تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دختران و محدودیت هایشان!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۷)بی نام نوشته است: [ -> ]بسم الله

کسی از اسلام اشکال نگرفت مشکل تفکر افراد جامعس

اکثر محدودیت هایی که مطرح شده مربوط به حرفایی میشه که نسل مذهبی ما بیشتر میزدن

به خاطر همین من سعی کردم دفاع کنم

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۰)بی نام نوشته است: [ -> ]خب...الان شما تو جامعه میبینید اف که چه عرض کنم بالاتراشم به زنها میگن...

مشکل تفکر غلط جامعس

ببینید ما بالا بریم پایین بیایم تو هیچ جامعه و دینی به اندازه اسلام درمورد زن تاکید نشده و بهش حق و حقوق نداده حق و حقوقی که در شان و منزلتشه...متناسب با ویژگیهای انسانیشه ....برای ارامش خودش و حفظ ارزش هاشه اگر مشکل فقط از تفکر غلط جامعه ی ماست پس باید خارج از ایران زنها مشکل نداشتن

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دختر ها فریاد نمیزنند! هیس دخترها بلند نمیخندند!

واقعا اینطوریه؟ Huh

(۲۳/شهریور/۹۲ ۰:۴۲)آیدا نوشته است: [ -> ]پس چرا ما همش در حال جیغ و دست و هوراییم...Big Grin

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکنند
اینکه کلا اوضاع جامعه رو توصیف میکنه ربطی به زنو مرد بودن نداره

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه!

خب حالا من مردم بعد از مرگم چاپ نکردن عکسمو این محدودیت میشه واسه من؟Big Grin
خیلی نکته مهمیه ؟
مهمتر از خیلی چیزای دیگه ؟؟!!

من قبول دارم که به ما خانوم ها خیلی ظلم شده
اما یادمون نره تو بخشیش هم خودمون مقصریم
پیشنهاد میکنم محدودیت های واقعیمون رو مطرح کنید مثالهای بهتر !!!!

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۱)Prestige نوشته است: [ -> ]مثل همون دوران عقد و نامزدی ، در هیچ جای دنیا و همچنین اسلام به جز ایران همچنین چیزی وجود نداره ، اون هم بخاطره این هست که اگر بعد ها خانوم و آقا جدا شدند برای خانوم در ازدواج بعدی برایشان مشکلی پیش نیاید...

این عرف هست تو ایران ، ندیدید تا حالا؟!BlushHuh

این از اون لحاظی که شما میگین درسته اما یک جنبه ی دیگه ای هم داره که از جمله ظلم هایی هست که به خانوم ها میشه
نمیدونم همه جا اینطوریه یانه اما تا جایی که من دیدم اینطوری بوده
که دید مردم به یک دختری که نامزد شده و ازدواجشون به هم خورده خیلی بدتر از پسری هست که این اتفاق براش افتاده
انگار دیگه اون دختر باید بره با یک مرد زن دار یا بیوه یا یک پیر مرد ازدواج کنه !!!!!!!!!!!
در صورتی که فقط نامزد بوده و هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده !

یا مثلا دیدی که به یک زن بیوه هست !!!!

کلا جامعه به خانومها فرصت جبران و ساخت زندگیشو خیلی کمتر میده !
خواهر گلم
شما ریحانه اید
بالاخره خداوند مرد و زن رو با یک مقتضیات خاص وجودیشون آفرید
اگر قراره شما از چیزهای اینجوری بنالید،آقایون هم خیلی مسائل بزرگ دارند که جای فریاد هم داره،اما بالاخره انسان با تحمل سختی ها به جاهای خوب و بالا خواهد رسید

و این چیزهای که شما فرمودید مثل خنده ی بلند،کلاً در احادیث داریم که خنده ی با صدای بلند که به((قه قهه)) معروفه هم برای مرد و هم برای زن پسندیده نیست.

درباره ی تحمل حرف زور،اصلاًاینجوری نیست.شاید شما با افراد غیر منطقی برخورد داشتین یا رفتار خودتون غیر منطقی بوده وگرنه هیچ جواب سربالایی در مقابل عمل منطقی غیر از از طرف افراد غیر منطقی،وجود نداره

اگر میشه منظورتون از درد رو روشنتر بیان کنید
منظورتون از اینکه دخترها باید آرام بمیرند چیه؟
سلام..
درایور عزیز کمی با نظرتون مخالفم...من که دیگه محدودیتی نمیبینم....دلم میخواد یه خاطره تعریف کنم...Big Grin...
راستش یه کلاس اسپیکینگی میرفتم.تیچرمون یه آقایی بود...موضوع بحث درمورد همین محدودیتهای دختران بود توی جامعمون...یکی از خانوما گفت من دوست دارم پسر باشم چون حانوما خیلی محدودیت دارن ..معلم پرسید مثال بزن....
چون دوست دارم تا 12 شب بیرون باشم....تیچر یکم تعجب کرد گفت من که مردم اگر بیرون کاری نداشته باشم 8 یا 9 شب برمیگردم خونه...!!!!!!!!Big Grin
پسرها هيس جواب ندين
هيس پسرها دو سال بايد برن سربازي
هيس پسرها بايد حتما كار كنن
هيس پسرا بايد حتما براي ازدواج خونه-ماشين-كار داشته باشن
هيس ........................
هيس..........................

Angry
سلام

(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دختر ها فریاد نمیزنند! هیس دخترها بلند نمیخندند! هیس دخترها حقی ندارند! هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکنند هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه! هیس دخترها باید ارام بمیرند!! و این داستان ادامه خواهد داشت

فک نمیکنین دخترا مشکلات بزرگتری از خندیدن و فریاد زدن و عکس اطلاعیه ترحیم دارن؟؟
ایا الان دخترا فریاد نمیزنن؟
ایا الان دخترا بلند نمیخندند؟
ایا الان دخترا میسوزند و میسازند؟
.
.
ایا غیر اینه ک دختر خوب الان کیمیاست؟؟!!
بعضی وقتا از بعضی دخترا چیزایی میبینم ک حالم از (دختر بودن ) خودم بهم میخوره هنوز فک کن طرف ی چیزایی رو رعایت میکنه و ب ی چیزایی مقیده حالا خدا بیامرزه اونی ک ب چیزی هم پایبند نیس

ی وقتایی توی این مهمونی ها بخصوص، دلم ب حال این پسرایی ک مجبورن بسوزن وبسازن با این شرایط مهمونی،اخرم مجبور میشن برن بیرون خیلی میسوزه
طرفدار پسرا نیستم از شرایط موجود هم راضی نیستم اما
ایا ما دخترا ،پسرا رو ب اینجا نکشوندیم؟
اگه ی پسر بد ذات (ب فرض) هم باشه اگه ی دختری نبود ک بهش پا بده ایا وضع جامعه ما این بود؟
ایا ما وظایفمونو ب درستی انجام دادیم؟
ایا ما بی تقصیریم؟

ایا نباید نگاهمونو عوض کنیم؟

یاعلی...
این یک حقیقت تلخ است که زن ها در جامعه ، بیشترین سختی ها را می کشند ، اما این موضوع ربط به جامعه و سنت ها و عرف هایی دارد که جامعه به نام اسلام زده است و منجر به رنج زن ها شده است ، این سنت های افراطی تا جایی می رسد که ، مرد ها حق شرکت در هر مراسم و حق انجام هر عمل زشتی را پیدا می کنند اما زن ها حق انجام اعمال خوب را هم پیدا نمی کنند و این به دلایل مختلف است (امنیت ، وجود شک و تردید نسبت به شخصیت زنان ، دید ابزاری به زن ها و ...) که همه ی این ها تبدیل به سنت و عرف ، اسلام و در نهایت قانون می شود .
البته برای زن ها و مرد ها ، مشکلات بسیار وجود دارد و هر طرف مشکل خود را بزرگترین و بیشترین مشکل می بیند و این درست است ، تنها باید هر دو طرف یکدیگر را درک و خود را جای یکدیگر قرار بدهند تا متوجه شوند مشکلات تنها برای یک طرف نیست .
حال می توان گفت از نظر اجتماعی زن ها در محدودیت های بیشتری هستند ( و اما در حقیقت این بیشتر به سطح طبقه اجتماعی خانواده ها باز می گردد ).
((نکته : این یک حقیقت است سالها اجبار و تهدید و ترس دختران را امروز به اینجا رسانده ))
(۲۲/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]هیس دختر ها فریاد نمیزنند! هیس دخترها بلند نمیخندند! هیس دخترها حقی ندارند! هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکنند هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه! هیس دخترها باید ارام بمیرند!! و این داستان ادامه خواهد داشت
خانومDRiVeR ...خواهشن تاپیکی بزنین که آدم به موضوعش نخنده...
محدودیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا محدودیت همینایی که شما میگین که...
یعنی شما واقعا محدودیت یه زن رو تو بلند خندیدنش میبینین؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
یا تو چاپ نشدن عکس ترحیمش بعد مرگش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

.
.
.
.
امروز رفتم دانشگاه برا خوابگاه ، میبینم 6 تا از ساختمونای خوابگاه مال دختراست 1 ساختمون مال پسرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!محدودیت اینه عزیزم....
تو از محدودیت چی میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.

محدودیت اینه که... مسوولیت اصلی مرد اینه که شاغل باشه، اما متاسفانه ورودی های دختر تو دانشگاه ها زیادترند، تازه ، بماند که از اواسط دوره دانشجویی دخترا شروع میشن به کم شدن، و فقط جای پسرا رو برا ورود به دانشگاه میگیرن، به جایی میرسه که رشته برق گرایش قدرت در اول ترم تعداد دخترها از پسر ها ،5نفربیشتر بود، آخر دوره کارشناسی بعر 4 سال فقط 2 دختر سر یکی از کلاس های اختصاصی میومدن وبقیه همه پسر بودن( دانشگاه سجاد)
.
.
.
.
.
محدودیت اینه که به خاطر دختر های دوره کارشناسی ارشد شبانه، به پسرای کارشناسی روزانه خوابگاه دولتی نرسه، در خالی که پسرای کارشناسی ارشد ،نه روزانه نه شبانه ، اصلا خوابگاه ندارن

.
.
.
.
.
.
محدودیت اینه که دوسال از عمرت تلف میشه برا سربازی ، در بهترین دوران زندگیت ، باید حرف زور بشنوی و...
.
.
.
محدودیت اینه که پسری باید از دوم راهنمایی به بعد کار کنه که هزینه تحصیل خواهرشو که دانشجو هست،در بیاره( دیدم که میگم).....
.
.
.

شماها از محدودیت چی میفهمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Angry
اگه وقت کردین بعضی موقع ها برنامه کودک هم نگاه کنید، آخه بعضی هاشون واسه ما خیلی آموزندست.

مشکل از خودشناسیه. مثلا یه برنامه کودک بود نمیدونم چه حیوونی بود ولی خیلی ناراحت بود که مثل پرنده ها نمیتونه پرواز کنه و خودش رو به هزار آب و آتیش زد پرواز کنه ولی آخر موفق نشد بعدش فهمید اگه نمیتونه پرواز کنه ولی ویژگی های خاصی هست که فقط اون حیوون داره و خیلی خوشحال شد!

نمیدونم شاید یکی از دلایلی که اینقدر تاکید میکنن که مرد خودش رو شبیه زن نکنه و بالعکس به همین خاطره! همه چی قاطی پاتی شده! مردها در عمل دارن خودشون رو مثل زن ها میکنن و زن ها هم میخوان مثل مرد ها باشن! بعد وقتی عرف جامعه نمیذاره میشینن گلایه میکنن. گلایه های پسر جوون امروزی:
آخه منم جوونم دوست دارم ریش هام رو بتراشم و خوشکل بشم Big Grin، آخه ریش های من هم به ریش نرفته و یکی بود یکی نبوده و قسمت جلوش ریش نداره و اصلا بهم نمیاد! Big Grin
منم دوست دارم ابروهام رو بردام یکم مرتب بشه این چه وضعشه؟! Big Grin
منم دوست ندارم سربازی برم، مگه چه گناهی کردم؟ خانم ها که مثل ما آقایون سر کار میرن پس چرا نباید اونا سربازی برن؟ مگه نمیشه سربازی دو سال برن یه کار اداری انجام بدن؟

نقل قول:هیس دختر ها فریاد نمیزنند! هیس دخترها بلند نمیخندند! هیس دخترها حقی ندارند! هیس دخترها باید ارام زندگی کنند! هیس دخترها باید درد را تحمل کنند! هیس دخترها باید بسوزندو بسازند! هیس دخترها باید ظلم و حرف زور را قبول کنند! "فقط به جرم دختر بودنشون!!" هیس دخترها باید تحمل کنند و اعتراض نکنند هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگهیه ترحیمشون چاپ بشه! هیس دخترها باید ارام بمیرند!! و این داستان ادامه خواهد داشت

