تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شاید اگر این جمعه به جای دربی به فکر آمدنش بودیم ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
داشتم یکی از کلیپ های استاد رائفی پور رو گوش می دادم که یه جاش گفته بود : یکی از علما بعد از بازی ایران و استرالیا خواب امام زمان رو دیده بود و امام زمان تو خواب فرموده بودند : (( اگه مردم انقدر که تو بازی برای برد ایران دعا کردن برای ظهور ما دعا می کردن ما می اومدیم )) همون جا بود که با خودم گفتم که این مطلب رو بنویسم :

شاید اگر برای آمدنش

شاید اگر برای آمدنش اینطور دعا می کردیم ؛

[تصویر: 5_8807100897_L600.jpg]

[تصویر: image635127295912872713.jpg]

یا شاید اگر برایش اینطور گریه می کردیم ؛

[تصویر: 13901113212936442_PhotoL.jpg]

[تصویر: 34_8907230714_L600.jpg]

یا اگر از نبودنش اینطور آه می کشیدیم ؛

[تصویر: persepolis-fans.jpg]

[تصویر: havadarss.jpg]

یا شاید اگر کسی مثل این آقا

[تصویر: %D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%20%D9%87%D8%AF%...D8%B3.jpeg]

به جای این آقا

[تصویر: n00100960-b.jpg]

برای او پول خرج می کرد ؛

یا اگر این جمعه به جای 6 تایی ها و 4 تایی ها به فکر آمدنش بودیم

[تصویر: 16058987_7365651dcbef.jpg]

[تصویر: 8(1).jpeg]

.
.
.
.
.

آمده بود
به نام خدا

واقعا فکر میکنید چند درصد جامعه ما منتظر،‌ ظهور مولا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی از این افرادی که میبینید در حال ناله و گریه هستند قبل از اینکه بخاطر باخته تیم محبوبشان گریه کنند به علت شرط بندیهای کلان و احتمالا باختن در این شرط بندیها گریه و ناله میکنند، البته بعضی از این افراد هم مسخ تیمهای فوتبال هستند و شاید این تیمها از پدر و مادرشان هم برایشان مهمتر باشد.

ولی نکته تاسف بار پولی میباشد که از بیت المال خرج کارهای نامشروع خیلی از این بازیکنان میشود، ما که راضی نیستیم و از حق خود در آن دنیا نخواهیم گذشت.
اولا، این خواب هیچ سندیت و حجتی نداره! لطفا بهش استناد نکنید!!
ثانیا، قشر زیادی تو جامعه هستند که فوتبال هستند لطفا بهشون توهین نکنید!
ثالثا، وای بر ما (من، نه شما) که ادعای این رو داریم که منتظریم اما فقط به این و اون ایراد می گیریم که چرا واسه ظهور دعا نمی کنن. خودمون اگر وظیفمون رو انجام داده بودیم الان نیازی نبود که بیایم به قشر فوتبال دوست حمله کنیم!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]ثالثا، وای بر ما (من، نه شما) که ادعای این رو داریم که منتظریم اما فقط به این و اون ایراد می گیریم که چرا واسه ظهور دعا نمی کنن. خودمون اگر وظیفمون رو انجام داده بودیم الان نیازی نبود که بیایم به قشر فوتبال دوست حمله کنیم!

عزیزم من همه رو با خودم جمع بستم مثلا : دعا می کردیم یا ناراحت بودیم.
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۵۶)peymantr نوشته است: [ -> ]عزیزم من همه رو با خودم جمع بستم مثلا : دعا می کردیم یا ناراحت بودیم.
منظورم شما نبودید. من که گفتم وای بر خودم! من خودم فوتبال دوست نیستم که ازشون دفاع کنم! در هر حال قصد جسارت به کسی رو نداشتم!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۵:۴۷)110 نوشته است: [ -> ]اولا، این خواب هیچ سندیت و حجتی نداره! لطفا بهش استناد نکنید!!
ثانیا، قشر زیادی تو جامعه هستند که فوتبال هستند لطفا بهشون توهین نکنید!
ثالثا، وای بر ما (من، نه شما) که ادعای این رو داریم که منتظریم اما فقط به این و اون ایراد می گیریم که چرا واسه ظهور دعا نمی کنن. خودمون اگر وظیفمون رو انجام داده بودیم الان نیازی نبود که بیایم به قشر فوتبال دوست حمله کنیم!

موفقم با صحبتتون.ما نباید به کسی گیر بدیم ولی از طرفی هم نباید امر به معروف رو(البته ازراه صحیحش)فراموش کنیم.امر به دعا
برای ظهور حضرت یه امربه معروف واقعا لازمیه.ولی باید تمام جوانب و شرایطش رو درنظر بگیریم!
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۶:۰۵)ســــــاقی نوشته است: [ -> ]ولی باید تمام جوانب و شرایطش رو درنظر بگیریم!

ازتون ممنون می شم اگه شرایطش رو رعایت نکردم به من گوشزد کنین .
(۱۲/شهریور/۹۲ ۱۶:۱۲)peymantr نوشته است: [ -> ]ازتون ممنون می شم اگه شرایطش رو رعایت نکردم به من گوشزد کنین .

بعضی از جملاتتون یه خرده تلخ بود...

و فکر میکنم مقایسه کردن این دعاها با اون راز و نیازها کار درستی نباشه...

هرچیزی یه جایگاهی داره و قیاس بعضی چیزها باهم از ارزش اون بالاتره میکاهه...
SadSadSadSadSadSad
ما خوابیم
شاید هم من که اسم خودم رو گذاشتم منتظر باید بیشتر تبلیغ کنم که
عزیز دل امام زمان تنها راه خلاص شدنه
که اگه زندگی من فقط شکم و چی بخورم و زیر شکم و فقط شب خواب ... ببینم و ... باشه
پس فرق من با سگ چیه
فرقم با خوک چیه
از نظر غرب که هیچ فرقی نیست
ولی اونا با روشنفکر نما های غرب زده بهتره برا اجداد خودشون برنامه بریزن...
خدا کند قوال نباشیم
شده یه بار خواب امام زمان ببینیم
من که نه
ولی بعضی از دوستام چرا خواب پیامبر دیدن
خوش بحال اونا
بد به حال من
راستی این پول بیت المال که مال من هم هست و من هم از خرجش برای این جماعت ورزشکار نما راضی نیستم به من می رسه؟ (اون دنیا رو می گم )

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آدرس های مرجع