در
یک کتاب گفته شده است که در فیلمهایی که از برخی مراسم مخفی کابالیستی به دست آمده است صحنه هایی وجود دارد که نشان می دهد خود شیطان (ابلیس) برای آنها مجسم شده است و با سران آن فرقه ها گفتگو میکرده است.
در روایات هم گفته شده است که شیطان برای دو گروه یعنی پیامبران و سران کافران یعنی همان کابالیستهای بنده شیطان ظاهر شده و گفتگو کرده است.
آیا چنین فیلمی که خود شیطان ظاهر شده باشد در دسترس است؟
(۲۲/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۷)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]آیا چنین فیلمی که خود شیطان ظاهر شده باشد در دسترس است؟
آره تو آپارات آپلود کردن بچه ها ... با اکانت ـه : حاج شیطانِ رانده شده و شرکا !!!
اصلا بعید نیست که با گنده های اینا جلسه بذاره ... ولی قطعا ویدئوش در دسترس نیست !!!
حالا واسه چی میخواین ؟؟؟ میخواین قیافۀ نحسش رو ببینید !؟!

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۳۴)MaTeY نوشته است: [ -> ]ولی قطعا ویدئوش در دسترس نیست !!!
رو چه حسابی میگید قطعا؟
اگر مجسم شده باشه که یعنی به شکل مادی در آمده و بعید نیست که بشود ازش فیلم گرفت.
البته در کتاب فوق چنین چیزی گفته شده است.
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۳)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]رو چه حسابی میگید قطعا؟
اگر مجسم شده باشه که یعنی به شکل مادی در آمده و بعید نیست که بشود ازش فیلم گرفت.
البته در کتاب فوق چنین چیزی گفته شده است.
سَر اینکه از اجنه، در حال مجسم شدن میشه عکس گرفت یا فیلم برداری کرد میشه بحث کرد. بنده منظورم این بود که اگرم ازش فیلمی گرفته باشن قطعا تو اینترنت قرار نمیگیره !!!
شما همین فیلمای فراماسونری رو ببینید که توی اینترنت گذاشتن (احتمالا خودشون).
از مناسک شیطانیشون در درجه های بالا (اونطوری که گفته شده بود 31 به بالا) بنده فقط 1 دونه فیلم دیدم ... اونم از لوژی بود در ترکیه و فقط یه تیکه از مناسک رو نشون میداد !
بقیۀ فیلمایی هم که می بینیم که از لوژ های فرانسه پخش میشه ... تو جامعۀ غرب چیز عادی ای هست. تو آمریکا فراماسونر بودن عادی هست. مثل خیاط بود یا نانوا (شاطر) بودن برای ما !
برای چی میان فیلمایی مثل داوینچی کد یا فرشته ها و شیاطین رو میسازن ؟ چون عادی ـه !!!
شما تو سیستم Yahoo Answer در مورد مجامع مخفی وقتی سرچ کنید ، خیلی وقتا جوابایی که میاره ، تو جواب طرف ذکر کرده که من درجۀ مثلا 32 از سلسله مراتب York هستم و ...
اسم کتابی که میگین رو میشه بفرمایین ؟

در مورد اینکه خودشان چنین فیلمی را منتشر نمی کنند که درست است.
ولی بحث این است که چنین فیلمهایی بدون خواست خودشان "لو رفته" است. نه اینکه خودشان منتشر کرده باشند.
حالا یا کسی بصورت یک جاسوس از آنها فیلم گرفته یا اینکه فیلم را خودشان گرفته و به هر طریقی لو رفته است و دست آنها رو شده است که در واقع شیطان پرست هستند.
نام کتاب مذکور هم کابالا است. این هم لینک دانلودش:
http://www.binesheno.com/pdf/kabala.pdf
البته ظاهرا شیطان به شکلهای مختلف ظاهر می شود مانند بز و گربه و...
دیدن این یارو اینقدر مهمه مگه ؟! خیلی به دیدنش علاقه دارید انشاءالله امام زمان به زودی خواست سرشو ببره ماهم اونجا باشیم لذت ببریم
دیدنش خیلی مهم نیست. بیشتر صحت مطالب این کتاب برای بنده مهم است.
چون در این کتاب حرفهای خیلی بزرگی زده شده است. (البته نمی توان به راحتی آنها را رد کرد ولی اگر صحت داشته باشد واقعا حرفهای جدید و ادعاهای بزرگی در این کتاب مطرح شده است)
تا جایی که من شنیدم به شکل حیواناتی که به آنها شباهت دارد ظاهر می شود
مثلا من جایی نشنیدم شیطان گوسفند یا اسب بشه
بیشتر این حیونات ی به شکل ترکیبی برای شیطان در نظر گرفته شده:
بز
جغد
مار
طاووس
خوک
و... دیده شده.
سلام بکس یه ویدئویی در این سایت وجود داره به نام A Trip Into The SuperNatural وجود داره که شخصی هست به نام راجر مورنو در این سریال میگه در اون لژی که بود- نقاشای اون لژ از موجودات ماوراءطبیعه نقاشی کرده بودن و اونجا گذاشته بودن! ولی خب در اختیار هرکسی نمیذارن!
البته من دیدم ولی در این پورتال اجازه گفتنشو ندارم!