تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ₪₪ دوستان عزیز به کمکتون نیاز داریم ₪₪
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه ی دوستان

فکر می کنید اگر در یک نمایشگاهی بخوایم به طورکل موضوع بیداری اسلامی و به جزء مسائلی مثل وضعیت حال حاضر کشورهای درگیر این موج و یا نقداصولی این حرکت ها و یا روشن سازی وضعیت مصر و بخصوص سوریه و موضوعات مرتبط با اینها رو به صورت مفهومی به نمایش در بیاریم پیشنهادتون چیه؟!

موضوع مهم اینه که کلیت رو بنا گداشتیم روی یک سیر مهم که شروعش از کربلاست و قیام امام حسین علیه السلام و تا اینکه میرسه به انقلاب اسلامی و حرکت مردم ایران به رهبری امام خمینی(رحمة الله علیه) و امروزه الگوگیری اعراب و فقدان رهبر که منجر به نتیجه نگرفتن این حرکت ها شده...

منتظر نظرات و ایده های ارزشمندتون هستم

یاعلی
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظرتون یه همچین مفاهیمی رو چطور میشه به تصویر کشید؟!

نقل قول:فکر می کنید اگر در یک نمایشگاهی بخوایم به طورکل موضوع بیداری اسلامی و به جزء مسائلی مثل وضعیت حال حاضر کشورهای درگیر این موج و یا نقداصولی این حرکت ها و یا روشن سازی وضعیت مصر و بخصوص سوریه و موضوعات مرتبط با اینها رو به صورت مفهومی به نمایش در بیاریم پیشنهادتون چیه؟!

موضوع مهم اینه که کلیت رو بنا گداشتیم روی یک سیر مهم که شروعش از کربلاست و قیام امام حسین علیه السلام و تا اینکه میرسه به انقلاب اسلامی و حرکت مردم ایران به رهبری امام خمینی(رحمة الله علیه) و امروزه الگوگیری اعراب و فقدان رهبر که منجر به نتیجه نگرفتن این حرکت ها شده...

اسلام سلطنتی - اسلام واقعی (حتی خلفای اول و دوم هم به این شیوه خلافت نکردند)

منتظر نظرات و ایده های ارزشمندتون هستم
هدفتان به طور واضح از بیان این سوال و پیدا کردن پاسخ آن چیست ؟
آیا می خواهید نمایشگاهی در این مضمون ایجاد کنید ؟
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۳/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]هدفتان به طور واضح از بیان این سوال و پیدا کردن پاسخ آن چیست ؟
آیا می خواهید نمایشگاهی در این مضمون ایجاد کنید ؟

قراره نمایشگاهی با موضوع بیداری اسلامی به امیدخدا زده بشه.. در ایام دهه فجر
میخوایم طرحنامه رو بفرستیم تا اجازه بدن نمایشگاهی با این وسعت رو بزنیم
ولی خب اینکه بخوایم مفهومی کار بشه و فقط از تصاویر و نوشته استفاده نشه نیار به همفکری داره ...
از اونجایی که بنده از بچه های تالار مشارکت و همفکری های خوبی رو سراغ دارم این بود که این پست رو نوشتم

یه چیزایی توو فکرمون هست واقعا ناقصه!
مثلا : یک ماکت از خاورمیانه و کشورهای درگیر خاورمیانه که عربستان به عنوان شاخ شیطان و مناطق اشغالی فلسطین به عنوان دست شیطان مشخص بشه ...

یا شجره طیبه و شجره ملعونه .. که عکس و یا نماد شهدای شاخص بیداری اسلامی از زمان عاشورا تا اتفاقات حال حاضر و از اون طرف کسانی که توو جبهه شیطان بودند به صورت میوه های درخت دربیان

و یا یک بخش مخصوص معرفی ولایت فقیه و ضرورت وجود چنین منسبی .. که نشون دهنده ی این باشه که مشکل امروز ما توو کشورهای امثال مصر نبود این جایگاهه... یا به فرمایش آقا :اگر ولایت فقیه نباشد دیکتاتوری می شود

و چند مورد دیگه ...

امیدوارم با این مختصر توضیحات تونسته باشم کاری کنم که موضوع جابیفتهBlush
به هرحال بنده هنوزم منتظرنظراتتون هستم...

یاعلی
هدف نهایی بیداری اسلامی به تشکیل حکومت عدل الهی در زمین ختم می شود .
توصیه اکید بنده به شما و سایر دوستانتان این است که سخنرانی علی اکبر رائفی پور با موضوع عبرتهای بنی اسراییل را گوش کنید .
بسیار الهام بخش و کارگشا خواهد بود
به نام خدا
با سلام به همه ی کاربران این تالار
بنده یه مقاله کوچیک در مورد معجزات قران نوشتم ولی در بعضی جاها نمی تونم به تنهایی از عهده اون در بیام مثلا یک مقدمه بسیار فراگیر همراه با احادیث از چهارده معصوم نیاز دارم اما هرچه می نویسم به دل نمی چسبه !Confused
اگه کسی بتونه در نوشتن مقدمه و بعضی احادیث کمکم کنه واقعا لطف کردهAngel
آدرس های مرجع