تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ~~یا امام رضا[ع]،ثواب روزه ی میلادتان،هدیه به حضرتتان~~
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرّحیم

[تصویر: 1378708596_13257080101616189271.jpg]

«امام رضا عليه ‏السلام : إجتَهِدوا أن يَكونَ زَمانُكُم أربَعَ ساعاتٍ : ساعَةً مِنهُ لِمُناجاةِ اللّه‏ِ و ساعَةً لِأمر المَعاشِ و ساعةً لِمُعاشَرَةِ الإخوانِ و الثِّقاتِ و الَّذينَ يُعَرِّفُونَ عُيُوبَكُم و يَخلِصونَ لَكُم فِي الباطِنِ و ساعَةً تَخلُونَ فِيها لِلَذّاتِكُم و بِهذِهِ السّاعَةِ تَقدِروُن عَلَى الثَّلاثِ ساعاتٍ ؛

امام رضا عليه ‏السلام :بكوشيد كه زمانتان را به چهار بخش تقسيم كنيد : زمانى براى مناجات با خدا ؛ زمانى براى تأمين معاش ؛ زمانى براى معاشرت با برادران و معتمدانى كه عيب‏هايتان را به شما مى‏ شناسانند و در دل شما را دوست دارند ، و ساعتى براى كسب لذّت‏هاى حلال
با بخش چهارم توانايى انجام دادن سه بخش ديگر را به دست مى‏ آوريد. .

فقه الرّضا عليه ‏السلام ، ص 337 »

سلام.

چند ماه قبل یکی از دوستان،جناب آقای ANTI satan پیشنهادی دادند که توفیق عملی کردنش تا امروز نصیب نشد.

کمتر از دو روز به میلاد مبارک و فرخنده سلطان طوس،
امام رئوف، حضرت امام علی بن موسی الرّضا (علیه السلام) باقیست..

طرحی گذاشته شده که در آن به همراه تمام عزیزان شرکت کننده،روز سه شنبه 26 شهریورماه مصادف با میلاد حضرت امام رضا(علیه السلام) را روزه می گیریم و ثواب روزه ی این روز را به حضرت امام رضا(علیه السلام) هدیه می کنیم؛ ان شاءالله.

هر کدام از شما بزرگواران که مایل به شرکت در این طرح هستید،با ذکر صلواتی در پایین همین پست،اعلام حضور بفرمائید.

+به پاس قدردانی از کسانی که در این طرح شرکت خواهند کرد،
14 صلوات به نیابت از همه ی عزیزان شرکت کننده و به نیت هدیه به امام رضا(علیه السلام) فرستاده خواهد شد،ان شاءالله.

[تصویر: 613391d0b46b32b2ac93719d366a2ce0.jpg]

التماس دعا
اللهم صل علی محمد و آل محمد
.
.
.
.
من هستم
.
.
.
.
یا علی
به نام اللهHeart

من هستم

.
.
.
.
یا علی
بچه ها مشارکت کنین بد نیستا .........................اینو نوشتم که این پست تو لیست جدیدترین ها بیاد اول
.
..
.
خواهشن کسایی که تواناییشو دارن بیان
.
.
.
...

.
یا علی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاءالله

بنده هم با یک روز جابجایی، هستم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگه خدا بخواهد...
بچه ها خیلی وقت نداریم آآآآ...
بیاین مشارکت کنین..Angel
نقل قول:اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به دوستانی که امروز روزه گرفته بودند.
قبول باشه خوبان...خوش بحالتون
من متأسفانه به دلیل دندان درد شدید نتونستم روزه بگیرم.SadSadSadSad
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع