تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چه نگاهی حرام است؟! (لطفا جواب بدین)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
این میشه همون توجیح که جدیدا به هرکی بگی چرا وضع ظاهر مردم اینطوری شده میگن ما دلمون پاکه فقط ظاهرمون غلط اندازه!!!!!!!!!!

نگاه همراه با گناه اونی نیست که شما میگید آقا مهدی.الان من لذت میبرم از اینکه ی بچه رو میبینم و با نگاه کردن به اون به قدرت خالقش پی میبرم و از قدرت خالقش لذت میبرم.Smile

وگرنه مگه نمیشه با نگاه حرام به ی بچه هم گناه کرد؟؟اگه به حوادث ی مقدار توجه کنید متوجه میشید که نگاه ادم بیمار براش سن و سال فرقی نداره.Confused
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

جواب تاپیک رو دوستان دادند و در فقه جوابش بصورت واضح اومده

ولی در کل اگر بخواهیم جواب بدهیم

برای آرامش فکری خود + در امان ماندن ناموس خود از چشمان نامحرم کلا به هیچ نامحرمی به هیچ وجه نگاه نکنید

مدت یک ماه این کار رو بصورت مداوم انجام بدید تا اثرش رو متوجه بشید

البته بعضی افراد در محل کار مختلط کار میکنند که براشون مشکل تره ولی امکانش وجود داره

مهم نیست طرف مقابل شما چند سالشه و صورت زیباست یا چه نسبتی با شما داره یا چند ثانیه اون رو میبینید

مهم اینه اون شخص نامحرمه و متعلق به چشمان شما نیست

نگاه نکن که راحت باشی و تمام

خوب نمیشه که نگاه نکنی. پس چی کار کنی؟؟؟
نقل قول: این رفیق شما هم معلومه اراده فولادین داره ... ما شنیدیم امام علی(علیه السلام) جواب سلام خان های جوان رو نمیداد میگفت میترسم قلبم بلرزه ...همین امروز اقای قرائتی گفت شیخ مفید دو تا شاگرد داشت میترسید توی صورت اونها نگاه کنه .
Big Grin
همین حرف آقای قرائتی امروز باعث شد کلی سوال بیاد تو ذهنم!
نقل قول: آقا من اصلا حرف فکرای ناجور رو زدم؟ نه همین نگاه های طبیعی که از خوشتیپ بودن فرد لذت میبریم رو میگم.

خب همین فکرای ناجور و نگاه های ناجور نگاه رو حرام میکنه و اگر نه میشه این :

ب: آيا نگاه مرد نامحرم به وجه و كفين بدون قصد لذت و خوف گناه، جايز است يا خير؟
پاسخ :
در صورتى كه آرايش و زينت نداشته باشد در فرض مرقوم اشكال ندارد.

فقط دوباره بحث رو نکشونی به کوچه علی چپ که من نمیدونم گناه چیه و ... Big Grin
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۴)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]آقا من اصلا حرف فکرای ناجور رو زدم؟ نه همین نگاه های طبیعی که از خوشتیپ بودن فرد لذت میبریم رو میگم.

این میشه لذت از خلقت زیباش.نه لذتی که بعدش گناه هم داشته باشه.لذت ها با هم فرق داره.شما ی آدم خوش تیپ میبینید و از زیباییش لذت میبرید.ولی احساس گناه نمیکنید(در مورد هم جنس)ولی غیر هم جنس اینطوری نیست.مداومت بر نگاه ها حتی اگه به قصد لذت هم نباشه ممکنه به مرور زمان برات لذت هم بیاره.

نمیدونم شاید ما خوب توضیح نمیدیم و یا شاید شما واضح بیان نمیکنید.در هر صورت این یک احکامیه که کاملا واضحه.Smile
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۱۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]فقط دوباره بحث رو نکشونی به کوچه علی چپ که من نمیدونم گناه چیه و ... Big Grin

کوچه علی چپ نیست. خوب نمیدونن که این تاپیک رو زدن دیگه. خیلی های دیگه هم نمی دونن.
نقل قول:این میشه همون توجیح که جدیدا به هرکی بگی چرا وضع ظاهر مردم اینطوری شده میگن ما دلمون پاکه فقط ظاهرمون غلط اندازه!!!!!!!!!!

نگاه همراه با گناه اونی نیست که شما میگید آقا مهدی.الان من لذت میبرم از اینکه ی بچه رو میبینم و با نگاه کردن به اون به قدرت خالقش پی میبرم و از قدرت خالقش لذت میبرم.[تصویر: happy.png]

وگرنه مگه نمیشه با نگاه حرام به ی بچه هم گناه کرد؟؟اگه به حوادث ی مقدار توجه کنید متوجه میشید که نگاه ادم بیمار براش سن و سال فرقی نداره.[تصویر: confused.png]
خوب این حرف رو واسه ی نامحرم هم میشه گفت: الان من لذت میبرم از اینکه چهره زیبا دختر رو میبینم و با نگاه کردن به اون به قدرت خالقش پی میبرم و از قدرت خالقش لذت میبرم.Dodgy

دوست من هم همینو میگه.
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۱)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]خوب این حرف رو واسه ی نامحرم هم میشه گفت: الان من لذت میبرم از اینکه چهره زیبا دختر رو میبینم و با نگاه کردن به اون به قدرت خالقش پی میبرم و از قدرت خالقش لذت میبرم.Dodgy

دوست من هم همینو میگه.

خب نگاه به نامحرم فرق داره.لذت ها با هم فرق دارن.اول دوستتون با قصد لذت از خالقش نگاه میکنه.بعد ممکنه کنجکاو بشه و بخواد دیگه زیادی از حد به قدرت خالقش پی ببرهAngel .و حتما به گناه می افته.Confused

نگاه به نامحرم و لذت بردن از اون شرایطش با لذات دیگه فرق داره.
(بالاخره بعد سه بار تايپ کردن ايندفعه پستم اومد!!!)

خوب بينين اگه کسي به چهره ي زيباي يه نامحرم به مدت طولاني نگاه کنه و فکراي ناجور نياد تو سرش و لذت نبره که کلا مريضه!!!!!Smile و بايد سريعا به روانپزشک مراجعه کنه!

ولي اگه فرد سالم باشه خواه ناخواه بعد از نگاه کردن به نامحرم به لذت جنسي(شهواني) ميرسه که بايد نگاهشو کنترل کنه مگر اين که معصوم باشه!که نداريم!!!

پس چنين چيزي که شما ميفرماييد وجود خارجي نداره!!!
يا مرضيه و لذت نميبره!!
يا سالمه و لذت غير شرعي مي بره!!!!
هر کاری میکردم متن ارسال نمیشد! ممنون از Night moans به خاطر پیام خصوصی و همه ی دوستان.

حقیقتش سوال اصلی من این بود: وقتی که نمیدونیم لذتی که از نگاه کردن لذت گناهه یا لذت دیگه باید چیکار کنیم؟ البته نگاه به غیر از نامحرم، چون نامحرم دیگه معلومه گناهه و دوستم میگفت گناه نیست.

بعد شنیدن جواب شما و چند تا فتوا و کمی فکر کردن به این نتیجه رسیدم: باید به تمامی دختران زیبا از سن 3 یا 4 ساله تا سن 9 سالگی و همچنین تمام خانوم های بیشتر از سن 9 سالگی چه زشت چه زیبا نگاه نکنیم و به همجنس هایی که احتمال گناه میدیم هم نگاه نکنیم.

نقل قول:همین امروز اقای قرائتی گفت شیخ مفید دو تا شاگرد داشت میترسید توی صورت اونها نگاه کنه .
شیخ مفید به این بزرگی که اینجور باشن دیگه تکلیف ما معلومه.
البته زیادن افرادی که با این حرفام مخالفت میکنن و میگن شماها خیلی حساسین!. یه بار یکی از همکلاسی هام گفت که اسلام میگه به صدای زن گوش ندین آخه کی با صدای زن تحریک میشه؟ من از سوالش تعجب کردم و گفتم من. اونم خندید و تعجب کرد! دلیلش این بود که واسه اون خیلی چیزها عادی شده بود. یا هم اتاقیم گفت ما با دختر عمو و دختر خاله و ... دست میدیم و من هیچ حسی ندارمSurprise. چون واسش عادی شده.

دوستان من جواب سوالم رو گرفتم. یه سوال دیگه هم دارم اگه بتونید کمکم کنید خیلی خوب میشه.
حقیقتش من فهمیدم نگاه نکردن به نامحرم اصلا کار سختی نیست، کار سخت اینه که از گناه متنفر بشیم و همچنین به گناه فکر نکنیم.

چیکار کنیم که نامحرم در مقابلمون مثل بقیه باشن؟ ببینید آدم وقتی مثلا در یک محیطی قرار میگیره که نامحرم هم وجود داره، آدم به نامحرم نگاه نمیکنه و به گناه هم فکر نمیکنه ولی همه ی حواسش روی نامحرمه ، انگار که غیر از دختره کسی اونجا نیست و هر چقدر هم به چیزای دیگه فکر میکنه بازم اون ته حواسش فقط فقط به دختره! مثل این که توی یک جمعی قرار گرفتین یه شخصیت معروفی اونجایه مثلا رهبر عزیزمون اونجایه. حالا به آقا هم نگاه نکنیم و فکر نکنیم میشه ولی همه ی حواسمون بهش هست انگار که اون ما رو زیر نظر گرفته. یا مثل این میمونه توی یک محیطی باشیم و یک دوربین رو ما گرفتن و همه جا پخش میکنن هرچقدر هم به دوربین نگاه نکنیم و فکر نکنیم ولی همه ی حواسمون پیش دوربینه و مواظب رفتارمون هستیم و این خیلییییییییییییییییییییییییییی آدمو رنج میده.
و احساس میکنم این باعث میشه آدم کم کم بهش فکر کنه و بعدش هم به گناه کشیده بشهSad خیلی سخته. وقتی من مثلا سوار اتوبوس میشم و اگه یک دختره روی صندلی اونطرفی اتوبوس نشسته باشه تا به مقصد برسیم من موهام سفید میشه. مخصوصا که دخترای الان هر دقیقه به آدم نگاه میکنن. باید چیکار کنیم؟
نمیدونم منظورم رو گرفتین یا نه.... باید چیکار کنیم که نامحرم واسمون مثل بقیه باشه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع