسی که به داستان فیلم که یانگومه فکر میکنه نه شاهش ... اصلا دلیل این فکر ها چیه ؟؟؟ میدونین مثل چی میمونه همون قضیه ی بازی والیبال بود... مردم بازی رو نگاه میکردن نه تماشاگراشو انقدر جو درست کردین که واسه بازی های بعدی نابود کردن اعصاب ملت بدون ماهواره رو از دیدن والیبال صحنه آهسته...
شما وقتی دوست نداری کسی از مقام های بالای کشورمون بد بگه چرا خودت داری اینجوری جواب میدی ؟؟؟؟؟
دیدی نظر مردم واسه افراط دست بود :
* افراطي کسي است که خودش را حق مطلق مي داند و براي هر کس غير خودش حتي حق نفس کشيدن قائل نيست.
واقعا این جور حرف زدن ها افراط نیست ؟؟؟ اگه کسی ضد مقام های بالا ما صحبت کنه ناراحت میشیم اما به خودمون حق توهین میدیم ؟؟؟؟ ConfusedConfused
خدا به ما عقل داده وقتی بدونیم اشتباهه چرا سمتش بریم !!!!
صدا و سیما وظیفه داره برای 70 میلیون ایرانی برنامه بسازه نه فقط 5-6 میلیون نفر !!! مگه بقیه ایرانی نیستن ؟؟؟ خب خیلی از ایرانی ها دوست دارن سریال های کره ای رو ببینن !! (بعدشم تلویزیون طبق خطوط خودش سانسور میکنه این رو مشکل دارین باهاش ؟؟)
بعدشم ... خوب نیست کسی از قدرت ادمین بودن استفاده سو کنه ....

یک آرایه ای تو ادبیات وجود داره به نام اغراق Blush

منظور از 100 همین بود+سریال های مشابه مثل جومونگ

یعنی شما انقدر به این خوشبینید که یک نویسنده کاملا مستقل تو اتاقش میشینه و مینویسه و سینمای مستقل کره میاد پخشش میکنه؟

بعدش هم چرا انقدر ناراحت شدید که به شاه انگلیس خبیث اینطوری گفتم؟

اگر ایرانی هم باشید این انگلیسی ها به همه ایرانی ها خباثت نشون دادند

من حرفمو زدم نمیدونم چرا یهو به افراطی بودن متهم شدم!!! یاد همون مبحث روز اعتدال گرائی افتادم

خب چرا وقتی سخن حق رو میشنوید انکار میکنید؟ دلیل منطقی بیارید نه اینکه انکار کنید

اگر به این باشه که صدا و سیما باید برای همه سلیقه ها فیلم بزاره مثل اینه که تو یه مهمونی یه تعدادی سیگاری هستن بعد صابخونه بیاد به همه سیگار بده

یا اینکه بگیم چون مردم نوشابه دوست دارن پس نوشابه تولید کنیم چون دلشون میخواد در حالی که مضره و غیر از ضرر نداره

در ضمن ضرری که از بابت صحنه های مزخرف تو فیلم ها عاید طرف مقابل میشه یک صدم ضرر نفوذ این تفکره

بعدش هم ادمین خیلی منطقی جواب دادن و تازه وارد بحث هم نشدن

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۴)110 نوشته است: [ -> ]از نظر من ربط دادن هر فیلمی از هر جای دنیا به سیاست های انگلیس کار درستی نیست. نتیجش می شه همین پست هایی که تو این تایپیک از طرف دوستان زده می شه و به شما حمله میشه و بعد هم حذف می شه! که کار درستی هم نیست البته!

اینکه یک فیلم چه پیامهای منفی ای داره بحثش جداست! اما بدون دلیل نمی شه اون رو به سیاست های انگلیس یا احیانا فراماسونری و .. نسبت داد. شما از انگلیس بدتون میاد دیگه لازم نیست به بهانه یک فیلم بیاید بهش فحش بدید . همینطوری بی دلیل هم می تونید ابنکار رو بکنید!

در ضمن اونها القا نمی کنن اونها یک فیلم بر اساس فرهنگشون ساختن که صدا و سیما رفته خریده! اشتباه از صدا و سیماست که نباید اینکار رو بکنه! در هر صورت اگر صدا و سیما هر سریالی خارجی رو پخش کنه به دلیل اینکه فرهنگ و سبک زندهگیشون با ما تفاوت داره یکسری ناهنجاری ممکنه بوجود بیاره!! شما رک و رو راست بگید کلا با سریال خارجی مشکل دارید ما هم تکلیف خودمون رو می دونیم!! ربط دادن یانگوم و اوشین و ... به سیاست های انگلیس دیگه چه صیغه ایه! اگه می گفتید افکار فمینیستی داره قابل قبول تر بود!!

بعد این همه سال باز هم سند منگوله دار میخواید از دخالت انگلیس در همه شوون زندگی؟

این نوع طرز تفکر از قدیم بوده

همین بنی امیه هم این تفکر رو داشتند و الان هم وهابیت با همین سیستم بدترین موجودات رو بر سر مسلمونا اوردن و مسلمون ها هم صداشون در نمیاد

سیستم سلطه پذیری

انگلیس هم همینطوره

شرق آسیا هم همین طوره

حتی کشورهای کمونیستی هم همینطورن و همینطور بودند

شما نگران نباشید من این اتهام رو زدم به دشمنانمون

یروزی صداش در میاد دیگه
آخه برادر من همه که مثل شما ایمانشون قوی نیست ؟هان؟ ما چطوری باید مخاطب ایرانی رو راضی نگه داریم. شما راه حل اینکه ملت نرن سراغ ماهواره رو بگو دیگه عزیزم!!!!
اون عقب نشستید هی می گید ملت ماهواره نبینند و فرهنگ غربی بعد یکی از معدود سریال ها رو هم گشتید بهش گیر دادید؟
کجای سریال های کره ای گففته شده که ادم بد ها و ضد قهرمانان می خوان جای آدم خوب ها رو بگیرن و خودشون نوکر بشن؟
شما فکر نمی کنم حتی یه یکی از این سریال ها رو هم دیده باشید. چون من فقط دو مورد رو می گم نمونه:
1. در همین سریال افسانه دونگ یی که چند وقت پیش پخش شد: مگه وزیر سوم جنگ و ملکه هر دو تا شون نمی خواستن شاه رو برکنار کنند؟ هان؟ اینها می خواستن بیان نوکری کنند یا قدرت رو بدست بگیرن؟
2. در همون سریال جومونگ مگه شخصیت تسو نبود که می خواست با کودتا جای پدر شو بگیره؟ هان؟
یه کم فکر کینم!
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۱)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]آخه برادر من همه که مثل شما ایمانشون قوی نیست ؟هان؟ ما چطوری باید مخاطب ایرانی رو راضی نگه داریم. شما راه حل اینکه ملت نرن سراغ ماهواره رو بگو دیگه عزیزم!!!!
اون عقب نشستید هی می گید ملت ماهواره نبینند و فرهنگ غربی بعد یکی از معدود سریال ها رو هم گشتید بهش گیر دادید؟
کجای سریال های کره ای گففته شده که ادم بد ها و ضد قهرمانان می خوان جای آدم خوب ها رو بگیرن و خودشون نوکر بشن؟
شما فکر نمی کنم حتی یه یکی از این سریال ها رو هم دیده باشید. چون من فقط دو مورد رو می گم نمونه:
1. در همین سریال افسانه دونگ یی که چند وقت پیش پخش شد: مگه وزیر سوم جنگ و ملکه هر دو تا شون نمی خواستن شاه رو برکنار کنند؟ هان؟ اینها می خواستن بیان نوکری کنند یا قدرت رو بدست بگیرن؟
2. در همون سریال جومونگ مگه شخصیت تسو نبود که می خواست با کودتا جای پدر شو بگیره؟ هان؟
یه کم فکر کینم!

مخاطب ایرانی با این جور سریال ها بیشتر مسموم میشه

اگر 20 درصد ایرانی ها فلان سریال شبکه های ماهواره ای رو دنبال میکنن این سریال ها رو 80 درصد دنیال میکنن که بدتر میشه

مثل قلیون با تنباکوی خالص و تنباکوی میوه ای (Big Grin)

که تنباکوی میوه ای به خاطر طعمش باعث میشه بدن واکنش کمتری نشون بده

اگر این نوع برخورد ها نبود برای همون اوشین یا تمام سریال ها تاپیک جداگانه میزدم و قسمت به قسمتشو میشستم مینداختم رو بند!

اما هم نمیخوام اینطوری انرژی کاربرا به هدر بره از خوندن این بحث ها و هم میخوام کاری کنم و کاری کنیم که خودشون برن دنبال قضیه رو بگیرن

نقل قول: کجای سریال های کره ای گففته شده که ادم بد ها و ضد قهرمانان می خوان جای آدم خوب ها رو بگیرن و خودشون نوکر بشن؟

کل سریال رو همین محور میچرخه

چشم دل باز کن که جان بینی
آنچه نادیدنیست آن بینی

البته نیازی به چشم دل هم نیست با همین چشم سر هم میشه باند بانو چوئیAngry رو دیدBig Grin

نقل قول: 1. در همین سریال افسانه دونگ یی که چند وقت پیش پخش شد: مگه وزیر سوم جنگ و ملکه هر دو تا شون نمی خواستن شاه رو برکنار کنند؟ هان؟ اینها می خواستن بیان نوکری کنند یا قدرت رو بدست بگیرن؟

خب در هر صورت سیستم سیستم باطله

خب یکم فکر کنیم

برای تنوع هم که شده باید یکم تغییر داد یا نه؟

ولی در هر صورت سیستم همونه

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]اتفاقا به نظر من خیلی خیلی خیلی از فیلم های ایرانی که الان داره ساخته میشه بهتره. ادم 2 قسمت میبینه اعصابش از فرهنگ و ادمهای ایرانی خرد میشه. حداقل فیلم های کره ای اخر هر قسمتش چند صحنه ی زیبا داره که ارامش بخشه.

Big Grin

من دیگه حرفی ندارم

[تصویر: famile-door.jpg]

عزیز من خب اون فرهنگ ایرانی نیست که

پس چی دارم میگم؟

سبک زندگی اسلامی چیه؟
خب این یانگوم رو که معمولا نگاه نمیکردم ولی افسانه دونگی خب خیلی قسمتاشو دیدم
واقعا برام جالبه که چقدر پادشاهاشون رو خوب نشون میدن!
اونطور که ما خوندیم و شنیدیم فوق العاده آدمای ظالمی بودن!
بگذریم...
درباره دونگی قسمت آخر رو اگر دیده باشید
قشنگ تناسخ رو بیان میکنه
اون قسمت که یه دختر بچه نشون میده و اونطور که اون آقا برخورد میکنه یه جوری به مخاطب فهمونده میشه که الان که دونگی از این دنیا رفته روح اون دوباره تو بدن این دختر بچه اومده
به همین راحتی به همین....!
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مخاطب ایرانی با این جور سریال ها بیشتر مسموم میشه

اگر 20 درصد ایرانی ها فلان سریال شبکه های ماهواره ای رو دنبال میکنن این سریال ها رو 80 درصد دنیال میکنن که بدتر میشه

مثل قلیون با تنباکوی خالص و تنباکوی میوه ای (Big Grin)

که تنباکوی میوه ای به خاطر طعمش باعث میشه بدن واکنش کمتری نشون بده

اگر این نوع برخورد ها نبود برای همون اوشین یا تمام سریال ها تاپیک جداگانه میزدم و قسمت به قسمتشو میشستم مینداختم رو بند!

اما هم نمیخوام اینطوری انرژی کاربرا به هدر بره از خوندن این بحث ها و هم میخوام کاری کنم و کاری کنیم که خودشون برن دنبال قضیه رو بگیرن

کل سریال رو همین محور میچرخه

چشم دل باز کن که جان بینی
آنچه نادیدنیست آن بینی

البته نیازی به چشم دل هم نیست با همین چشم سر هم میشه باند بانو چوئیAngry رو دیدBig Grin

خب در هر صورت سیستم سیستم باطله

خب یکم فکر کنیم

برای تنوع هم که شده باید یکم تغییر داد یا نه؟

ولی در هر صورت سیستم همونه

Big Grin

من دیگه حرفی ندارم

[تصویر: famile-door.jpg]

عزیز من خب اون فرهنگ ایرانی نیست که

پس چی دارم میگم؟

سبک زندگی اسلامی چیه؟

ام یعنی چی؟
که مخاطب ایرانی کمتر می بینی؟ عزیزم خب این سریال ها رو فکر کردی ایران از کجا میاره؟ همه رو از ماهواره می گیره دیگه فقط فرقش اینه که اینجوری یه سانسوری چیزی در کار هست و اونجوری هیچی نست!!!
عجب! اطلاعاتتون در مورد تنباکو رو در اختیار دوستان قرار بدید بهره مند شند.بعدشم شما به خودت نگاه نکن دوست عزیز قرار باشه همین سریال های کره ای هم قطع بشه دیکه ما می مونیم امثال سریال های ایرانی .
زمانی شما می تونی مخاطب ایرانی رو سرزنش کنی که کالایی با کیفیت دیگه بد بد 20 % پایین تر از محصول خارجی عرضه کنی بعد مردم برن خارجی شو ببینین بعد بگی نه ببینید ما رفتیم یه سریال عالی ساختیم مردم ندیدین!
ولی خدا رو شکر مردم عقل دارن. اگه قرار بود از روی احساس یه سریال خارجی رو به ایرانی ترجیح بدن هیچوقت امثال سریال مختارنامه رو نمدیدن.
زمانی که پاسخ ما به سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان سریال های خروس و مادرانه است یا در برابر انیمیشن های بن تن و آواتار و ناروتو می یایم خداوند لکلک ها را دوست دارد و زرد و مشکی می سازیم نمی تونیم از مخاطب ایرانی انتظار داشته باشیم که پای ثابت تلویزیون ملی باشد.
(۲۸/مرداد/۹۲ ۲۰:۲۱)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]ام یعنی چی؟
که مخاطب ایرانی کمتر می بینی؟
عزیزم خب این سریال ها رو فکر کردی ایران از کجا میاره؟ همه رو از ماهواره می گیره دیگه فقط فرقش اینه که اینجوری یه سانسوری چیزی در کار هست و اونجوری هیچی نست!!!
عجب! اطلاعاتتون در مورد تنباکو رو در اختیار دوستان قرار بدید بهره مند شند.بعدشم شما به خودت نگاه نکن دوست عزیز قرار باشه همین سریال های کره ای هم قطع بشه دیکه ما می مونیم امثال سریال های ایرانی .
زمانی شما می تونی مخاطب ایرانی رو سرزنش کنی که کالایی با کیفیت دیگه بد بد 20 % پایین تر از محصول خارجی عرضه کنی بعد مردم برن خارجی شو ببینین بعد بگی نه ببینید ما رفتیم یه سریال عالی ساختیم مردم ندیدین!
ولی خدا رو شکر مردم عقل دارن. اگه قرار بود از روی احساس یه سریال خارجی رو به ایرانی ترجیح بدن هیچوقت امثال سریال مختارنامه رو نمدیدن.
زمانی که پاسخ ما به سریال هایی مثل لاست و فرار از زندان سریال های خروس و مادرانه است یا در برابر انیمیشن های بن تن و آواتار و ناروتو می یایم خداوند لکلک ها را دوست دارد و زرد و مشکی می سازیم نمی تونیم از مخاطب ایرانی انتظار داشته باشیم که پای ثابت تلویزیون ملی باشد.

اون خط قرمز رو متوجه نشدم

خب برادر شما از کجای حرف من متوجه شدی دارم مخاطب رو نقد میکنم!!؟

تمام حرف من متوجه صدا و سیما و از آن طرف رسانه استکبار بود

بله ما هم منتظر ساخت سریال های خوب هستیم

راستی تنباکو رو که پرسیدید!!!
ما هم متخصص نیستیم! ولی تا اونجا که میدونیم بدن نسبت که تنباکوی بدون طعم واکنش تدافعی خیلی بیشتری نشون میده تا تنباکوی طعم دار!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلطه پذیری؟؟؟؟

اصلا با این صحبتتون موافق نیستم!

یادمه سال 88 آقای کلهر رو آورده بودن بخش خبری ساعت 22:30 شبکه 2! درمورد اتفاقای اون سال صحبت میکردن!

یه بحثی مطرح شد که گفتن تو کره جنوبی هرچند وقت درمیون خود دولت عمدا دانشجوها و کلا قشر جوون رو تحریک میکنه تا بریزن تو خیابون و حتی دستور میدن که نیروهای امنیتی باهاشون برخورد نکنن و اجازه بدن مردم اونا رو بزنن تا اینجوری انرژی هاشون تخلیه بشه!!!!!!!!!

اونوقت این مردم سلطه پذیر میشن؟؟؟

نکنه میخواید بگید این سریال رو فقط برای ما ساختن!!!!!!!!

تو سریال اون بخشی که دارید ایراد میگیرید شاید الان برای ما قابل قبول نباشه ولی تو زمانی که سریال مربوط به اونه این چیزا عادی بوده!

این نشون دهنده سلطه پذیری نیست! نشانه نظم و هدف واحده!

نمیخوام مقایسه کنم ولی حواستون باشه که ما هم با همین دید نسبت به ائمه نگاه میکنیم! حرف اونا رو بدون چون و چرا میپذیریم! یعنی ما هم سلطه پذیریم؟؟؟ معلومه که نه, حالا برای مردمی که پادشاه رو درحد خدا میدونستن این چیز عجیبی نیست, واقعیت جامعه ست!
(۲۹/مرداد/۹۲ ۰:۲۰)MYNK نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلطه پذیری؟؟؟؟

اصلا با این صحبتتون موافق نیستم!

یادمه سال 88 آقای کلهر رو آورده بودن بخش خبری ساعت 22:30 شبکه 2! درمورد اتفاقای اون سال صحبت میکردن!

یه بحثی مطرح شد که گفتن تو کره جنوبی هرچند وقت درمیون خود دولت عمدا دانشجوها و کلا قشر جوون رو تحریک میکنه تا بریزن تو خیابون و حتی دستور میدن که نیروهای امنیتی باهاشون برخورد نکنن و اجازه بدن مردم اونا رو بزنن تا اینجوری انرژی هاشون تخلیه بشه!!!!!!!!!

اونوقت این مردم سلطه پذیر میشن؟؟؟

نکنه میخواید بگید این سریال رو فقط برای ما ساختن!!!!!!!!

تو سریال اون بخشی که دارید ایراد میگیرید شاید الان برای ما قابل قبول نباشه ولی تو زمانی که سریال مربوط به اونه این چیزا عادی بوده!

این نشون دهنده سلطه پذیری نیست! نشانه نظم و هدف واحده!

نمیخوام مقایسه کنم ولی حواستون باشه که ما هم با همین دید نسبت به ائمه نگاه میکنیم! حرف اونا رو بدون چون و چرا میپذیریم! یعنی ما هم سلطه پذیریم؟؟؟ معلومه که نه, حالا برای مردمی که پادشاه رو درحد خدا میدونستن این چیز عجیبی نیست, واقعیت جامعه ست!

نظر شما محترم

اگر منظورتون مهدی کلهر هستش که ....

اگر چنین چیزی حقیقت داشته باشه که بله سلطه پذیر میشن

خیلی خوب هم سلطه پذیر میشن

کسی که مثلا به قیمت بالای کالا یا بیکاری تو چنین کشوری فکر کنه دیگه به این فکر نمیکنه که اونی که صدر حکومت نشسته کی هست و چکار داره میکنه و رابطش با آمریکا چطوریه

جامعه مخاطب سریال کل مردم دنیا هستند

در مورد قسمت بعدی

ببینید ذات انسان اینطوره که باید از یک وجودی پیروی کنه

اگر اون وجود متعالی و کامل باشه یعنی خدا و اولیاء خدا میشه سعادتمندی

اگر اون وجود طاغوت و اولیاء طاغوت باشه میشه انحطاط

ما میپذیریم که پیروی از ولایت خدا باعث رشد انسان میشه

ولی تبعیت از شیطان و اولیاء شیطان باعث بدبختیه

هر نظمی که خوب نیست

این چیزی که شما تو سریال میبینید خلاف نص صریح سخنان اهل بیته

شخص برده و فرمانبردار شخصی فاسد و بی خاصیت به دنیا میاد و بهش خدمت میکنه و از دنیا میره

اهل بیت از ما استفاده میکنن؟

اهل بیت از زمانی که خلق شدند تا ابد فقط واسطه فیض خدا بودند و خواهند بود و هیچ نفع شخصی نبردند و فقط برای هدایت ما رنج بردند
خداییش اسم کوچیکشونو نمیدونم ولی از مشاوران آقای دکتر بودن!!

اتفاقا هرچی مشکلات بیشتر میشه , مردم بیشتر به حاکمانشون نگاه میکنن و ازشون طلبکار میشن! تو این شرایط خیلی مهمه که کی بالا نشسته و چه دستوراتی میده!

درمورد قسمت دوم صحبتاتون دقیقا به همین دلیل که انسان ها ذاتا باید از موجودی پیروی کنن, سراغ نخبه ها و بهترین افراد تو جامعه میگردن!

من و شما صدهزار مرتبه شکر تو شرایطی به دنیا اومدیم که بهترین موجودات خدا رهبر و ولی ما شدن!

اما از نگاه اونا ما داریم اشتباه میکنیم و اونا بهترین افراد رو کسای دیگه میدونن!

تو زمانی هم که این سریال ساخته شده بهترین و قدرتمند ترین افراد جامعه پادشاهان بودن و اصلا پادشاه رو نماینده خدا میدونستن!

تصور کنید اونا به پادشاهشون نگاهی شبیه به نگاه ما به ائمه و پیامبر دارن!

حرفشون رو حرف خدا میدونن و اعمالشون رو اعمالی خداگونه !!!!!

بحث سر اشتباه یا درست بودن این طرز تفکر نیست, (چطور میتونیم امامان خودمونو با پادشاهان اینا مقایسه کنیم!!!؟؟؟) داریم میگیم این سریال با این فکر ساخته شده
این بحث خیلی ریشه ای تر از این حرفاس

این تاپیکو ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27...#pid210215

ما میگیم آزادی از قید طاغوت ها

اونها میگن آزادی از قید ولایت خدا

اولی سعادته

دومی شقاوت
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع