خانم مشکات!!!!!!!!!
من نه فمینستم!!!!!!!!! (اصلا نمیدونم این کلمه از کجا اومده و یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
نه ضد مردم
نه هیچی دیگه!!!!!!
شما وقتی جواب ندارین سریع می گین فمنیست!!!!!!!!!!
منم میتونم هزار تا برچسب ب شما بدم ولی چون تالارتون ی طرفه هس و خودی ها محروم نمیشن و خلاصه عدالتی توش نیس راحت نمیشه جواب داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من پستهای درباره زنان رو ک ناظرای زن نوشتن خوندم!!!!!!!!!!
نظرم اینه ک تا شما ناظرهای زن اینجا هستین در این سایت خانمها ب دشمن احتیاج ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با شما هم بحثی ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۸/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]اولا من کلا غرب زده هستم . نمیخواد صادقانه رو تاکید کنید. 
دوما به ما چیزی القا نشده . شما میخواهید ماموریت ما رو تعیین کنید ؟
همین که بچه داری رو پست می دونید یعنی یک سری چیز ها بهتون القا شده! بچه داری کهنه عوض کردن نیست. بچه داری یعنی تربیت انسان آینده!
(۸/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]خیلی دارید به شعور یک زن توهین میکنید . من الان عاشق کارم هستم . عاشق رشته ام هستم .
من به عنوان یک ادم باید درزندگی برم دنبال علایقم . آهان زن بشینه خونه . بچه تربیت کنه . نه کار کنه و نه نفس بکشه .اصلا به ذهنش واسه خودش هم فکری خطور کنه از این ماموریت تربیت انسان دور میشه .
من نمی دونم کار شما چیه و عاشق کارتون هستید یا نه! اما این یک قاعده کلی هست که اکثر افراد چه مرد چه زن دنبال حرف مردم و ژست هستند، با یک مثال براتون اثبات می کنم! ؛ 30 نفر اول کنکور ریاضی معمولا بدون استثنا وارد دانشگاه شریف و رشته برق می شن. آیا واقعا امکان داره همه عاشق رشته برق باشند؟
قطعا خیر. ژست رشته برق، ژست دانشگاه شریف، مد گرایی و تعریف و تمجید هایی که مردم می کنند باعث می شه وارد اون رشته بشند. در واقع افراد عاشق تعریف و تمجید شدن و ژست هستند تا اینکه عاشق رشته برق باشند!
جامعه به سمتی رفته که زنان رو به خاطر کارهای ببیرون خانه تشویق می کنن و نگاه بدی به خانه داری دارند! البته اگر یک زن هوش و استعداد مثلا استاد دانشگاه شدن رو داشته باشه نباید دریغ کنه اما لازم نیست هر زنی خودش رو ملزم کنه که وارد کارهای مردانه کنه اونهم به خاطر ژست و حرف های مردم. در صورتی که خوی زنانه با خیلی از شغل ها ناسازگاره!
در واقع جامعه به سمتی رفته که یک زن موفق رو کسی می دونن که هرچه بیشتر شبیه مردان باشه! و این برای جامعه ی زنان یک ضعفه! من نمی گم زن برای خانه نشستن آفریده شده ، زن در جاهایی باید وارد جامعه بشه و یک سری شغل ها رو تصاحب کنه کما اینکه خانه داری تربیت فرزند و اداره خانواده یک ماموریت خطیر برای زنان هست و اگر زنان کارشون رو به درستی انجام بدن جامعه اصلاح خواهد شد. آیا کاری مهمتر از این هم وجود داره؟
(۸/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]بابا اینقدر گفتم تو بلاد غرب منم بودم دیگه داره ریا میشه .
ما که تشویقی ندیدیم .
در ضمن کلا دید مرد ها به زن جنسی هست . مردان غربی که میگید مردان شرقی فرشته های زمین محسوب میشن. اونجا یه جور.
اینجا هم میگن :زیبایی. میگن: گل نشفته، شکفته ,کلا گلی . با داشتن حجاب نزار ببینن . این هم نگاه جنسیه .
اگر جاهایی از بلاد غرب تعریف کردید و مورد تمجید قرار گرفتید باید بدونید اینجا کسی غرب زندگی کردن رو افتخار نمی دونه که میگید ریا می شه! افتخار اینه که اونطرف زندگی کنید اما نه به سبک اونها . در اصطلاح می گن اقدام نا متقارن مثبت!
در ضمن اینجا همه ندید بدید و خارج نرفته و اروپا ندیده نیستند! ما هم دیدم افراد زیادی رو دیدیم که سالیان سال غرب زندگی کردن و اونقدر تو فرهنگشون حل نشدند! حداقل باید بگم تو بستگان درجه یک و دوی خودم داشتم!
راستی کتاب کاپلان و سادوک رو بخونید بد نیست! (: تو کتابش می گه تقریبا 100 % مردان غربی رابطه جنسی خارج از چارچوب و ناسالم دارند) اینو دیگه ما نمی گیم اونا می گن
از بعد فردی به نفع خانوم ها هست که یک سری چیز ها رو رعایت کنند چون حداقل از نگاه های مسموم محافظت می شند! و خوتون رو گول نزنید که برای مردان غربی این مساله حل شده و عادی است. اگر مردان غربی خیلی راحت از کنار یک زن بدون نگاه بد رد می شند دلیلش اینه که نیازی ندارند به زنان نگاه کنند اونقدر ماشالا مراکز فساد وجود داره که هر موقع احساس نیاز کردند می رن اونجا و ...
از بعد اجتماعی هم به نفع جامعه زنان هست که روابط رو کنترل کنند، چون در اون صورت آرامش جنسی به خانوادشون و همسرانشون باز خواهد گشت!
اقای 110 بیشتر حرفاتون غلطه
ولی حوصله ندارم جواب بدم!!!!!!!!!
مثلا یکیش ک گفتین زنها میخوان خودشون شبیه مردا کنن!!!!!!!!!!!!!
شما فکر میکنی همه چی مال مردها هس ک اگه زنی بخواد اون کارو بکنه میشه شبیه مردا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا مردایی ک شغلشون اشپزی و خیاطی هس میخوان خودشون کنن شبیه زنها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر اقا
شما مردها همه دنیا و چیزهاش رو مال خودتون میدونین و نمیزارین زنا وارد شن ک دس زیاد نشه!!!!!!!!!!!!!1
نه بابا! جتلی می گی؟
عرض دیگه ای ندارید؟
منتظر اشکالات بسی کارشناسی شده (!) شما هستیم!
میگم اقا 110. مدیرا بهتون گفتن ک برای اینکه اخراج نشین بیا ب آتوسا فحش بده ک او هم جواب بده مثل خانم ف (ک مدیرا کم اوردن فیلم بازی کردن ک از تالار بره) من هم از تالار بر م!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ههههههههههههههههههههههههههههههه
برو داداش
تالار مسخرتون چی چی هس!!!!!!!!!!!!!
ی گروه نداره !!!!!!!!!!!!!!!!
بحث خانم عایشه تموم شه میریم از تالار!!!!!!!
شما هم برای اینکه اخراجت نکنن فکر دیگه باش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:من نمی دونم کار شما چیه و عاشق کارتون هستید یا نه! اما این یک قاعده کلی هست که اکثر افراد چه مرد چه زن دنبال حرف مردم و ژست هستند، با یک مثال براتون اثبات می کنم! ؛ 30 نفر اول کنکور ریاضی معمولا بدون استثنا وارد دانشگاه شریف و رشته برق می شن. آیا واقعا امکان داره همه عاشق رشته برق باشند؟
قطعا خیر. ژست رشته برق، ژست دانشگاه شریف، مد گرایی و تعریف و تمجید هایی که مردم می کنند باعث می شه وارد اون رشته بشند. در واقع افراد عاشق تعریف و تمجید شدن و ژست هستند تا اینکه عاشق رشته برق باشند!
جامعه به سمتی رفته که زنان رو به خاطر کارهای ببیرون خانه تشویق می کنن و نگاه بدی به خانه داری دارند! البته اگر یک زن هوش و استعداد مثلا استاد دانشگاه شدن رو داشته باشه نباید دریغ کنه اما لازم نیست هر زنی خودش رو ملزم کنه که وارد کارهای مردانه کنه اونهم به خاطر ژست و حرف های مردم. در صورتی که خوی زنانه با خیلی از شغل ها ناسازگاره!
در واقع جامعه به سمتی رفته که یک زن موفق رو کسی می دونن که هرچه بیشتر شبیه مردان باشه! و این برای جامعه ی زنان یک ضعفه! من نمی گم زن برای خانه نشستن آفریده شده ، زن در جاهایی باید وارد جامعه بشه و یک سری شغل ها رو تصاحب کنه کما اینکه خانه داری تربیت فرزند و اداره خانواده یک ماموریت خطیر برای زنان هست و اگر زنان کارشون رو به درستی انجام بدن جامعه اصلاح خواهد شد. آیا کاری مهمتر از این هم وجود داره؟
. نمیدونستم آقایون کلا همه ی کار های دنیا مال اون هاست و استعداد داره از سر و پاشون میریزه . و ما وارد عرصه اون ها شدیم . من به خانم های خانه دار هم احترام میزارم که کارشون شغل نیست و نه بیمه ای و نه حقوق و مزایایی . شانس داشته باشن همسرشون از لحاظ مادی تامینشون کنه در غیر این صورت افسوس ................
خوی زنانه با خیلی از شغل ها ناسازگاره . شما خوی ما رو از ما بهتر میشناسی ؟
همینه قوانین زنان توسط مردان نوشتن همین میشه که به خودشون جرات بدن خوی ما رو تعریف کنن
تو این هوای مردونه که اصلا اکسیژنی واسه خانم ها نبست همین که سر و پاییم . نشون میده از شما مردان پر ادعای زن شناس استعدادمون بهتره .
میبینم شما مردان در عرصه های مختلف که واسه شماست چقدر موفقید .
میبینم در این شهربازی پینوکیویی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مردان اصلا مشکلی ندارن . همه کارهاشون و دینشون و همه چیز هاشون کامله .
باشه اشکال نداره!
فقط لطف کنید از این به بعد این شغل ها رو هم زحمت بکشید وارد بشید:
رانندگی کامیون!
کار در معدن!
رفتگری!
باغبانی پارک های سطح شهر!
و....
حتما با خوی شما سازگاره ما نمی دونیم خودتون بهتر می دونید!
(۹/آبان/۹۲ ۲۰:۰۲)110 نوشته است: [ -> ]باشه اشکال نداره!
فقط لطف کنید از این به بعد این شغل ها رو هم زحمت بکشید وارد بشید:
رانندگی کامیون!
کار در معدن!
رفتگری!
باغبانی پارک های سطح شهر!
و....
حتما با خوی شما سازگاره ما نمی دونیم خودتون بهتر می دونید!
غیره رو هم بگید با دیالوگ های فیلمی که این جوری جواب داده بود فرق کنه .

چشم وارد میشیم . اگه خانمی علاقه داشته باشه میتونه بره . اتفاقا خانم ها تو تمیزی و باغبونی خیلی سلیقه دارن .

نونوایی هم خوبه . ما از دست نون پختن مردها به سطوح اومدیم . نمیتونن یه نون رو درست دربیارن .

ببینم و تعریف کنیم!
شما اولیش باش حالا می خوای بار های کامیون رو کجا ترانزیت کنید؟
راستی حالا فرق مرد و زن تو چیه؟ هیچ فرقی ندارند !؟