البته در مورد هزینه ها برای ابتدای کار میشه با همون 5000 تومنی که فدایی ولایت گفتن کارو راه انداخت.
در صورتی که از هاست رایگان استفاده بشه.
اما با خصوصیاتی که ذکر کردین برای سایت و در صورتی که بازدید بالا بره،دیگه استفاده از هاست رایگان امکان پذیر نیست و نیاز به هاست حرفه ای هست که هزینش حدود 200 تا 300 هزار تومنه.
اما در مورد اصل کار با توجه به تجربه ای که از پشتکار اقراد فعال در فضای مجازی سراغ دارم این کار امکان پذیر نیست چون بعد از یه مدت کوتاهی به بهانه های مختلف گروه رو ول میکن و میرن(مگر این که حقوقی در کار باشه! که نیست!!!)
اعضای گروه باید از افرادی باشن که واقعا عاشقانه و با علاقه به مذهب و دین وامام زمانشون کار کنن و به مسائل کامپیوتری هم علاقه داشته باشن نه این که چند نفر از سر کنجکاوی دو روز بیان و برن. که البته پیدا کردن این افراد هم خیلی خیلی مشکله.
به عنوان مثال توی همین تالار در هر ماه چند ده نفر ثبت نام میکنن ولی اخر ماه به اندازه انگشت های یه دست از اونها فعال باقی میمونن!
سلام دوستان برگشتم،البته الان با موبایل هستم
بحث کمی اشتباه پیش رفته،در اولین فرصت که به کامپیوتر اینترنت دار رسیدم،حتما نکاتیو بیان میکنم
سلام
خب...من بالاخره به کامپیوتر دسترسی پیدا کردم
مطمئنا خودتون هم قبول دارید که بازدید ها در یک یا حتی دوسال اول درحدی نیست که یه هاست رایگان نتونه از پسش بربیاد
درضمن،اینکه میگین هاست رایگان،اصلا فکر نکنید ازین هاستاییه که دوروز درمیون قطع میشه و اصلا اعتبار نداره.برای همین گفتم که تجربه ناچیزی تو این زمینه دارم.
یک هاست حرفه ای رایگان خارجی سراغ دارم که خودم هم باهاش کار میکنم و روش یه سایت دارم که 100 درصد ازش راضی هستم.یعنی میشه گفت در این سطح تقریبا بی نظیره.پس من در این مورد بهتون اطمینان کامل میدم...
نکته دوم،فکر کنم فراموش کردید که گفتم این مجموعه،بیشترش کاربر محوره.یعنی نیاز نیست از طرف ما اعضایی برای درج مطلب وجود داشته باشه
درضمن،وقتی این مجموعه بتونه همه چیو تو خودش داشته باشه،دیگه نیازی به تبلیغ هم نداره،چون هرکی برای اولین بار واردش بشه طرفدار همشگیش میشه چون از طرفی هم میبینه که خودش هم میتونه به راحتی اونو توسعه بده! بنابراین بازدید تصاعدی بالا میره...
خواهش میکنم بیایم با در نظر گرفتن این موارد،دوباره بحثو ادامه بدیم...
(۲۵/شهریور/۹۲ ۲۲:۴۴)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام
خب...من بالاخره به کامپیوتر دسترسی پیدا کردم
مطمئنا خودتون هم قبول دارید که بازدید ها در یک یا حتی دوسال اول درحدی نیست که یه هاست رایگان نتونه از پسش بربیاد
درضمن،اینکه میگین هاست رایگان،اصلا فکر نکنید ازین هاستاییه که دوروز درمیون قطع میشه و اصلا اعتبار نداره.برای همین گفتم که تجربه ناچیزی تو این زمینه دارم.
یک هاست حرفه ای رایگان خارجی سراغ دارم که خودم هم باهاش کار میکنم و روش یه سایت دارم که 100 درصد ازش راضی هستم.یعنی میشه گفت در این سطح تقریبا بی نظیره.پس من در این مورد بهتون اطمینان کامل میدم...
نکته دوم،فکر کنم فراموش کردید که گفتم این مجموعه،بیشترش کاربر محوره.یعنی نیاز نیست از طرف ما اعضایی برای درج مطلب وجود داشته باشه
درضمن،وقتی این مجموعه بتونه همه چیو تو خودش داشته باشه،دیگه نیازی به تبلیغ هم نداره،چون هرکی برای اولین بار واردش بشه طرفدار همشگیش میشه چون از طرفی هم میبینه که خودش هم میتونه به راحتی اونو توسعه بده! بنابراین بازدید تصاعدی بالا میره...
خواهش میکنم بیایم با در نظر گرفتن این موارد،دوباره بحثو ادامه بدیم...
من با هاست رایگان مخالفم... نمیشه...
من از بابت این هاست رایگان،این اطمینانو به شما میدم که به اندازه همون هاست های 300 هزار تومنی شما کار میکنه و معتبره!
خواهش میکنم این بدبینی هارو کنار بذارید
خب خود شما پیشنهادتون چیه؟!! الان 300 هزار تومن خرج کنم که معلوم نیست بعد از دوماه ادامه داشته باشه یا نه؟ فکر نمیکنم کسی ازین پول های مفت داشته باشه!
(۲۶/شهریور/۹۲ ۰:۲۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]من از بابت این هاست رایگان،این اطمینانو به شما میدم که به اندازه همون هاست های 300 هزار تومنی شما کار میکنه و معتبره!
خواهش میکنم این بدبینی هارو کنار بذارید
خب خود شما پیشنهادتون چیه؟!! الان 300 هزار تومن خرج کنم که معلوم نیست بعد از دوماه ادامه داشته باشه یا نه؟ فکر نمیکنم کسی ازین پول های مفت داشته باشه!
اسم این هاست رو بگذارید ما هم یک براندازی بکنیم... همراه با لینک...
اگه عمومی بذارم،پس فردا همه یاد میگیرن روزی صدتا سایت میسازن رو دست ما بلند میشن