تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همکاري مشترک يک شبکه فارسي زبان با رژيم صهيونيستي!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به گزارش تاپ نیوز مدير يک شبکه فارسي زبان ضد ايراني گفت: معتقدم مردم اسرائيل (غاصب) بهترين مردم جهان هستند
!
مدير شبکه من و تو در مصاحبه با کانال 10 تلويزيون رژيم صهيونيستي، از همکاري اين شبکه با اين تلويزيون دولتي رژيم غاصب صهيونيستي خبر داد
.
اين مصاحبه که در رسانه هاي رژيم اشغالگر قدس منتشر شده است، از اولين همکاري رسمي يک شبکه فارسي زبان با اسرائيل خبر مي دهد
.
به گزارش رسيده در اين گفت و گو مسئولين کانال 10 رژيم اشغالگر نگراني هاي منطقه را علت کليد زدن چنين همکاري بيان کردند و گفتند: «اين همکاري بين کانال 10 اسرائيل و شبکه من و تو در توليد برنامه اي که همزمان در هر دو شبکه پخش مي شود، صورت مي گيرد.»
کيوان عباسي در اين مصاحبه گفت: «بر اين باور هستم که مردم اسرائيل بهترين مردم جهان هستند! و همين واقعيت مرا واداشت تا در يک توليد مشترک با کانال 10 به توافق برسيم.»
اعضاي شبکه من و تو که بدون آگهي، فعاليت مي کند (!) جملگي عضو گروه جوانان بدون مرز است که يک شرط عضويت در آن، اعتقاد به جهان وطني و همجنسگرايي است
.
کيوان عباسي و مرجان عباسي دو فرد بهائي هستند که گفته مي شود در حالي که از محارم يکديگر هستند، به ازدواج هم درآمده اند
.
در شبکه من و تو، لفظ اسرائيل به جاي فلسطين به کار برده مي شود
.
[تصویر: uk4qsk1cbmwll4k87758.jpg]
آدرس های مرجع