(۳/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۶)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
به جرئت می تونم بگم این یکی از خنده دار ترین استراتژی هایه که تا حالا دیدم. همه در خدمت لوسیفرند مگه اینکه خلافش ثابت بشه؟
چرا آخه اینقدر نگاهمون منفیه؟
بطور کلی در مورد اعتماد به دیگران و مخصوصا منابع گرفتن اطلاعات (اخبار عقاید...) دو استراتژی کلی می تواند در نظر گرفت:
1- در نگاه اول به همه اطمینان کنیم مگر اینکه خلافش ثابت شود.
2- در نگاه اول به هیچکس اطمینان نکنیم مگر اینکه خلافش ثابت شود.
شما کدام را انتخاب می کنید؟ هر کدام را انتخاب کنید این انتقاد هست که گزینه اشتباه را انتخاب کردی. هر کدام مزایا و معایبی دارد.
ولی دین اسلام در مورد اینکه کدام را انتخاب کنید به ما راه حل داده است. دین میگوید که برای انتخاب نحوه اعتماد کردن به دیگران اول ببین در چه زمانه ای زندگی می کنی؟ یعنی بستگی به شرایط دوره و زمانه دارد. اگر در زمانه ای زندگی می کنی که ببشتر مردم و منابع آدمها و منابع خوب و مورد اطمینانی هستند شما گزینه 1 را در زندگیت رفتار کن. و اگر برعکس بود آن یکی.
حال شما اگر دلایل خودتان را بیان بفرمائید ممنون میشویم. چرا باید همه رسانه ها و سایتهای خبری را آدمهای خوب و غیرفرماسون فرض کرد؟ فراماسون که شاخ و دم ندارد.
نقل قول: خب چه ایرادی داره بگیم همه در خدمت خدا اند مگه اینکه خلافش ثابت بشه؟
این دوره زمانه همچین دوره زمانه ای نیست. از در و دیوار داره فرماسون میریزه. شما برو توی وزارت ارشاد بگو من یه طرح فرهنگی خیلی خوب دارم ببین چقدر حمایتت می کنند و بهت امکانات و بودجه و دفتر کار و... میدن یا اینکه هزارتا چوب لای چرخت می کنن؟
شما فکر می کنید فراماسون یه تابلو توی پیشانی اش داره نوشته آهای مردم من فراماسون هستم؟
خیلی از آنها هم در خدمت فراماسونری هستن ولی خودشان خبر ندارن
نقل قول: دوست عزیز در 99.9999999999999 درصد از مواقع نمی شه در مورد اینکه یه فرد یا یه سامان و یا یه شرکت فراماسونر یا نه اظهار نظر قطعی کرد. خود من حتی اگه یه نفر بیاید و جلوم قسم هم بخووره که ماسونه باور نمی کنم.
هر چیزی تا زمانی که ثابت نشود تهمت است پس حرف شما بیشتر به تهمت می خوره تا حرف ما.
شما لازم نیست 100% مطمئن باشید و به کسی تهمت بزنید. همین که حرفهای این منابع مشکوک را باور نکنید و احتیاط کنید کافی است. منابع مطمئن تر قحطی نشده که آدم بره سراغ این سایتهای مشکوک.
مثلا سایت شبکه خبر ایران هست. یا شبکه خبر تلویزیون که بسیار مطمئن تر است. و مستندهای ضدفراماسونری هم پخش می کنه.
درسته که ما نمی توانیم 100% تشخیص بدهیم ولی احتمال که می توانیم بدهیم و برای خودمان که می توانیم برویم سراغ منابع مطمئن تر. تهمت زدن هم الزامی نیست.
(۳/شهریور/۹۲ ۲۲:۰۹)110 نوشته است: [ -> ]بهتون تبریک می گم که طبق آیه قرآن شما به یک روشن بینی برای تشخیص حق از باطل رسیدید و بینش تشخیص فراماسونر ها رو اونهم ندید ، پیدا کردید. به هر حال این هم از توفیقاتی هست که نصیب آدمهایی عادی مثل من نمی شه!
کی گفت بنده همچین بینشی دارم؟ شما سوال کردید بنده هم راهش را گفتم ولی نگفتم که خودم فرقان دارم. بله این توفیقات نصیب هرکس از جمله بنده نمی شود و راهش تقوا است.
نقل قول:جالبه به من می گید زود قضاوت نکن! اما اون تحلیل مضحک در مورد شهر موشها رو تهمت و زود قضاوت کردن نمی دونید!
دلایل ارائه شده را مگر نخواندید؟ دوستن گفتند که این یک کپی برداری از یک انیمیشن بوده که آن فراماسونری بوده.
نقل قول:برادر من نمی شه به یکی تهمت زد بعد گفت اثبات کن که متهم نیستی !
مگه ما همچین چیزی گفتیم؟
در ضمن متهم کردن اگر بر مبنای ادله باشد چه اشکالی دارد؟
اگر این حرف درست باشد پس باید دادگاه را جمع کنن و دیگه کسی نباید از کسی شکایت کنه. چون شکایت در حقیقت یعنی متهم کردن دیگری.
پس امام خمینی (رحمة الله علیه) هم نباید به شاه تهمت میزد؟ امام حسین (علیه السلام) هم نباید به یزید تهمت میزد؟ این چه منطقی است؟
تهمت اگر بر مبنای ادله باشد اشکالی ندارد. اصلا تهمت حساب نمیشود.
بدون دلیل تهمت زدن برمبنای پیش فرض ها و پیشداوری های ذهنی اشکال دارد.
مثلا یکی چهارتا آدم مذهبی متعصب دیده بعد یه آدم مذهبی جدید که میبینیه بدون شناخت کافی و بدون دلیل و بر مبنای تخیل به او می گوید متعصب.