تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه کسانی که مثل من بلد نیستند با خدا خوب ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
خدایا ، سه چیز مرا باز می‌دارد از این كه خواسته‌ی خود را با تو در میان گذارم ، و یك چیز مرا بر آن وا می‌دارد.

فرمانی كه داده‌ای و من در عمل به آن كُندی كرده‌ام،

كاری كه مرا از آن بازداشته‌ای و من به انجام دادنِ آن شتاب ورزیده‌ام،
نعمتی كه به من ارزانی داشته‌ای و من در سپاس آن كوتاهی نموده‌ام، سه چیزی هستند كه مرا باز می‌دارند.
اما بخشش و نیكی بسیار تو به كسی كه روی به درگاهت آورد و با خوش‌بینی به سوی تو آید، مرا به گفتنِ خواسته‌ام بر می‌انگیزد؛ چرا كه هر احسانِ تو بخشش بسیار است، و هر نعمتِ تو نعمتی بی‌سابقه.

اینك ای معبود من، این منم كه بر درگاه عزّتِ تو همچون بنده‌ای فرمانبردار و خوار ایستاده‌ام، و همچون بینوایی عیالوار، شرمسارانه دستِ خواهش دراز كرده‌ام.
Heart
پروردگارا

ما را در صف کسانی قرار ده

که به واسطه ی رحمتت،

مستحق بلندترین مراتب گشته اند.

(دعای 44 بند 12)
خدایا
من روز وشب می کنم در حالی که عمل من نزد تو اندک است وبه گناه و اشتباهم اقرار میکنم من بخاطر زیاده روی درباره ی نفسم ذلیل هستم کردارم مرا هلاک کرده است وهوسم مرا به تباهی کشانیده است وشهواتم مرا محروم نموده است
پس ای سرور من
از تو درخواست میکنم درخواست کسی که بخاطر ارزوهای طولانی اش به کارهای بیهوده پرداخته است وبدنش به خاطر سلامتی ازتو بی خبر مانده است ودلش به واسطه فراوانی نعمت پیرو هوا وهوس شده واندیشه اش نسبت به پایان کارش کم است درخواست کسی که پروردگاری جز تو نداردHeart
خداوندا
مرا از کسانی قرار ده
که هنگام رفاه
تو را خالصانه می خوانند
(دعای 22 بند 14)

فرازی از دعای 30 ام صحیفه سجادیه (در کمک خواستن در پرداخت قرض و وام) بند 3

اللّهُمّ صَلّ عَلَى مُحَمّدٍ وَ آلِهِ، ...
وَ ازْوِ عَنّي مِنَ الْمَالِ مَا يُحْدِثُ لِي مَخِيلَةً
أَوْ تَأَدّياً إِلَى بَغْيٍ
أَوْ مَا أَتَعَقّبُ مِنْهُ طُغْيَاناً.
خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست...

و آن مالی را که برای من تکبر آورد
یا به ستم کردنم منجر شود
و یا به سرکشی من بیانجامد را از من بازدار
.
.
.
خدایا
من از گناهانم در حال توبه به سوی توگریخته ام پس توبه ام را بپذیرو به تو پناهنده شده ام پس مرا پناه ده واز تو امان می خواهم پس مرا خوار نکن
نیازمند درگاهت هستم پس مرا محروم نگردان دست به دامان تو زده ام پس رهایم نکن ودعا میکنم پس ناامیدم نکن
خدایا در حالی که مسکین زاری کننده ترسان هراسان بیمناک بی چیز وبیچاره درگاه تو هستم
پس تو را می خوانم
Heart
وَ اجْعَلْنِي مِمَّنْ يَدْعُوكَ مُخْلِصاً فِي الرَّخَاءِ دُعَاءَ الْمُخْلِصِينَ الْمُضْطَرِّينَ لَكَ فِي الدُّعَاءِ، إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ.
و مرا از كساني قرار ده كه هنگام آسودگي، تو را مخلصانه مي‌خوانند؛ آن سان كه بيچارگانت هنگام درماندگي. آري،تو ستوده و بزرگواري.
دعای بیست و دوم بند چهارده
دعای امام سجاد علیه السلام

[تصویر: siDZYxP_535.jpg]

خدایا!
چنان کن که هیبت پدر و مادر در دل من چون هیبت پادشاهی خودکام قرار گیرد اما من با آنها مانند مادر مهربان باشم
فرازی از دعای بیست و چهارم امام سجاد ( علیه السلام ) در صحیفه سجادیه

,
[تصویر: 89637418313867254884.jpg]

پروردگارا ، این منم که درباره ی آنچه به سوی آن باز می گردم، فقط اندکی اندیشه دارم. صحیفه سجادیه ، دعای 52 بند 8
[تصویر: 36315323800215941233.jpg]

... اِرحَمْ تَضَرُّعنا اليك، و اغنِنا اذ طَرَحنا اَنْفُسَنا بينَ يدَيْك.(دعاي 11)

خدايا بر زاري و تضرع ما به درگاهت رحم كن، و چون خودمان را به تو سپرده‎ايم، بي‎نيازمان كن.

صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع