زیاد اهل حرف زدن با کنایه و اینا نیستم،ببخشید که رک میگم
این آقایونی که به این صورت دارن اخراجی هارو میکوبن،امثال همون هایی هستن که در طول انقلاب،مردمو از دین و ایمون متنفر کردن
امیدوارم هیچکدوممون از امثال حاجی گیرینوف نباشیم!
بازم معذرت
خداحافظ شما
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۴)كارمند پيمانی نوشته است: [ -> ]با سلام و تشكر از نظرات دوستان ، در جايي ذكر كرده ام كه :
چرا بحث را كشيديد به انتقاد از سري فيلمهاي اخراجيها!!!!!
منظور من از ايجاد اين تاپيك بررسي و نقد فيلم فوق نبود كه صد البته همه اذعان داريم ضعيف است و همينطور كه اشاره كردم جزء بهترين كالاهاي فرهنگي ما نيست كه ارزش صادر كردن داشته باشد... با اين همه، تاثير داشته.
دقت كنيد : يك كالاي فرهنگي ضعيف اين تاثير را داشته است كه اگر آثار فاخر سينمايي يا فرهنگي بود چه ميكرد!
بله، مستحضرم، دوستان سؤال فرمودند.
مثل اون جریان هست که از طرف میپرسن: توی چه سنی زبون بار کردی؟
میگه: تو 9 سالگی.
میگن: اَ ... چرا اینقدر دیر؟
میگه: آخه کسی چیزی نپرسیده بود.
این مطلبی که میفرمایین صحیح هست.
به نظرم ما مذهبیهای مقید باید خودمون وارد عرصه فرهنگسازی بشیم.
(۲۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]زیاد اهل حرف زدن با کنایه و اینا نیستم،ببخشید که رک میگم
این آقایونی که به این صورت دارن اخراجی هارو میکوبن،امثال همون هایی هستن که در طول انقلاب،مردمو از دین و ایمون متنفر کردن
امیدوارم هیچکدوممون از امثال حاجی گیرینوف نباشیم!
بازم معذرت
خداحافظ شما
دوست گرامی،
خیلی خوبه که رک میگید، و نیازی به معذرت خواهی هم نیست، فقط تنها چیزی که نیازه دلیل آوردن هست!
آخه عزیز من، بیدلیل که هیچ چیز پذیرفته نمیشه. من این همه به مغزم فشار آوردم که چند تا از تیکههای اخراجیها رو یادم بیارم، بعد تلاش کردم نکتهاش رو مشخص کنم و براش دلیل بیارم، بعد شما همینجور میای میگی «امثال همونها هستن که...»
با این وضع، هیچ فرقی برای مخاطبین نخواهدکرد که شما واقعاً مطلب مفیدی دارید یا خیر، چون در حقیقت اون مطلب رو بیان نکردهاید، بلکه فقط حکم نهایی رو قرائت فرمودهاید، و کسی از چیزی که توی فکر شماست آگاه نخواهدشد.
شما هم لطفاً زحمت بکشید «با دلیل» بگید «کجای حرف» تندروی هست، تا فرصتی برای اصلاح نظرات پدید بیاد.