یه تیکه ی کلفت بار آقای رائفی پور کرد دیگه این سریال

برام عجیب بود اون سخنرانی که همش از خدا و ... حرف می زد خودش فراماسون بود و می خواست با نماد بازی و فرو بردن مردم تو این چیزا کلا مسئله ی ظهور رو کمرنگ کنه !!!
فرهاد حرفاش خیلی خیلی عجیب و غریب بود !
به نظرم تغییر موضع هم نداد . فرهاد گفت بهترین راه برای مسلمون ها انتظار هست اما در همون سکانس گفت اگه لازم باشه بازم خون می ریزم
یعنی انتظار رو برای خودش نگفت . در جمله ی دیگه هم گفت " هم اونایی که می خوان باهاش باشن هم اونایی که نمی خوان "
کلا منظورش این بود که امام زمان میاد اما نمی خواد سرباز امام زمان باشه و خون میریزه تا ظهور به تاخیر بیفته
( فکر می کنیم می تونیم جلوی جنگ بزرگ رو بگیریم اما نمی تونیم )
درضمن فصل 3 این سریال هنوز نیومده . در یک مصاحبه با نویسنده ی این سریال خوندم که قراره فصل 3 سریال ، از زاویه ی دیگری به شخصیت ها بپردازه
در خبر ها امده فصل سوم این مجموعه با تغییرات اساسی همراه خواهد بود.
تغییر کارگردان تغییر بازیگران اصلی و دگرگونی در فیلمنامه .
امیدواریم حداقل کیفیت فعلی رو از دست ندهد گرچه امید به بهبود داریم.
(۲۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۳)alitalebi نوشته است: [ -> ]در خبر ها امده فصل سوم این مجموعه با تغییرات اساسی همراه خواهد بود.
تغییر کارگردان تغییر بازیگران اصلی و دگرگونی در فیلمنامه .
امیدواریم حداقل کیفیت فعلی رو از دست ندهد گرچه امید به بهبود داریم.
کیفیت فعلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی میگم من از اول فصل دو تا الان هیچ کیفیتی مشاهده نکردم
هیچ
خیلی ضعیف ساختن
خیلی خیلی خیلی...
اقای لطیفی هم زده تو کار یه سریال دیگه به اسم "ساخت ایران" که از همون دسته اثار جلف سینما محسوب میشه که امیدوارم اونجا موفق باشند
به هرحال به نظرم ساخت ایران بترکونه چون بدبختانه مردم ما هم عاشق این فیلما هستن



ضمنا اضافه کنم هنوز فیلمو ندیدیم پس شاید هم از اون جلفها نباشه و کار خوبی دربیاد
انشاالله
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۴)revenger نوشته است: [ -> ]
اگه به راحتی میشد اینا رو فهمید شاید هیچوقت به ادمایی مثل من احتیاج نبود
فرق بین حقیقت و شمایل حقیقت
صدها سال ادما دارن میجنگن تا نذارن یه حرفی جا بیوفته
ویدا و همه ی اونایی که شما دارید میگید خرج این جنگن
می فهمی؟نمی فهمی
من هرکاری کردم به خاطر ادمها بوده
بقیه حرفا فقط فریبه.همین
اونی که توی اتاقش نشسته منتظر شما خبر مرگ منو بهش بدید و شما فکر میکنید اون راه راسته درحالی که اونم فریبه
من دیگه از مردن نمیترسم
حالا که نگاه میکنم میبینم این همه سال همه دنبال یه پوچی بزرگ بودن
خیال میکنیم که جلوی جنگ بزرگ رو میشه گرفت
خودمونو سربازای خوبی میدونیم
از صبح تا شب از ارماگدون میگیم
هرکاری میکنیم که اون دجال به تخت نشینه
ولی یه وقت میفهمی که همش بازی دجال بوده و ما هیچ قدرتی نداریم
من حالا اونقدر میدونم که همه چیزو پوچ بدونم
این بازی خون میخواست و منم خون ریختم
این خونها همون کاری رو میکنه که میخواستیم نشه
هیچکس منتظر منجی نیست چه اونایی که میخواستن باهاش باشن و چه اونایی که نمیخوان
همش یه فریب بزرگه که اون میخواد
اگه بهش باور داشته باشید میفهمید که همش فریبه
ولی واسه امید فقط یک راه است
گفتنش سخته ولی انتظاره
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان . منم از کسایی بودم که تقریبا دید مثبت رو این فیلم داشتم اما ظاهرا داره به بیراهه میره !!! انگار این قسمت آخر رو کسی غیر از لظیفی ساخته یه انگار طرز فکرش عوض شده !! نتاقص کاملا دیده میشد .
آقا ما اگه بخواییم کسی رو در جای اون استاد دانشگاه بزاریم که درس شناخت فراماسونری میده کی رو میزاریم ؟
خوب معلومه استاد رائفی پور ! و وقتی اون استاد عامل نفوذی بوده در نتیجه به بیننده القا میکنه که استادانی که در این زمینه کار میکنن احتمال داره که نفوذی باشن .از این طرف هم بعد از اومدن قسمت آخر فصل 2 و رو شدن پشت پرده فیلم استاد یه سی دی میاد بیرون از آقای فراهانی که استاد رو نقد کرده !!!
نکته 2 اینکه رسما اعلام میکنه همون کسی که به شما خط میده دقیقا کسیه که داره شما رو بازی میده و بعد میفهمید که خودتونم بازیچه دست دجال بودید .
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۴)revenger نوشته است: [ -> ]اگه دقت کرده باشید در قسمتهای قبل فرهاد برای خودش ارتشی از محافظهای گردن کلفت داشت درحالی که در قسمت اخر بزرگان فراماسون ایران رو با 3تا ماشین گشت دستگیر میکنن بدون شلیک حتی 1 گلوله انگار پارتی بوده![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
اینم به قول دوستمون خیلی عجیب بود و واقعا مسخره !!!
در کل قسمت آخر به عقیده من فقط میخواست مبلغان فتنه دجال مثل استاد رو بکوبه و این خیلی بده !!!
سلام دوستان.
فکر کنم دوستان سری جدید قلب یخی رو دیده باشین تا اینجا. به نظر شما موضوع داستان به کل عوض نشده؟ به نظرتون این جور نمیاد که از موضوع فراماسون که موضوع مرکزی داستان بود و فراماسونری رو بد و قدرتمند می دونست نقل مکان کرده به بحث قومیتی و تمدنی و شروع کرده عرب رو بد کردن و شروع کردن این موضوع؟
به نظر من که خیلی مشکوک شده این فیلم، دوباره بحث تفرقه اندازی با استفاده از بحث های قومیتی رو شروع کرده که یکی از تکنیک های بارز صهیونیست برای ایجاد دشمنی و تفرقه بین اقوام مختلف و استفاده از این موضوع در جهت دستیابی به اهداف پلید خودشون، است.
البته باید منتظر بود و قسمت های بعدی این فیلم رو هم دید، اما تا اینجای فیلم که یه جای قدرتمند بود فراماسون و نفوذ داشتن اون توی کل دنیا، اومدن یه شخصیت تاجر عرب رو علم کردن به عنوان شخصیت بد داستان.