تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: « فليبلغ الحاضر الغائب والوالد الولد الي يوم القيامه »
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام

[تصویر: ghadirie1.jpg]
عن ابى عبد الله(علیه السلام) قال: والعمل فيه يعدل ثمانين شهرا، و ينبغى ان يكثر فيه ذكر الله عزوجل، والصلوة على النبى(صلی الله علیه وآله وسلم)، ويوسع الرجل فيه على عياله.

[b]امام صادق(علیه السلام) فرمود ارزش عمل در آن روز (عيد غدير) برابر با هشتاد ماه است، و شايسته است آن روز ذكر خدا و درود بر پيامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) زياد شود، و مرد، بر خانواده خود توسعه دهد.

وسائل الشيعه 7: 325، ح 6.

سلام

فايل صوتي درباره غدير از جناب دكتر رفيعي (حفظ الله )

http://s3.picofile.com/file/7972370963/0..._.mp3.html
سلام

اينم يه فايل صوتي ديگه درباره غدير از حاج آقا ميرباقري (حفظ الله )

[/b]
http://s3.picofile.com/file/7972397953/0..._.mp3.html
سلام

عن مولانا ابى ‏الحسن على بن محمد(علیه السلام) قال لابى اسحاق: و يوم الغدير فيه اقام النبى(صلی الله علیه وآله وسلم) اخاه عليا علما للناس و اماما من بعده،

قال] قلت: صدقت جعلت فداك، لذلك قصدت، اشهد انك حجة الله على خلقه.

[b]امام هادى(علیه السلام) به ابواسحاق فرمود: در روز غدير
پيامبر اكرم(صلی الله علیه وآله وسلم) برادرش على(علیه السلام) را بلند كرد و به عنوان پرچمدار (و فرمانده) مردم و پيشواى بعد از خودش معرفى كرد.

ابواسحاق گفت: عرض كردم، فدايت‏ شوم راست فرمودى. به خاطر همين به زيارت و ديدار شما آمدم، گواهى مى‏ دهم كه تو حجت‏ خدا بر مردم هستى.

وسائل الشيعه 7: 324، ح 3.

http://www.ghadirioon.com/
سلام

قال الصادق(علیه السلام): ينبغى لكم ان تتقربوا الى الله تعالى بالبر والصوم والصلوة و صلة الرحم و صلة الاخوان، فان الانبياء عليهم السلام كانوا اذا اقاموا اوصياءهم فعلوا ذلك و امروا به.
[/b]

[b]امام صادق(علیه السلام) فرمود: شايسته است با نيكى كردن به ديگران و روزه و نماز و بجاآوردن صله رحم و ديدار برادران ايمانى به خدا نزديك شويد، زيرا پيامبران زمانى كه جانشينان خود را نصب مى ‏كردند، چنين مى ‏كردند و به آن توصيه مى ‏فرمودند.

مصباح المتهجد: 736.

الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام

*امـام صـادق عـليـه السـلام دربـاره قـول خـداى عزوجل : (((آنها كه مؤ من شده و باز كافر شـدنـد: سـپـس مؤ من شده و باز كافر شدند و آنگاه بر كفر خود افزودند، هرگز توبه آنـهـا پـذيـرفـتـه نـگردد 137 سوره 4ـ))) فرمود: اين آيه درباره فلان و فلان ... نـازل شده كه در اول امر به پيغمبر صلى اللّه عليه وآله ايمان آوردند و چون ولايـت (على عليه السلام ) به آنها عرضه شد، انكار كردند، همان زمان كه پيغمبر صلى اللّه عـليـه وآله فـرمـود: هـر كـس مـن مولاى او هستم اين على مولاى او است ، سپس به وسيله بـيـعـت كـردن بـا امـيـرالمـؤ مـنـيـن عـليـه السـلام ايـمـان آوردنـد، و بـعـد چـون رسـول خـدا صـلى اللّه عـليـه وآله در گـذشـت كـافـر شـدنـد، و بـر بـيعت خود پايدارى نكردند، سپس بوسيله بيعت گرفتن براى خود از كسانى كه با اميرالمؤ منين عليه السلام بيعت كرده بودند، بر كفر خود افزودند، پس در ايشان اثرى از ايمان باقى نماند.

اصول كافى جلد 2 صفحه 289 روايت 42

*ابوحمزه گويد: از امام باقر عليه السلام قول خداى تعالى را: (((بگو شما را فقط يك اندرز مى دهم ))) پرسيدم ، فرمود: يـعـنى تنها شما را به ولايت على عليه السلام اندرز مى دهم ، ولايت على همان يك اندرزى است كه خداى تبارك و تعالى مى فرمايد: (((فقط يك اندرز به شما مى دهم ))).

اصول كافى جلد 2 صفحه 288 روايت41[font=Arial][/font]

سلام
[تصویر: 3548.jpg]
عن الرضا(علیه السلام) قال: ... و هو يوم التهنئة يهنئ بعضكم بعضا،فاذا لقى المؤمن اخاه يقول: «الحمد لله الذى جعلنا من المتمسكين‏ بولاية امير المؤمنين و الائمة(علیه السلام)» و هو يوم التبسم فى وجوه الناس‏من اهل الايمان...

[b]امام رضا(علیه السلام) فرمود: عيد غدير روز تبريك و تهنيت است. هر يك به ديگرى تبريك بگويد، هر وقت مؤمنى برادرش را ملاقات كرد، چنين بگويد: «حمد و ستايش خدايى را كه به ما توفيق چنگ زدن به ولايت اميرمؤمنان و پيشوايان عطا كرد» آرى عيد غدير روز لبخند زدن به چهره مردم با ايمان است...

[/b]

اقبال: 464.

الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام

امير المومنين (علیه السلام) میفرمايد :

لو ضربت خيشوم المومن بسيفى هذا على ان يبغضنى ما ابغضنى و لو صببت الدنيا بجامتها على المنافقين على ان يحبنى ما احبنى و ذلك انه قضى فانقضى على لسان النبى الامى انه قال: يا على لا يبغضك مومن و لا يحبك منافق.

اگر بينى ِ مومن را با اين شمشيرم براى اينكه مرا دشمن دارد بكوبم ، مرا دشمن نميدارد و اگر دنيا را يك جا به دامن منافق بريزم تا مرا دوست دارد، دوست نميدارد زيرا قضاى الهى چنين است و بر زبان پيامبر امى (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گذشته است كه گويد : يا على هيچ گاه مومن ترا دشمن نمى گيرد و هيچ گاه منافق ترا دوست نمى دارد.

اين حديث را در نهج البلاغه مى يابيد و ابن ابى الحديد در شرحش 4ر264 گويد: مراد على (علیه السلام) از اين تفصيل توجه و تذكر مردم به گفتار پيغمبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره اوست.

*مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ جَمِيلِ بْنِ صَالِحٍ عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبـِى جـَعـْفَرٍ ع فِى قَوْلِهِ تَعَالَى لَتَرْكَبُنَّ طَبَقاً عَنْ طَبَقٍ قَالَ يَا زُرَارَةُ أَ وَ لَمْ تَرْكَبْ هَذِهِ الْأُمَّةُ بَعْدَ نَبِيِّهَا طَبَقاً عَنْ طَبَقٍ فِى أَمْرِ فُلَانٍ وَ فُلَانٍ وَ فُلَانٍ

امام باقر عليه السلام راجع بقول خداى تعالى : (((طبقه اى را بعد از طبقه ديگر مرتكب شويد))) فرمود: اى زراره ! مگر اين امت بعد از پيغمبر خود طبقه اى را بعد از طـبـقـه ديـگـر نسبت بامر فلان و فلان و فلان مرتكب نشد؟ (يعنى اين امت هم قدم خود را جـاى قـدم امـتـهـاى سـابـق گـذاشـت و بـعـد از پـيـغـمـبـر خـويش خليفه برحق را رها كرد و دنبال گوساله و سامرى و فلان و فلان رفت ).

اصول كافى جلد 2 صفحه 281 روايت 17

*وَ بِهَذَا الْإِسْنَادِ عَنْ أَبِى عَبْدِ اللَّهِ ع فِى قَوْلِهِ تَعَالَى بَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُوا أَنَّ لَهُمْ قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَ رَبِّهِمْ قَالَ وَلَايَةُ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع

امـام صـادق عـليـه السـلام راجع به قول خداى تعالى : (((كسانى را كه ايمان آورده اند، مژده بده كه نزد پروردگارشان پايگاه راستى و درستى دارند 2 سوره 9ـ))) فرمود: آن پايگاه ولايت اميرالمؤ منين عليه السلام است .

اصول كافى جلد 2 صفحه 292 روايت 50

آسمان پای پیاده به غدیر آمده بود
زودتر از همه با این همه دیر آمده بود

چه خبربود؟! زمان لحظهٔ حساسی بود
عرش با آن عظمت نیز به زیر آمده بود

چه خبر بود؟! که ابلیس به خود می لرزید
و خدا خواسته این گونه حقیر آمده بود

چه خبر بود؟! که این قافله ها در پی هم
از دل کعبه به این دشت کویر آمده بود

چه خبر بود؟! که جبریل به خود می بالید
پیک مامور در این امر خطیر آمده بود

چه خبر بود؟! که پیغمبر دردانهٔ حق
باز هم بر در میخانه بشیر آمده بود

روی دستش بگرفت او همهٔ هستی را
جان خود را که چه جانانه وزیر آمده بود

آی! آهسته!! صدایش برسد تا افلاک
ماه و خورشید به تبریک امیر آمده بود
سلام [/font]
يا صاحب الزمان

عيد غدير خم فرخنده باد بر شما و پيروان شما
قال رسول الله صلي الله عليه واله وسلم
[font=Arial]
« يا علي اما ترضي ان تكون منّي بمنزله هارون من موسي الا انّه ليس بعدي نبي »

قرآن ، هارون عليه السلام را برادر ، پشتيبان ، شريك در رسالت و جانشين در هنگام نبود موسي عليه السلام معرفي مي كند . پيامبر گرامي اسلام صلي الله عليه واله وسلم در مواردگوناگون و از جمله از عزيمت به جنگ تبوك ، با اشاره به ويژگيهاي هارون عليه السلام فرمودند :
« يا علي عليه السلام خرسند نمي شوي كه نسبت تو با من همانند هارون عليه السلام براي موسي عليه السلام باشد ، جز آنكه بعد از من پيامبري نخواهد بود .»
اگر هارون موسي را وزير است
[b]علي هم بعد پيغمبر امير است
[/b]
سلام

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

خداوند متعال ولایت ما اهل بیت را مرکز و قطب قرآن قرار داده است و قرآن را قطب تمام کتاب های آسمانی قرار داده و ایمان مومنین به واسطه قبول ولایت ما ظاهر میگردد و کفر کافران نیز به واسطه انکار ولایت ما اهل بیت معلوم میگردد و تمام محکمات قرآن و کتابهای آسمانی بر حول ولایت ما اهل بیت دور میزند.

سند این حدیث: تفسیر جامع جلد 1 صفحه 37
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع