(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۳:۵۴)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]الان مثل اینکه سال 2013 هستیما !!! دیگه مردم اینقدر غقب افتاده نیستن که !!!!
الانم شبکه اجتماعی داخلی هم داریم اما هیچکدوم جذابیت فیسبوک رو ندارن ...
دوست عزیز من واقعا نمی دونم به شما چی بگم؟
اتفاقا همینه. فک کردی که چی؟
رسانه یه خبری رو پخش کنه کل کشور به هم می ریزه فقط با یه خبر!!!! جمع کردنش به این آسونی نیست.
فکر کردی اگه برای اینکار یه برنامه ریزی حرفه ای بشه می شه به این راحتی جمش کرد؟
مثلا اگه بیان یه تاریخ خاصی رو برای اینکار مشخص کنن
بعد توی مناطقی مثل کردستان که پتانسیل و امادگی چنین شورش های هست اسلحه پحش کنن فک کردی چی می شه!!!
سخنرانی عباسی در مورد فیسبوک
لینک فیس بوک و خط مقدم
البته گویا لینکش خرابه
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۳:۴۹)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]اصلا درست نیست که این فی*ل*ترینگ برداشته بشه چون فی*ل*تر کردن فیس یه اشتباه بود و خالا برداشتنش یه اشتباه بزرگتر
قبلا هم گفتم بهترین راه تبلیغ یه چیزی تو ایران اینه که ممنوع بشه شما همین الان یه قانون تصویب کن که مسلمون بودن تو ایران ممنوعه ببین همون لحظه تصویب چند نفر مسلمون می شن!!!!!!!تو ایران اینه دیگه!!!
به جای فی*ل*تر کردن و برداشتن بهتره که یه شبکه ی اجتماعی ایرانی درست بشه و سعی کنیم کاربرای فیس رو به اونجا سوق بدیم.
دوست عزیز شبکه ی اجتماعی ایرانی مشکلی رو حل نمی کنه. مشکل در حقیقت از ذات شبکه ی اجتماعیه. در مورد جاسوسی هم دردی رو دوا نمی کنه. همین الان وزارت اطلاعات ما از فیس استفاده می کنه واسه شناسایی افراد . سیا هم می تونه از شبکه ی ما استفاده کنه!
عباسی تو صحبتهاش حرفهای خوبی میزد:
می گفت شما در خط مقدم هیچ وقت افراد رو کنار هم نگه نمی دارید و اونها رو کامل پخش می کنید. ایجاد شبکه اجتماعی مثل برگزار کردن نماز جماعت تو خط مقدمه. یعنی همه رو یکجا جمع می کنیم و در معرض این قرار می دیم که با یک گلوله ی خمپاره همشون نابود بشند!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۳:۴۹)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]تا سیما بیاد و این خبر رو تکذیب کنه احتمالا نصف کشور شورش شده!!!
کلیت حرفتون درسته اما نه در این حد که کشور ملتهب بشه!
مشکل اساسی اینه که جوونهای ما چون نمی تونن در فضای واقعی حرفشون رو بزنن و خودشون رو ابراز کنن پناه بردن به فضای مجازی. ما یکی از کشور هایی هستیم که بیشترین عضو رو تو فیسبوک داریم!
در هر حال از بین بردن فیسبوک دیگه ممکن نیست فقط باید اولا بجای فی*ل*تر کردن کنترلش کرد. ثانیا اگاهی رسانی کرد که افراد هویت و اطلاعات کاملشون رو وارد فیسبوک نکنن. در ضمن صحبتهای عباسی رو هم حتما دانلود کنید و گوش کنید!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۴)110 نوشته است: [ -> ]سخنرانی عباسی در مورد فیسبوک لینک فیس بوک و خط مقدم
البته گویا لینکش خرابه
دوست عزیز شبکه ی اجتماعی ایرانی مشکلی رو حل نمی کنه. مشکل در حقیقت از ذات شبکه ی اجتماعیه. در مورد جاسوسی هم دردی رو دوا نمی کنه. همین الان وزارت اطلاعات ما از فیس استفاده می کنه واسه شناسایی افراد . سیا هم می تونه از شبکه ی ما استفاده کنه!
