۳/شهریور/۹۲, ۱۰:۳۹
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان همسنگر
ماجرای نذر صلوات از اون جایی شروع شد که مادرم قصد کرد برای گره گشایی از کار بنده خدایی صلوات بفرسته قانونشم این بود که تا 40 روز به این ترتیب کار رو ادامه بده روز اول 100تا روز دوم200تا و تا روز 40ام 4000تا صلوات بفرسته....
به ظاهر کار سختیه اما گره گشایی کرد قبل 40ام .....
حالا این اختراع مادرم گریبان کل خانواده رو گرفته.....
من فکر کردم چطور می تونم این آرامش رو به دوستان تالار هدیه کنم گفتم بهتره برای بزرگنرین گره زندگیهامون ازش گره گشایی بخوایم
چون می دونم دوستان جوان تالار سرشون حسابی شلوغه بنابراین بجای 40 روز می کنیمش 14 روز به نیت 14 معصوم...
دوستانی که مایل به شرکت در طرح هستند تو همین تاپیک یه صلوات با عجل فرجهمش بذارن
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام دوستان همسنگر
ماجرای نذر صلوات از اون جایی شروع شد که مادرم قصد کرد برای گره گشایی از کار بنده خدایی صلوات بفرسته قانونشم این بود که تا 40 روز به این ترتیب کار رو ادامه بده روز اول 100تا روز دوم200تا و تا روز 40ام 4000تا صلوات بفرسته....
به ظاهر کار سختیه اما گره گشایی کرد قبل 40ام .....
حالا این اختراع مادرم گریبان کل خانواده رو گرفته.....
من فکر کردم چطور می تونم این آرامش رو به دوستان تالار هدیه کنم گفتم بهتره برای بزرگنرین گره زندگیهامون ازش گره گشایی بخوایم
چون می دونم دوستان جوان تالار سرشون حسابی شلوغه بنابراین بجای 40 روز می کنیمش 14 روز به نیت 14 معصوم...
برنامه اینه که از شنبه ی هفته ی بعد به مدت 14 روز یا دو هفته صلوات می فرستیم روز اول 100تا روز دوم 200تا ... روز 14 ام 1400تا تا انشا الله در فرج نقشی هرچند کوچیک داشته باشیم...
راستی این تاپیک رو هم ببینید هیچکدام برای فرج من دعا نکردند
دوستانی که مایل به شرکت در طرح هستند تو همین تاپیک یه صلوات با عجل فرجهمش بذارن
در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم وحشرنا معهم و العن اعدائهم