تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رونان دیوید پارک؟؟؟!!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام ه همه دوستان
آقا یه مدته دارم به کلیپ های یه پسر 14 15 ساله به اسم رونان پارک گوش می دم که نفر دوم مسابقه استعداد یابی شده و بعد از اون با شرکت سونی موزیک یه قرار داد گسترده امضا کرد.
صداش خوبه. راستش من علامت خاصی ازش ندیدم و مثل جاستین ولگرد نیست. داشتم فکر می کردم ببنیم می شه علیه جاستین علمش کرد؟
در همین حد هم که طرفداری جاستین از این شخصیت دست کشن و مرحله مرحله یبیاد پایین فک کنم پیشرفت خیلی خوی باشه.
دوستان اگه نظری در این مورد دارن و یا این شخصیت رو می شناسن یا راه حلی سراغ دارن بفرمایند.
اینم یه لینک از یکی از کلیپ هاست:
http://www.aparat.com/v/XvKgM
صدای نازی داره...هنوز معصومه..اگه نکشونش به راه جاستین عالیه...امیدوارم به این کلیپی که لینکش و گذاشتین گیر ندادن که 4 تا 6 توش نشون داده( ای خدا امان از دست بعضیا)
(۱۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۳)admiral نوشته است: [ -> ]صدای نازی داره...هنوز معصومه..اگه نکشونش به راه جاستین عالیه...امیدوارم به این کلیپی که لینکش و گذاشتین گیر ندادن که 4 تا 6 توش نشون داده( ای خدا امان از دست بعضیا)

آره صداش خوبه
کجا شیش نشون می ده بعدشم مگه نمی گی چهار تا؟
فک نمی کنم مثل جاستین بشه جاستین خانواده نداشت و تقریبا یه طعمه آماده بود برای صهیون. شما چی فک می کنی می شه از این استفاده کرد که جاستین رو بیاریم پایین؟
چه جوری می خواهید ازش استفاده کنید؟
جاستین بیبر جدید !!!!!!!!!!
[تصویر: ronan-parke-1317739268-article-0.jpg]
(۱۱/شهریور/۹۲ ۲۱:۵۸)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]
جاستین بیبر جدید !!!!!!!!!!
[تصویر: ronan-parke-1317739268-article-0.jpg]

خوبی شما؟
من دارم گل لگد می کنم الان آیا...؟

برو آقا اینجوریه که منم الان اینجوری کنم شدم ماسون!!!!
بابا رحم کنید
اینهمه می گیم نماد شناسی افراطی نکنید به خرجون نمی ره که نمی ره.

(۱۱/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۰)m.hossein نوشته است: [ -> ]چه جوری می خواهید ازش استفاده کنید؟

به نظرم جایگزین خوبی برای جاستینه.
برای اینکه جاستین رو از ذهن جوون ها بندازیم برای این تبلیغ کنیم
خیلی امام زاده نیست اما صد البته از جاستین بهتره.
جوون ها رو یه مرحله از جاستین دور کنیم.
این وب سایت رونان پارک هست حالا نگاه کنید ببینید چه جوریه.
http://ronanparke.com

بعد فکرنکنم موفق باشیم و فکر کنم در آینده ایشون هم آینده ای مثل جاستین بیبر داشته باشه.
راستش علت جاستین رو که گفتم تا حدودی به دلیل بی سرپرست بودنشه و شخصیتش هم خیلی فرق می کنه به طور ذاتی با این.
بعد شرکتی که جاستین رو حمایت کرده با شرکتی که رونان رو حمایت کرده خیلی فرق می کنن.
سونی رو من به شخصه چیز خاصی ازش ندیدم . تقریبا می شه گفت یکی از معدود شرکت هایی که از تهمت ماسونی بودن دوستان جون به در برده.
و تا حالااتفاقی بیافته ما کارمون رو کردیم رفتیم.
Big Grin
به نظر من رونان پارک هیچ ربطی به ماسونری ندار ه باز بیبر بود یه چیزی

اون عکسی هم که گذاشتی ربطی نداشت اگر چشم چپشو می گرفت یه چیزی
(۱۱/شهریور/۹۲ ۲۲:۲۲)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]راستش علت جاستین رو که گفتم تا حدودی به دلیل بی سرپرست بودنشه و شخصیتش هم خیلی فرق می کنه به طور ذاتی با این.
بعد شرکتی که جاستین رو حمایت کرده با شرکتی که رونان رو حمایت کرده خیلی فرق می کنن.
سونی رو من به شخصه چیز خاصی ازش ندیدم . تقریبا می شه گفت یکی از معدود شرکت هایی که از تهمت ماسونی بودن دوستان جون به در برده.
و تا حالااتفاقی بیافته ما کارمون رو کردیم رفتیم.
Big Grin

سونی که از اسمش پیدا است ، مال سنی ها است Big Grin

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQWMRSeYESJDn5KLMcCcSv...Qrq326cHGC]
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع