۲۳/شهریور/۹۲, ۱۱:۰۵
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۷)بی نام نوشته است: [ -> ]بسم الله
کسی از اسلام اشکال نگرفت مشکل تفکر افراد جامعس
اکثر محدودیت هایی که مطرح شده مربوط به حرفایی میشه که نسل مذهبی ما بیشتر میزدن
به خاطر همین من سعی کردم دفاع کنم
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۰)بی نام نوشته است: [ -> ]خب...الان شما تو جامعه میبینید اف که چه عرض کنم بالاتراشم به زنها میگن...
مشکل تفکر غلط جامعس
ببینید ما بالا بریم پایین بیایم تو هیچ جامعه و دینی به اندازه اسلام درمورد زن تاکید نشده و بهش حق و حقوق نداده حق و حقوقی که در شان و منزلتشه...متناسب با ویژگیهای انسانیشه ....برای ارامش خودش و حفظ ارزش هاشه اگر مشکل فقط از تفکر غلط جامعه ی ماست پس باید خارج از ایران زنها مشکل نداشتن
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دختر ها فریاد نمیزنند! هیس دخترها بلند نمیخندند!
واقعا اینطوریه؟

(۲۳/شهریور/۹۲ ۰:۴۲)آیدا نوشته است: [ -> ]پس چرا ما همش در حال جیغ و دست و هوراییم...
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکننداینکه کلا اوضاع جامعه رو توصیف میکنه ربطی به زنو مرد بودن نداره
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه!
خب حالا من مردم بعد از مرگم چاپ نکردن عکسمو این محدودیت میشه واسه من؟

خیلی نکته مهمیه ؟
مهمتر از خیلی چیزای دیگه ؟؟!!
من قبول دارم که به ما خانوم ها خیلی ظلم شده
اما یادمون نره تو بخشیش هم خودمون مقصریم
پیشنهاد میکنم محدودیت های واقعیمون رو مطرح کنید مثالهای بهتر !!!!
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۱)Prestige نوشته است: [ -> ]مثل همون دوران عقد و نامزدی ، در هیچ جای دنیا و همچنین اسلام به جز ایران همچنین چیزی وجود نداره ، اون هم بخاطره این هست که اگر بعد ها خانوم و آقا جدا شدند برای خانوم در ازدواج بعدی برایشان مشکلی پیش نیاید...
این عرف هست تو ایران ، ندیدید تا حالا؟!
این از اون لحاظی که شما میگین درسته اما یک جنبه ی دیگه ای هم داره که از جمله ظلم هایی هست که به خانوم ها میشه
نمیدونم همه جا اینطوریه یانه اما تا جایی که من دیدم اینطوری بوده
که دید مردم به یک دختری که نامزد شده و ازدواجشون به هم خورده خیلی بدتر از پسری هست که این اتفاق براش افتاده
انگار دیگه اون دختر باید بره با یک مرد زن دار یا بیوه یا یک پیر مرد ازدواج کنه !!!!!!!!!!!
در صورتی که فقط نامزد بوده و هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده !
یا مثلا دیدی که به یک زن بیوه هست !!!!
کلا جامعه به خانومها فرصت جبران و ساخت زندگیشو خیلی کمتر میده !

![[تصویر: [Avin]%20(009).png]](http://www.nasimchat.com/smilies/[Avin]%20(009).png)