دو حالت بیشتر نداره: 1. مسلمون هستیم و به خدا و آخرت اعتقاد داریم. در اینصورت اصلا این چیزها مهم نیست. حالا گیرم هم حرف شما درست(که به نظرم درست نیست) در حق زن بی عدالتی میشه! مهم اینه که این دنیا در مقابل آخرت هیچی ارزش نداره و هر چقدر هم اینجا سختی ببینید اونجا اونقدر خدا عوضش به شماها بده تا راضی بشین.
2. مسلمون نیستیم. اون موقع اصلا این چیزا رو رعایت نمیکنید! البته همینجوریش هم خیلی ها رعایت نمیکنن.
در کل این چیزها به نفع خانم هاست حالا دوست دارین رعایت کنین دوست ندارین هم رعایت نکنید.

بعدشم اینقدر جنسیتی نگاه نکنیدAngry شما هزاران نعمت دارین که باید هر دقیقه شکر کنید. من هر کی رو که میبینم به این چیزها گیر میدن معلومه وضعشون خوبه و همه چیز آرومه، از بیکاری به این چیزها گیر میدن. برین ببینید اون آقایون رو که چه وضعیت مالی خرابی دارن یا جسمشون ناقصه یا عقلشون ناقصه و یا میبینی اونقدر زشت و بد قیافه هستن که همه ازشون فرار میکنن. روزی صد بار دعا میکنن کاش دختر بودن ولی شرایطشون خوب بود! خوب به جای اینقد ناشکری یک ذره شاکر باشید.

خیلی از خانم ها متاسفانه به جای اینکه از عقلشون استفاده کنن از احساساتشون استفاده میکنن به همین خاطر میگن عقلشون ناقصه!
حالا خوبه وضعیت جامعه طوری شده که هر چی بدبختیه سر ما آقایون بیچاره اون موقع اینا گیر دادن چرا نمیتونن بلند صحبت کنن! من جوون بدبخت کل فکر و مشغله من شده باید کی برم سربازی، کی دانشگام رو تموم کنم، نمیتونم ازدواج کنم، شرایطش رو ندارم، چه جوری به گناه نیفتم، شرایطش جور بشه کسی نیست عروسی مولودی رو قبول کنه، عروسی مولودی چه جوری بگیرم بقیه منو مسخره میکننن، چه جوری کار پیدا کنم، وضعیت کار خوب نیست، از الان برم سرکار پول جمع کنم، اگه از الان هم برم چون پدر و مادرم نیاز دارن باید به اونا بدم و.......
حالا خانم ها فکر میکنن: من وقتی بمیرم عکس من رو که خیلی هم خوشکل افتاده رو آگهی ترحیم چاپ نمیکنن و کسی منو نمیبینه و حیف میشم! ( Big Grin آخه اون عکس به چه دردی میخوره وقتی ما رو بکنن زیر خاک!) چرا من باید بلند حرف نزنم تا جوون نامحرم صدای من رو بشنوه و خوشش بیاد و بره تو خونه بشینه تو سر خودش بزنه که چرا من نمیتونم ازدواج کنم!

هم هر چی بدبختی میکشیم از دست شما زن های پرتوقع و حسوده! بلانسبت شما ها که انشالله همتون اینجور نیستین.
دغدغه ی یک مــــرد:

- پیدا کردن شغل
- سربازی و تلف شدن 2 سال از عمر
- کنکوری که اگه یکبار قبول نشی باید بری سربازی
- پرداخت شهریه دانشگاهش (اگه پسر باشه)
- پرداخت شهریه دخترش (اگه پدر باشه)
- خرج عروسی (اگه پسر باشه)
- خرج جهیزیه ی دخترش (اگه پدر باشه)
- خرج خانواده
- پول خونه و ماشین و هزار تا چیز دیگه که اگه نداشته باشی از مردی ساقطت می کنن!
- فراموش نکردن سالروز عروسی و تولد همسرش و گرفتن کادو با وجود هزار فکر و ذکر و بدبختیهایی که داره!
- و و و و هزارتای دیگه!

و اما دغدغه ی یک دختر:

ویرایش شد!
خودتون قبلا خوندید دیگه!
________________________________________________ __ _

پ ن : یکی دیگر از تفریحات سالمم اینه که بشینم جوابهایی که خانومها الان می دن رو بخونم! [تصویر: [Avin]%20(009).png]
نقل قول:به عنوان مثال حقوق دریافتی یک خانم از آقای هم تراز خودش از نظر شغلی کمتر هست
خوبه آقایون هر چی کار میکنن میدن به خانم ها تا روزی یک مدل لباس بپوشن و هزار جور آرایش کنن. بذار یکم توقعاتشون رو بیارن پایین بیذار از کار کردنشون! اصلا وظیفه زن خیلی مهمتره و اینکه بچه ها رو تربیت کنه و.... اصلا چرا باید بره کار کنه که بعد بیاد و منتش رو سر ما آقایون بذاره؟ وظیفشون رو انجام نمیدن و میان تو کار ما آقایون دخالت میکنن. اینجوری میشه که اینقد مرد بیکار داریم! خدا رو خوش میاد اونا برن سر کار ولی آقایون بیکار باشن؟ یک خونواده میبینی زن و شوهر باهم شاغل هستن و کار میکنن و پولشون رو الکی خرج میکنن ولی یک زن و شوهر دیگه میبینی دوتاشون از هم بیکارتر!
چرا نمیخوان وظایفی رو که خدا براشون قرار داده انجام بدن؟ امان از اون روزی که مملکت دست خانم ها بییفته! خدا اون روز رو نیاره....

امام علی (علیه السلام):

بپرهیز از مشورت کردن با زنان که رای و نظرشان به نقصان گراید و تصمیمشان به سستی و چشمانشان را(از دید زدن در انظار عموم) به وسیله حجاب و پرده نشینی بپوشان که سخت گیری در حجاب ایشان بهتر از بدگمانی به آنهاست و...

به راستی که زنان همت و اندوهشان زیور زندگی دنیا و فساد در آن است. (واقعا واقعا)

بدترین زنان همسران، زنی است که با شوهر موافقت نداشته باشد.

کسی که بهره جویی کند از زنان(به مشورت کردن و کار کشیدن از آنها، و امثال آن) عقلش فاسد شود.

فرمانبرداری از زنان نهایت نادانی است.

پیروی از زنان شیوه احمقان کم عقل است.

ای مردم به راستی که زنان از نظر ایمان و عقل و بهره ناقص هستند، اما(دلیل) نقصان ایمانشان، برداشته شدن تکلیف از ایشان در ایام حیض از نماز و روزه، و اما نقص بهره شان بدان جهت است که میراث ایشان نصف مرد است، و اما نقصان عقلشان به این جهت که گواهی دو زن مانند گواهی یک مرد به حساب آید، و از این رو از بدانشان بپرهیزید و نیکانشان نیز برحذر باید.

به زن بیش از حد خود کاری تحمیل مکن زیرا زن همچون شاخه گلی است نه قهرمانی خشن.

کارهای سنگین خود را به عهده زنها مگذارید و خود را از آنها بینیاز کنید، زیرا آنان زیاد منت گذارند و احسان را ناسپاسی کنند.

غررالحکم

اینا حقایقه چون زن ها احساساتی هستن و ....(البته اینا کلیت داره ولی عمومیت نداره)

نقل قول:این از اون لحاظی که شما میگین درسته اما یک جنبه ی دیگه ای هم داره که از جمله ظلم هایی هست که به خانوم ها میشه
نمیدونم همه جا اینطوریه یانه اما تا جایی که من دیدم اینطوری بوده
که دید مردم به یک دختری که نامزد شده و ازدواجشون به هم خورده خیلی بدتر از پسری هست که این اتفاق براش افتاده
انگار دیگه اون دختر باید بره با یک مرد زن دار یا بیوه یا یک پیر مرد ازدواج کنه !!!!!!!!!!!
در صورتی که فقط نامزد بوده و هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده !

یا مثلا دیدی که به یک زن بیوه هست !!!!

کلا جامعه به خانومها فرصت جبران و ساخت زندگیشو خیلی کمتر میده !

مشکل همینجایه که به اسلام عمل نمیشه چه زن و چه مرد.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع