تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایده برای تبلیغ های امام زمانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستان هر چی ایده و نظر دارین بگین اینجا برای تبلیغ اسلامی و امام زمانی بگینHuh

هرچی باشه حتی ساده ترینش روHeart
بسم الله الرحمن الرحیم

جهاد با نفس...تهذیب نفس...یعنی خودمون ادم بشیم و نمونه ی یک شیعه واقعی بشیم إن شاء الله...این بهترین تبلیغه...چیزی که امام زمان(ارواحنا فداه) بیش از همه چیز از ما میخواد اینه.
دل شیعه خون شده از بی عدالتی و مظلومیت.دادن امید برای ظهور آقا تنها دلگرمی که شاید تبلیغاتی با این مضامین مرهم و امیدی باشه برای شیعیان.
http://www.aparat.com/v/2046r
ام یه مدت داشتم فکر می کردم مذاهب جعلی تو صهیون راه بندازی عین اونها که بهایی و وهابی راه انداختند
(۶/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۱)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]ام یه مدت داشتم فکر می کردم مذاهب جعلی تو صهیون راه بندازی عین اونها که بهایی و وهابی راه انداختند

عزیز اونها به هیچ صراطی مستقیم نیستن و هر غلطی میکنن. اما ما که نباید عین اون ها رفتار کنیم .ما باید بتونیم دین خودمون رو بهشون بشناسونیم نه اینکه گمراه ترشون کنیم.
مثلا حضرت علی علیه السلام حدیثی بر این مضمون دارند که اگه من میخواستم از مکر وحیله استفاده کنم از همه ی دنیا تواناتر هستم بر این امر ! ولی روش حضرت علی علیه السلام به مکر و حیله نیست و روش معاویه است این.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

اول ممنونم به خاطر ایجاد این پست .. این جور ارسالها رو که میبینم روزنه های امید بیشتری توو دلم روشن میشه که بچه های تالار ما با جاهای دیگه فرق دارند
ویژگی خاص بچه های اینجا دغدغه هاشون برای امام زمانه ... خدا حفظتون کنه

اینی که میخوام بگم شاید نشه اسمشو گذاشت ایده ولی یه جوری مسیر رو روشن تر میکنه

این روزا که توو سوریه سپاه هایی با اسم های یزید و شمرملعون و ... داره تشکیل میشه .. شاید بتونه این پیامو به ما برسونه که ظهور سفیانی از شامات که از نشانه های حتمی ظهور حضرته خیلی به ما نزدیکه ...
توو این مدت کم من و شمایی که دغدغه ی سربازی و خدمت به آقامون رو داریم که صد البته وظیفمونه ...
نمی تونیم کار فرهنگی ای انجام بدیم که اون کسی مه تارک الصلاته یا اونی که بی حجابه رو اساسا متحول کنیم تا بشه یه سرباز برا آقا .. به قول یک بزرگی این دین های حداقلی به درد امام زمانمون نمی خوره و ما باید بنده ی بصیر و مطیع واقعی باشیم تا بتونیم گرهی از این مشکلات باز کنیم و به درد مولامون بخوریم...

کار اصلی یا وظیفه ی اصلیمون اینه با چارتا مثل خودمون جمع بشیم و خودمون رو تربیت کنیم و تمام تلاشمون رو بکنیم که بشیم عبد واقعی

از عرض بنده خدایی نکرده اینطوری برداشت نشه که مثل صوفی ها از مردم فاصله بگیریم و بریم پی سیر وسلوک ...
نخیر
منظورم جایی مثل این تالار خیلی خوب آدمایی رو که دغدغه های مشابهی دارند به هم معرفی می کنه ...
میشه در عین خودسازی آدم دغدغه های امام زمانیشو هم بیان کنه و کارهای فرهنگی انجام بده ولی ذهنمون باید متمرکز بشه روی کمک کردن و گرفتن دست همدیگه با معرفی کتاب به هم با انگیزه سازی برای هم دقیقا همین سیری که گاهی اوقات تووی تالارمون اوج میگیره ...

خداوند پشتیبان و هادی همه ی ما باشد...

یاعلی
بابا ماشالله...!
نه به اون موقعی که من با توضیح های مفصل درخواست ایده میکردم ولی کسی نمیومد،نه به الان که به یه پست دوخطی اینهمه جواب اومدهBig GrinWink
مشکل از من بوده یا فضای تالار عوض شده؟!Huh
سلام ممنون بابت این تاپیک مختصر و مفیدتون . Smile منم چند وقتی بود به این فکر بودم اخر به این نتیجه رسیدم هرکسی در حد خودش در هر رشته ای که درس خونده یا هر هنر یا مهارتی که داره میتونه یه کاری بکنه برای تبلغ اسلام و اما زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وشناساندن اون به بقیه افراد و در کنارش هم خود شخص مطالعات دینی و ایمانش رو کاملتر کنه .
مثلا اونی که درس حوزه و طلبگی خونده میتونه با بیانی شیوا و جوان پسند مبانی دین رو به نوجوانا وجوانا یاد بده با روشهای مختلف ، اونی که شعر و داستان بلده اینگونه مفاهیم رو در قالب شعر و داستان به بچه ها و نوجوانا یاد بده ، اونی که کامپیوتر خونده و دستی تو بازی سازی و نرم افزارا داره بازی های با محتوای دینی و جذاب بسازه ، یا کسی که حافظ قرانه و به مفاهیم اون تسلط داره بره در مورد معجزات علمی قران و دانش امروزه تحقیق کنه . اینا چیزای بود که فعلا به ذهنم رسیده و کلی هست ولی اگه ابتدا خودمونو اصللاح کنیم و اسلام واقعی رو بشناسیم و بتونیم اونو به دیگران بشناسونیم
شاید بهترین کار باشه ، اگاهی مردم مهمترین کاره مردم اگه از مبانی واقعی دین اسلام و اتفاقاتی که داره دور برمون میفته اگاهی پیداکنند خودشون راهشون رو بهتر پیدا میکنند . همین مستند ظهور و اینجور مستندا و سخنرانیا خیلی از جوونا و مردم رو اگاه کرد و خیلیا راهشون رو عوض کردند یا راهی بهتر انتخاب کردند .
یاعلی .

آدرس های مرجع