تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادر محدودیت نمیاره ؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
لطفا با توجه به متن زیر به سوال آخر پاسخ دهید :

من اسب خیلی دوست دارم
دوچرخه و موتور هم دوست دارم
جدیدا از روی باربندی که عمو خریده بود،عاشق چوب اسکی و اسکی رو یخ شدم

آموزشگاه سوارکاری داریم اینطرف ها
دوچرخه هم خونه داریم
پیستِ اسکیت هم اتفاقا نزدیکی هامون هست

من یه خانمِ چادری هستم و
انجام خیلی ازاین کارها رو دوست دارم اما ...
آیا این ورزش ها برایِ من نیست؟
یا باید با چادرم برم دوچرخه سواری!!
وقتی اسب سواری رو خییلی دوست دارم،بخاطر چادرم ازش بگذرم؟
شاید بشه با چادرهای آستین دار رفت سوارکاری اما پیست اسکیت رو چه کنم!!؟
باید بلوز و شلوار ورزشیِ مخصوص بپوشم؟!
اصلا واقعا لازمِ که اینا رو دوست داشته باشم؟!!
نظرتون راجع به تئاتر چیه؟!!!

من که نه اما دوستم عــــــــــــــــــــــــــاشقِ تئاترِ و بخاطر مسائلی که خودتون و خودم میدونیم،نمیره سمتش!
میشه دیگه نمیشه؟! سر تئاتر حرکات هنریم رو اجرا کنم و بعدش چادر بزارم و در دنیای غیر تئاتر، دوباره خودم و چادرم باشم! نمیشه؟
خوب مثلا من عاشقِ تئاترم!!
عاشق اسب سواری ام!
منم به خاطرِ مسائلی از اسکیت و آموزش سوارکاری بگذرم!!؟
اصلا دلم میخواد پلیس بشم!! به قول یکی از دوستان: دلم میخواد کارآگاه بشم با کتِ چرم !!!!

حالا برام بگید: چادر محدودیت میاره؟! اگه نه، پس علاقه هاشو علاقه هام چی میشن!!!؟
سلام
من هم به اسب سواری علاقه دارم ، و به خیلی چیزهای دیگه مثل این ، اما انجام نمی دوم ، اسب سواری به خاطر هزینه هاش و وقت مصرفیش و بعضی ها مثل اسکیت سواری به خاطر ظاهرش که در شان من نیست.محدودیت فقط برای خانم ها نیست ، برای همه هست.من به ظاهر مذهبی هم نمی تونم خیلی از کارها رو مثل دیگران انجام بدم.
حجاب محدودیت داره ، بهتره بگیم دین محدودیت داره ، و حتی بهتره بگیم باور محدودیت داره ، و بهتره بگیم قانون محدودیت داره.
یک ژاپنی هم برای خودش محدودیت قائله! از صبح تا شب مثل ماشین کار می کنه ، اما به خو،دش حق نمی ده خیلی از تفریحاتی که من و شما داریم رو داشته باشه ، چون باور داره ، قانون براش تعریف شده ، و بهش پایبنده ، و خوب مطمئنا پیشرفت هم خواهد کرد.
محدودیت و قانون مداری ، اگر قانون بر اساس تفکر و پیشرفت نوشته شده باشه ، نه تنها مضر نیست ، بلکه تنها راه نجات هست.همه نوع بشر هم به این اعتقاد دارند ، و تا به حال کجا دیدید یک دانشمند بدون محدودیت تونسته باشه باعث پیشرفت کشورش بشه؟
حجاب محدودیت ، اما محدودیت برای انسانیت ،یعنی نمی گذاره صاحب حجاب از انسانیت دور بشه و اعمال حیوانی انجام بده.
حجاب محدودیت نیست ، برای معنویت ، بلکه باز کننده راه های مسدود معنوی هست که بدون حجاب قابل طری کردن نیستند.
سلام
ممنون از خانوم دل خسته خیلی عالی بود اما
شما گفتید اسکیت برای هیچ کس خوب نیس آیا شما اعتقاد دارید این ورزش در ذات بد است ؟
چرا ؟
نقل قول: حالا برام بگید: چادر محدودیت میاره؟! اگه نه، پس علاقه هاشو علاقه هام چی میشن!!!؟

سلام

قبلاً هم تو یکی از ارسال هام گفتم:

حجاب امنیت رو برای یه خانوم به ارمغان میاره...حجاب یجور دژ هستش...هرکی بخواد مثلاً از ترکش دشمن در امان باشه میره تو پناهگاه...خب مسلماً کمی محدود میشه ولی از ترکش ها و خطرات مصون میمونه...( یک لحظه خودتون رو در نظر بگیرید آیا از ته دلتون راضی نیستید که یه پناهگاه داشته باشید تا از آسیبها در امان بمونید؟ )

مصونیت و امنیتی که چادر برای خانمها داره اصلاً قابل قیاس با اندک محدودیتش نیست...

درمورد علاقه هاتون هم اگه فضای اختصاصی برای بانوان وجود داره میتونید به ورزش مورد علاقه تون بپردازید...درغیر اینصورت بخاطر خدا و در درجه بعد بخاطر خودتون و اجتماعتون هم که شده ازخودگذشتگی کنید...BlushAngel

خوندن این حکایت هم خالی از لطف نیست:

امام زمان(ارواحنا فداه) در کنار جنازه بانوی باعفت
در عصر حکومت رضاقلدر، یکی از علمای ربانی مشهد، مرحوم آیت الله سیدباقر سیستانی، سعی بسیار داشت تا به محضر مبارک امام زمان حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شرفیاب گردد، او برای رسیدن به این سعادت عظمی، تصمیم گرفت چهل جمعه در مسجدی زیارت عاشورا بخواند،به این تصمیم عمل کرد و هر جمعه به قرائت زیارت عاشورا به طور کامل ادامه داد، او خود میگوید:
در یکی از جمعه های آخر که در یکی از مساجد مشغول زیارت عاشورا بودم، ناگاه شعاع نوری را از خانه ای در نزدیکی آن مسجد دیده می شد مشاهده کردم، حالت معنوی عجیبی پیدا کردم، از جا برخواستم و به دنیال آن نور رفتم، خود را نزدیک آن خانه رساندم، دیدم نور عجیبی از داخل خانه میدرخشد، در را زدم و بااجازه وارد شدم، دیدم حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در آن اتاق جنازه ای را مشاهده نمودم که پارچه سفیدی روی آن کشیده بودند، منقلب شدم، در حالی که اشک از چشمانم سرازیر بود به آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سلام کردم، آقا جواب سلام مرا داد و فرمود:
چرا اینگونه دنبال من می گردی؟ و آن همه رنج را تحمل می کنی؟ مثل این(اشاره به جنازه) باشید تا من به دنبال شما بیایم.
پس فرمود: این جنازه، جنازه بانویی ست که در عصر کشف حجاب(رضاخانی) هفت سال(برای حفظ عفت خود از گزند درندگان حکومت رضا قلدر) از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند.
(۲/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۹)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از خانوم دل خسته خیلی عالی بود اما
شما گفتید اسکیت برای هیچ کس خوب نیس آیا شما اعتقاد دارید این ورزش در ذات بد است ؟
چرا ؟

سلام
البته من مرد هستم.
چرا موافقم ، اما به شرایط فرق می کنه.باید دید کی کجا و در چه محیطی باشه.
نقل قول:خانوم دل خسته
Big Grin

نقل قول:لطفا با توجه به متن زیر به سوال آخر پاسخ دهید :

من اسب خیلی دوست دارم
دوچرخه و موتور هم دوست دارم
جدیدا از روی باربندی که عمو خریده بود،عاشق چوب اسکی و اسکی رو یخ شدم

آموزشگاه سوارکاری داریم اینطرف ها
دوچرخه هم خونه داریم
پیستِ اسکیت هم اتفاقا نزدیکی هامون هست

من یه خانمِ چادری هستم و
انجام خیلی ازاین کارها رو دوست دارم اما ...
آیا این ورزش ها برایِ من نیست؟
یا باید با چادرم برم دوچرخه سواری!!
وقتی اسب سواری رو خییلی دوست دارم،بخاطر چادرم ازش بگذرم؟
شاید بشه با چادرهای آستین دار رفت سوارکاری اما پیست اسکیت رو چه کنم!!؟
باید بلوز و شلوار ورزشیِ مخصوص بپوشم؟!
نظرتون راجع به تئاتر چیه؟!!!

من که نه اما دوستم عــــــــــــــــــــــــــاشقِ تئاترِ و بخاطر مسائلی که خودتون و خودم میدونیم،نمیره سمتش!
میشه دیگه نمیشه؟! سر تئاتر حرکات هنریم رو اجرا کنم و بعدش چادر بزارم و در دنیای غیر تئاتر، دوباره خودم و چادرم باشم! نمیشه؟
خوب مثلا من عاشقِ تئاترم!!
عاشق اسب سواری ام!
منم به خاطرِ مسائلی از اسکیت و آموزش سوارکاری بگذرم!!؟
اصلا دلم میخواد پلیس بشم!! به قول یکی از دوستان: دلم میخواد کارآگاه بشم با کتِ چرم !!!!

حالا برام بگید: چادر محدودیت میاره؟! اگه نه، پس علاقه هاشو علاقه هام چی میشن!!!؟
واللا ما هم مردیم ولی نه یکبار سوار اسب شدیم، نه سوار اسکیتBig Grin و نه اصلا فکر میکنیم بهش.

جدا از شوخی اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم باید بگیم دین کلا محدودیته! مگه ما آقایون محدودیت نداریم؟ دیروز بعد مدت ها رفتیم جایی یه آب و هوا عوض کنیم بهم زهرمار شد سمت راست نگاه میکنی دختر بدحجاب، سمت چپ دختر بدحجاب، جلو همینطور، پایین نگاه میکنیم گردن درد میگیریم فقط آسمون مونده تا اونجا رو هم اشغال کننBig Grin ولی تفریح رفیقای ما همینجاهایه.
اگه اونجوری فکر کنیم روزه گرفتن، نماز خوندن و هزار تا کار دیگه میشه محدودیت. اونجوری فکر کنیم حتی بی دین ها هم کلی محدودیت دارن.

ولی اینا محدودیت نیست، اینا فقط شرایط رشد ما هستن. بعدشم بهشت رفتن که الکی نیست! ناسلامتی میخوایم اون دنیا بی نهایت سال زندگی کنیماااا نه یکی دو سال.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام Rose

Big Grin
خُب ما شرطی شدیم
چطور مگه؟

الان ببینید،همه اینایی که خانم MYNK فرمودن الان تو همه جای دنیا در ملع عام و در اختلاط زن و مرد انجام میشه
و وقتی ایشون این ورزشارو آرزوی خودشون معرفی میکنن، ذهن ما بلافاصله چراغ قرمزش روشن میشه و اعلام خطر میکنه که "یک خانم محجبه و متشخص نمیتونه این کارا رو در ملع عام و در حضور آقایون انجام بده"

حالا یه سوال..
اگه تو آموزشگاه اسب سواری، موتور سواری ، اسکیت یا هر چیز دیگه ای فقط و فقط خانم ها حضور داشته باشن و هر نوع دسترسی سمعی و بصری آقایون بهش غیر ممکن باشه چی؟Cool
چی؟
هیچی!
یعنی ایشون و امثالهم میتونن با آرامش خاطر و بدون حجاب این ورزشارو انجام بدنBig Grin
حالا اینکه این شرایط داخل کشور موجوده یا خیر، اون یه بحث دیگه ست

اگه قرار بر انجام این ورزش ها از روی هنجارهای اسلامی باشه، بنظر من راهش همینه که گفتم
اگر نه، یعنی اگه قرار بر هنجار شکنی باشه منم میتونم اینو بگم:

من کفش پاشنه بلند خیلی دوست دارم
جوراب پارازین و دامن هم دوست دارم
جدیدا از روی ژورنال لباسی که عمه تازه خریده عاشق پیراهن ماکسی بلند شدم

آموزشگاه رقص داریم اینطرف ها
سیستم صوتی توپ هم خونه داریم

من یه مرد متشخص هستم و
انجام خیلی ازاین کارها رو دوست دارم اما
آیا این نوع پوشش و رقص برایِ من نیست؟
یا باید با این ریشو سبیل برم کلاس رقص !!
وقتی رقص رو خییلی دوست دارم،بخاطر مردونگیم ازش بگذرم؟
شاید بشه ریشو سبیل رو تراشید اما مردونگیم رو چه کنم!!؟
باید ماسک بزنم تا منو نشناسن؟!

..::یا علی::..Rose
خب من هم دخترمو خیلی از ورزشها رو دوست دارم برم...چادر محدودیت نمیاره امنیت میاره.
واسه هرکدومش یه راه و چاره ای وجود داره...مثلا من خودم عاشق سوار کاری هستم و رفتم واسه ثبت نام گفتم

میخوام مربی ام خانوم باشه و چادر آستین دار می پوشم میام...ولی بخاطر رفت و آمد مردای دیگه نرفتم.
دوچرخه هم پیست مخصوص خانوما هست من خودم رفتم باید بگردین تا پیدا کنین...

میگم واسه اینکه به خواسته هامون برسیم راه حل وجود داره فقط یکم همت و تلاش میخواد...
اسکی رو هم که در شان من نیست. مثلا من خودم بالن سواری رو دوست دارم ولی واقعا در شان من نیست که برم

بالن سواری رو یاد بگیرم...
کی گفته باید قید علاقه هارو زد؟؟میشه بهشون رسید..

...ولی خب گذشتن از این ها به بهشت برین می ارزه دیگه...
بسم الله الرحمن الرحیم

ممنونم از همگی!

ولی همسنگران گرامی! دقت کنید که هیچ کدوم از این موارد در دین محدودیتی براشون درنظر گرفته نشده!

یعنی کسی نگفته که سوارکاری برای زنان حرام است!

یا مثلا ورزش خاصی برای خانما ممنوع باشه! حتی یه سری ورزش مخصوص بانوان هست که آقایون اونا رو ندارن(ولی حالت برعکسش رو من ندیدم!! خخخخخخخخخخ )

بخش اول صحبت های جناب meisamtiger روقبول دارم ولی قسمت دومش اصلا با شرایط ما فرق داره!

اون آقایی که علاقه داشته باشه جوراب پارازین یا دامن کوتاه بپوشه اصلا مرد نیست! این آدم مشکل داره!

اما درمورد خانما چیز عجیبی نیست اگه یک زن بخواد موتورسواری کنه! درسته؟
بسم الله الرحمن الرحیم

بله، فرمایش شما درست و بجاست

نقل قول:اگه قرار بر انجام این ورزش ها از روی هنجارهای اسلامی باشه، بنظر من راهش همینه که گفتم
اگر نه، یعنی اگه قرار بر هنجار شکنی باشه منم میتونم اینو بگم:
.
.

همونطور که گفتم قسمت دوم عرایض من در صورتی با موضوع مرتبط میشه که بنای رفتار ما[خدای نکرده] بر اساس هنجار شکنی باشه[که ان شا الله نیست]

..::یا علی::..
Rose
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع