۲۸/مرداد/۹۲, ۱۴:۴۴
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک رو به مناسبت کودتای انگلیسی-آمریکائی 28 مرداد زدم
نمیدونم چرا بعضی از هم تالارها! صداشون در اومد
من اصلا از سریال خودی تعریف کردم؟
از خودمون هم انتقاد کردم
بله متوجهم
همون بحث اعتدال گرائی
یک آرایه ای تو ادبیات وجود داره به نام اغراق
منظور از 100 همین بود+سریال های مشابه مثل جومونگ
یعنی شما انقدر به این خوشبینید که یک نویسنده کاملا مستقل تو اتاقش میشینه و مینویسه و سینمای مستقل کره میاد پخشش میکنه؟
بعدش هم چرا انقدر ناراحت شدید که به شاه انگلیس خبیث اینطوری گفتم؟
اگر ایرانی هم باشید این انگلیسی ها به همه ایرانی ها خباثت نشون دادند
من حرفمو زدم نمیدونم چرا یهو به افراطی بودن متهم شدم!!! یاد همون مبحث روز اعتدال گرائی افتادم
خب چرا وقتی سخن حق رو میشنوید انکار میکنید؟ دلیل منطقی بیارید نه اینکه انکار کنید
اگر به این باشه که صدا و سیما باید برای همه سلیقه ها فیلم بزاره مثل اینه که تو یه مهمونی یه تعدادی سیگاری هستن بعد صابخونه بیاد به همه سیگار بده
یا اینکه بگیم چون مردم نوشابه دوست دارن پس نوشابه تولید کنیم چون دلشون میخواد در حالی که مضره و غیر از ضرر نداره
در ضمن ضرری که از بابت صحنه های مزخرف تو فیلم ها عاید طرف مقابل میشه یک صدم ضرر نفوذ این تفکره
بعدش هم ادمین خیلی منطقی جواب دادن و تازه وارد بحث هم نشدن
بعد این همه سال باز هم سند منگوله دار میخواید از دخالت انگلیس در همه شوون زندگی؟
این نوع طرز تفکر از قدیم بوده
همین بنی امیه هم این تفکر رو داشتند و الان هم وهابیت با همین سیستم بدترین موجودات رو بر سر مسلمونا اوردن و مسلمون ها هم صداشون در نمیاد
سیستم سلطه پذیری
انگلیس هم همینطوره
شرق آسیا هم همین طوره
حتی کشورهای کمونیستی هم همینطورن و همینطور بودند
شما نگران نباشید من این اتهام رو زدم به دشمنانمون
یروزی صداش در میاد دیگه
این تاپیک رو به مناسبت کودتای انگلیسی-آمریکائی 28 مرداد زدم
نمیدونم چرا بعضی از هم تالارها! صداشون در اومد
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۰)abbas133 نوشته است: [ -> ]البته سریالهای فاخر خودی رو هم که دروغ و غیبت و تهمت و........... درش موج میزنه به این حدر رفتن پول بیت المال و وقت مردم باید اضافه کرد
و بعضی ها هم که اصلا چیزی درش موج نمی زنه.....!!!!!! ولی باز مردم میشینن و مبینن!!!!!!
بله دوست عزیز حرف زیاده اما کو گوش شنوا و عمل کننده........
به قول شما اونا هم اسطوره سازی می کنن و ما هم اسطوره سازی میکنیم!!!!!!
من اصلا از سریال خودی تعریف کردم؟
از خودمون هم انتقاد کردم
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۶)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]من این حرفاتونو نمونه ی بارز افراط میبینم !!!
اگه کشور دست شما باشه مردم رو از همه چیز که مخالفین به زور شمشیر محروم میکنین چون شما مخالفشین
بله متوجهم
همون بحث اعتدال گرائی
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۱۲)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]اولا این سریال جز همون یه باری که شبکه 2 نشون داد دیگه نشون ندادن تا الان که شبکه تماشا داره میده و من خودم قبلا کامل ندیدم الان دارم تا حدودی میبینم !!!
اولا اونا داستان های تاریخی و بعضا ساخته ذهن نویسنده های خودشونه ... کسی که به داستان فیلم که یانگومه فکر میکنه نه شاهش ... اصلا دلیل این فکر ها چیه ؟؟؟ میدونین مثل چی میمونه همون قضیه ی بازی والیبال بود... مردم بازی رو نگاه میکردن نه تماشاگراشو انقدر جو درست کردین که واسه بازی های بعدی نابود کردن اعصاب ملت بدون ماهواره رو از دیدن والیبال صحنه آهسته...
شما وقتی دوست نداری کسی از مقام های بالای کشورمون بد بگه چرا خودت داری اینجوری جواب میدی ؟؟؟؟؟
دیدی نظر مردم واسه افراط دست بود :
* افراطي کسي است که خودش را حق مطلق مي داند و براي هر کس غير خودش حتي حق نفس کشيدن قائل نيست.
واقعا این جور حرف زدن ها افراط نیست ؟؟؟ اگه کسی ضد مقام های بالا ما صحبت کنه ناراحت میشیم اما به خودمون حق توهین میدیم ؟؟؟؟
خدا به ما عقل داده وقتی بدونیم اشتباهه چرا سمتش بریم !!!!
صدا و سیما وظیفه داره برای 70 میلیون ایرانی برنامه بسازه نه فقط 5-6 میلیون نفر !!! مگه بقیه ایرانی نیستن ؟؟؟ خب خیلی از ایرانی ها دوست دارن سریال های کره ای رو ببینن !! (بعدشم تلویزیون طبق خطوط خودش سانسور میکنه این رو مشکل دارین باهاش ؟؟)
بعدشم ... خوب نیست کسی از قدرت ادمین بودن استفاده سو کنه ....
یک آرایه ای تو ادبیات وجود داره به نام اغراق

منظور از 100 همین بود+سریال های مشابه مثل جومونگ
یعنی شما انقدر به این خوشبینید که یک نویسنده کاملا مستقل تو اتاقش میشینه و مینویسه و سینمای مستقل کره میاد پخشش میکنه؟
بعدش هم چرا انقدر ناراحت شدید که به شاه انگلیس خبیث اینطوری گفتم؟
اگر ایرانی هم باشید این انگلیسی ها به همه ایرانی ها خباثت نشون دادند
من حرفمو زدم نمیدونم چرا یهو به افراطی بودن متهم شدم!!! یاد همون مبحث روز اعتدال گرائی افتادم
خب چرا وقتی سخن حق رو میشنوید انکار میکنید؟ دلیل منطقی بیارید نه اینکه انکار کنید
اگر به این باشه که صدا و سیما باید برای همه سلیقه ها فیلم بزاره مثل اینه که تو یه مهمونی یه تعدادی سیگاری هستن بعد صابخونه بیاد به همه سیگار بده
یا اینکه بگیم چون مردم نوشابه دوست دارن پس نوشابه تولید کنیم چون دلشون میخواد در حالی که مضره و غیر از ضرر نداره
در ضمن ضرری که از بابت صحنه های مزخرف تو فیلم ها عاید طرف مقابل میشه یک صدم ضرر نفوذ این تفکره
بعدش هم ادمین خیلی منطقی جواب دادن و تازه وارد بحث هم نشدن
(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۳:۳۴)110 نوشته است: [ -> ]از نظر من ربط دادن هر فیلمی از هر جای دنیا به سیاست های انگلیس کار درستی نیست. نتیجش می شه همین پست هایی که تو این تایپیک از طرف دوستان زده می شه و به شما حمله میشه و بعد هم حذف می شه! که کار درستی هم نیست البته!
اینکه یک فیلم چه پیامهای منفی ای داره بحثش جداست! اما بدون دلیل نمی شه اون رو به سیاست های انگلیس یا احیانا فراماسونری و .. نسبت داد. شما از انگلیس بدتون میاد دیگه لازم نیست به بهانه یک فیلم بیاید بهش فحش بدید . همینطوری بی دلیل هم می تونید ابنکار رو بکنید!
در ضمن اونها القا نمی کنن اونها یک فیلم بر اساس فرهنگشون ساختن که صدا و سیما رفته خریده! اشتباه از صدا و سیماست که نباید اینکار رو بکنه! در هر صورت اگر صدا و سیما هر سریالی خارجی رو پخش کنه به دلیل اینکه فرهنگ و سبک زندهگیشون با ما تفاوت داره یکسری ناهنجاری ممکنه بوجود بیاره!! شما رک و رو راست بگید کلا با سریال خارجی مشکل دارید ما هم تکلیف خودمون رو می دونیم!! ربط دادن یانگوم و اوشین و ... به سیاست های انگلیس دیگه چه صیغه ایه! اگه می گفتید افکار فمینیستی داره قابل قبول تر بود!!
بعد این همه سال باز هم سند منگوله دار میخواید از دخالت انگلیس در همه شوون زندگی؟
این نوع طرز تفکر از قدیم بوده
همین بنی امیه هم این تفکر رو داشتند و الان هم وهابیت با همین سیستم بدترین موجودات رو بر سر مسلمونا اوردن و مسلمون ها هم صداشون در نمیاد
سیستم سلطه پذیری
انگلیس هم همینطوره
شرق آسیا هم همین طوره
حتی کشورهای کمونیستی هم همینطورن و همینطور بودند
شما نگران نباشید من این اتهام رو زدم به دشمنانمون
یروزی صداش در میاد دیگه

)
رو دید![[تصویر: famile-door.jpg]](http://gozareha.ir/wp-content/uploads/2011/04/famile-door.jpg)