عباسی تو صحبتهاش حرفهای خوبی میزد:
می گفت شما در خط مقدم هیچ وقت افراد رو کنار هم نگه نمی دارید و اونها رو کامل پخش می کنید. ایجاد شبکه اجتماعی مثل برگزار کردن نماز جماعت تو خط مقدمه. یعنی همه رو یکجا جمع می کنیم و در معرض این قرار می دیم که با یک گلوله ی خمپاره همشون نابود بشند!
کلیت حرفتون درسته اما نه در این حد که کشور ملتهب بشه!
مشکل اساسی اینه که جوونهای ما عقده ی خودنمایی دارند و چون نمی تونن در فضای واقعی حرفشون رو بزنن پناه بردن به فضای مجازی. ما یکی از کشور هایی هستیم که بیشترین عضو رو تو فیسبوک داریم!
در هر حال از بین بردن فیسبوک دیگه ممکن نیست فقط باید اولا بجای فی*ل*تر کردن کنترلش کرد. ثانیا اگاهی رسانی کرد که افراد هویت و اطلاعات کاملشون رو وارد فیسبوک نکنن. در ضمن صحبتهای عباسی رو هم حتما دانلود کنید و گوش کنید!
البته پر واضحه که من شورش در کشور رو یه مثال آمیخته به شوخی عرض کردم.
منم نگفتم شبکه ی اجتماعی ایرانی این مشکل رو دوا می کنه. منظور من مشکلات جاسوسی بود وگرنه مشکلات اخلاقیو ... در ذات شبکه اجتماعی وجود داره.حرف شما درسته.
به نظر من هر کسی باید عقایدشو تبلیغ کنه.
هم اون افراطیاش و هم این تفریطیاش
هر عقیده ای که حق باشه هم توسط اکثریت جذب خواهد شد.
اگه تا الآن اسلام راستین جذب نشده دلیلش تبلیغات غلط بوده
دیگه باید از فیس بوک دست کشید. محبوبیت فیس بوک داره خیلی کم میشه و به جاش اینستاگرام و ... دارن میان. به جای گیر دادن به فیس بوک برین فکری به حال بقیه بکنید. فیس بوک : بای.
(۱۹/مهر/۹۳ ۱۶:۴۶)Kol نوشته است: [ -> ]دیگه باید از فیس بوک دست کشید. محبوبیت فیس بوک داره خیلی کم میشه و به جاش اینستاگرام و ... دارن میان. به جای گیر دادن به فیس بوک برین فکری به حال بقیه بکنید. فیس بوک : بای.
اینستاگرام و واتس اپ توسط فیسبوک خریداری شدند
(۱۹/مهر/۹۳ ۲۳:۲۷)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]اینستاگرام و واتس اپ توسط فیسبوک خریداری شدند
اینو میدونم . منظور خود سایت بود. الان بیشتر تو اینستاگرام ثبت نام میکنن تا فیس بوک.
این لینکو ببین.
هر چیزی یه دوره اوجی داره. من از سال ها قبل تو برنامه ای به اسم گارنا بودم. این گارنا تو 2 یا 3 سال پیش و یا حتی پیشتر، بیش تر از 5 میلیون نفر آنلاین داشت. ولی الان 300 هزار نفر آنلاین داره که خیلی ها هم از برنامه هک استفاده میکنن که کلا میشه 100 هزار نفر آدم حقیقی. فیس بوک هم داره به هم چین چیزی میرسه. قدیما جو فیس بوک بود که هر کی فیس بوک داشت رو مد بود و به قول بچه ها گنده حرف میزد. ولی الان بری کسی ازت نمی پرسه فیس بوک داری ، معمولا می پرسن که Kik یا instagram داری؟
بچه ها نظری راجع به Kik و یا اینستا دارن بگن. مرسی.