شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
فکر کردم با توجه به اهمیت مشهد به عنوان دومین کلان شهر مذهبی جهان و اهمیت وجود معماری اسلامی در این شهر (که در حال حاضرهر روز کمرنگ تر می شه) این موضوع رو اینجا مطرح کنم.
این روزها شایعاتی شنیده می شه مبنی بر احتمال شهردار شدن دکتر محمود احمدی نژاد در مشهد.
با توجه به سوابق شهرداری ایشان در کلان شهرهای مشهد ، به نظر مسئله پراهمیتی باشه این موضوع
می خواستم بدونم دوستان اطلاعی دارند از این موضوع و صحت و سقم اون؟
دوست ندارم بحث سیاسی بشه ، لطفا فقط در مورد سوابق شهرداری ایشان و احتمال شهردار شدن ایشان صحبت بشه ، نه مسائل دوران ریاست جمهوری ایشون.
بنده که چند سال هست واقعا از آشفتگی مشهد دل چرکین هستم ، واقعا این همه هزینه شد در مشهد ، برای بازسازی میدان اصلی شهر (میدان شهدا)، و واقعا شرم آور بود که از یک معمار مدرنیست ساکن امریکا استفاده شد و واقعا این همه هزینه دور ریز شد.دوست دارم یک آدم قاطع و سنتی بر شهر حکمر فرما باشه.خصوصا بحث عدالت در مشهد جاش خالی هست.فروش اجباری زمین های اطراف حرم به شهرداری و نارضایتی مالکین و صحن های غصبی و .... ، ظلم به پیمانکاران ضعیف سطح شهر و .... واقعا منتظر یک شهردار قاطع و عدالت محور هستم
(گفته شده گزینه دیگر هم آقای دکتر جلیلی هستند).
سلام ، فقط نیمه ی خالی لیوان رو گفتید.
مشهد فوق العاده زیبا و عالی شده. پروژه شهدا هم رو به اتمامه.
سلام
من که در پروژه میدان شهدا قطره ای نمی بینم ، کاملا خالیه
معماری تماما مدرن و خلاف شان یک شهر مذهبی هست.
حتی عربستان غرب پرست هم سعی می کنه در اطراف کعبه از ساختمان های با تم مذهبی استفاده کنه ، کمتر ساختمان مدرن اطراف حرم می سازند ، اون وقت میدان اصلی شهر ما شده یک نمای بی معنا ، من به هر کس نشون دادم به نظرش نامتناسب بوده.
من حتی فکر می کنم شاید بهترباشه کل پروژه از ابتدا ساخته بشه ، مشهد نیاز داره به یک بافت سنتی و مذهبی.
(۷/شهریور/۹۲ ۲۲:۴۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
من که در پروژه میدان شهدا قطره ای نمی بینم ، کاملا خالیه
معماری تماما مدرن و خلاف شان یک شهر مذهبی هست.
حتی عربستان غرب پرست هم سعی می کنه در اطراف کعبه از ساختمان های با تم مذهبی استفاده کنه ، کمتر ساختمان مدرن اطراف حرم می سازند ، اون وقت میدان اصلی شهر ما شده یک نمای بی معنا ، من به هر کس نشون دادم به نظرش نامتناسب بوده.
من حتی فکر می کنم شاید بهترباشه کل پروژه از ابتدا ساخته بشه ، مشهد نیاز داره به یک بافت سنتی و مذهبی.
دیگه خیلی دیر شده ، اون زمان که تاپیک زدم و کمک خواستم از بچه های مشهد کسی کمک نکرد ، حتی جنجال بوجود اومد که تو چیکاره ای.

سلام
متاسفانه من ندیدم
کاش می شد کمکی بکنم
در ضمن ایشون دیگه گزینه احتمالی نیستند ، اما ظاهرا شهردار عوض خواهد شد.
دوستان دعا کنند برای شهرداری مشهد ، ان شاء الله عدالت و اسلام محوری حکم فرما بشه.
مشهد خیلی شهر خسته ای شده ، واقعا نیاز به شهرداری خداپسند داره.
تا اونجایی که من پی گیر بودم دکتر احمدی نژاد گفته که هیچگونه مسئولیتی رو قبول نمیکنه. حتی محکم شایعات مربوط به شهرداری تهران رو رد کرد. و گفت که فقط تو دانشگاه ایرانیان مشغول میشه.
یکی از احتمالات شهرداری سعید جلیلی هستش . دکترسرویها گفتن تا 10 روز دیگه شهردار مشخص میشه . خداروشکراین دوره افراد خیلی معتقدی از جمله حاج خلیل موحد و دکتر سرویها که در دوره قبلی به دلیل تخلفات میلیاردی شهردار استعفا داده بودن در شورای شهر حضور دارن .
سلام
خونده بودم که سعید جلیلی قبول نکرده مسئولیت رو ، در حال حاضر با افراد دیگری همچون آقای نیکزاد داره صحبت میشه.
نقل قول:این فرد که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با خبرنگار ما افزود: نیکزات، وزیر راه و شهرسازی دولت دهم، درهمی، مدیرعامل مجموعه سپاد، محمدمهدی برادران، معاون فعلی شهردار مشهد، رستم قاسمی، وزیر نفت دولت دهم و شیرمحمدی، رئیس شورای سوم شهر مشهد گزینه های مطرح این لیست هستند.
وی تصریح کرد: بختیاری، وکیلی، امان پور، غفرانی، پرورش نیز دیگر اعضای این لیست را تشکیل میدهند.
منبع :
http://www.sobhtoos.ir/political/29607-%...D8%AF.html
نقل قول:سرویها با بیان اینکه برای انتخاب گزینه مطلوب به ناچار باید از مدت 10 روزه قانونی، استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: با عجله نمیتوان تصمیم درست گرفت بر همین اساس برای انتخاب گزینه مطلوب باید از مدت قانونی 10روزه استفاده کنیم.
وی با رد شایعات درباره گزینه نهایی شهرداری مشهد گفت: گمانهزنیهایی که از سوی برخی رسانهها صورت میگیرد هیچگونه وجاهت قانونی ندارد.
این هم مال امروزه :
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کمال سروی ها امروز در حاشیه مراسم تحلیف شورای چهارم شهر مشهد در جمع خبرنگاران در فرمانداری مشهد بیان داشت: برای انتخاب شهردار مشهد با گزینه های ملی مذاکره کرده ایم و آنان مهلت 10 روزه برای ارائه برنامه های خود گرفته اند.
وی ادامه داد: شورا شرایط شورای چهارم را به گزینه های پیشنهادی داده است و آنان نیز قبول کرده اند که شهردار شهر اما رضا(علیه السلام) باشند و طی 10 روز آینده تصمیم نهایی خود را اعلام خواهند کرد.
رئیس شورای شهر مشهد با تاکید بر اینکه افراد پیشنهادی از شورا زمانی برای ارائه برنامه های کلی خود گرفته است، تصریح کرد: البته از بیست و چند نفر کاندید شهردار مشهد بالغ بر 10 نفر اعلام آمادگی کرده اند تا در صورت انتخاب کار خود را شروع کنند؛ اما با توجه به اینکه تصمیم بر این است از بین گزینه ها مطلوب ترین را انتخاب کنیم بنابراین کمی زمان بر است.
سروی ها با اشاره به اینکه به وجود نیامدن پشیمانی در آینده، علت اختصاص زمان 10 روزه است، خاطرنشان کرد: طبق قانون شورا هم می تواند روز اول شروع به کار شهردار را انتخاب کند و هم در پایان 10 روز می تواند؛ ...
به نام خدا
سلام علیکم
تو مشهد هر کسی هم شهردار بشه،فایده ای نداره،چون اینجا آستان قدس رضوی هست که هر جای شهر رو نگاه می کنی،می بینی یه دیوار کشیده روش هم نوشته این ملک موقوفه و متعلق به آستان قدس رضوی می باشد!!!
قدرتی هم که اینجا آستان قدس داره،هیچکس نداره،حتی رییس جمهور هم نمی تونه باهاش در بیفته.
بهترین مزارع،بهترین اراضی،املاک فراوان همه متعلق به آستان قدس رضوی است.
حرم مطهر هم که ماشاءالله چی بگم،چهارتا سایه بون نداره،کاشی کاری هاش هنوز تو صحن جامع مونده.
الآن چند ماهه که ایوان مقصوره دارن استحکام بنا می کنند،هنوز تموم نشده!!!
امیدوارم اعتدال به اینجا هم برسه.
فی امان الله
سلام
آقا سجاد حرف شما درست
اما خوب شهرداری هم کم مقصر نیست.
نمونه اش رو هم که زدم ، این همه خرج میدان شهدا کردند ، به کجا رسید؟
من خودم چون هم سرباز بودم توی شهرداری ، هم با شهرداری کار کردم ، می دونم چه ظلم هایی میشه ، می دونم چه حیف و میل هایی میشه!
می رن پروژه با خرج زیاد آغاز می کنند ، افتتاح که شد ،خداحافظ ، دیگه کسی براش مهم نیست چی سر این همه خرج از بیت المال می آد ، مخارح خیلی جاها مستهلک میشه و از بین می ره.
مثلا در یکی از کارهایی که من پیمانکارش بودم ، کار چند ماهه رو مجبورمون کردند زیر یک ماه تموم کنیم ، پدرمون در اومد ، تا شب عید روشن شه! این قدر فشار آوردند که داشت استخوان هامون می شکست زیر فشار ، اما امان از روز بعد عید! هیچ کی دیگه نپرسید کار به کجا رسید ، چی شد! چرا این جاش خراب شد؟ چرا فلان جاش این طوری شد! یک نگهداری درست نکردند ، تجهیزات رفت زیر گل و لای ، با چمن زن سیم ها رو زدند و ... .
یعنی واقعا هدف این نیست که کاری انجام بشه ، هدف اینه که کسی کار رو ببینه! وزیر که داره می آد ببینه این کار انجام شده ، حالا چه طور و چجوری ، با چه هزینه ای ؟ بعدش چی می آد سرش و این ها بی خیال.
نقل قول:محمدجواد رنجبر/ شنیده می شود مذاکره با ۵ تن از چهره های ملی برای پذیرفتن مسئولیت شهرداری مشهد راه به جایی نبرده است و آ نان این مسئولیت را نپذیرفته اند.
به گزارش «خراسان رضوی» گفته می شود؛ نیکزاد، بختیاری، جلیلی، فتاح و قاسمی پیشنهاد پذیرش مسئولیت تصدی شهرداری مشهد را نپذیرفته اند و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد دوباره به سراغ سعیدی کیا وزیر سابق مسکن و شهرسازی رفته اند.
شنیده ها حاکی است که درهمی و برادران نیز همچنان از گزینه های جدی بومی برای شهرداری مشهد هستند.
همچنین گفته می شود یکی از گزینه ها برای تصدی مسئولیت شهرداری مشهد، شرط دریافت حقوق بالایی را گذاشته است.