تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقدی بر مستند ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
کسی که شیعه باشه و پایبندم بهش باشه این مسائل درکش براش راحتر تا گروه ها سنی دیگه و این مستند همون طور جناب بیداری گفتن بیشتر برای جامعه غرب و عرب سنی قرار داده شده تا بلکه در این مسیر بیافتن تا تغییری هم درونش و افکارشون ایجاد بشه
غير از اين مورد كه يك سال برابر هزار سال دنيوي هست مساله ديگه اينه كه اصلا نبايد براي ظهور تاريخي مشخص كرد و جزو بدترين گناهان هست از طرف ديگه تاريخ گذاشتن باعث ايجاد نوعي اميد كاذب ميشه كه اگر در اون تاريخ ظهور انجام نشه باعث نااميدي از چيزي ميشه كه فقط خداوند از اون اطلاع داره و حتي بي ديني رو به دنبال داره.
پيش بيني ظهر دجال در واقع پيش بيني ظهر امام هست كه بعد از قيام دجال اتفاق ميافته.
از جمله اشكالات مهم و كليدي ديگه اينه كه ظهور امام زمان رو زمينه ساز ظهور حضرت مسيح ميدونه و حضرت عيسي رو منجي اصلي و نهايي معرفي ميكنه در صورتي كه اين قضيه كاملا برعكسه.
(۱۵/فروردین/۹۰ ۱۴:۱۲)زاهده نوشته است: [ -> ]غير از اين مورد كه يك سال برابر هزار سال دنيوي هست مساله ديگه اينه كه اصلا نبايد براي ظهور تاريخي مشخص كرد و جزو بدترين گناهان هست از طرف ديگه تاريخ گذاشتن باعث ايجاد نوعي اميد كاذب ميشه كه اگر در اون تاريخ ظهور انجام نشه باعث نااميدي از چيزي ميشه كه فقط خداوند از اون اطلاع داره و حتي بي ديني رو به دنبال داره.
پيش بيني ظهر دجال در واقع پيش بيني ظهر امام هست كه بعد از قيام دجال اتفاق ميافته.
از جمله اشكالات مهم و كليدي ديگه اينه كه ظهور امام زمان رو زمينه ساز ظهور حضرت مسيح ميدونه و حضرت عيسي رو منجي اصلي و نهايي معرفي ميكنه در صورتي كه اين قضيه كاملا برعكسه.
سلام
خوبه شما حوصلشو داشتيد و يكي از تاپيكهي قديمي رو كشيديد بيرون.
راستش من در دو تاپيك قبلي بحثي در مورد راجر گذاشتم كه آخرش هم مسئول تالار خسته شد و هم من.
اين مطالب جزو مطالب غير شهودي است و نمي شه نظر قطعي بهش داد. هركسي برداشتي دارد.
اما در مورد دجال كه همه اشتباه مي كنند.
(كه اگر راجر در اين تاپيك منو خسته نمي كرد هدفم اين بود كه اونو شروع كنم كه خلاصه اش اينه)
آيا دجال بعد از امام مياد يا امام بعد از دجال؟
در روايات دجال را به سامري تشبيه كرده اند.
سامري كسي بود كه بعد از حضرت موسي و زماني كه حضرت موسي از پيش قوم خودش به مدت 40 روز رفت ، گوساله اي ساخت كه سخن مي گفت و قوم بني اسرائيل را به عبادت آن واداشت و ...
پس دجال هم بعد از امام خواهد آمد.
البته بعضيها مي گويند دجال هم جريان است و هم شخص شايد درست باشد ولي شخص دجال بعد از امام خواهد بود.
ممنون
این سوال هم برای من پیش اومد .لطفا اگه کسی میتونه جواب بده منو از شَک دربیاره.Dodgy

از اونجا که مقام پیامبران بالاتر از امامانه.(میدونیم که خدا اون توان هایی که به پیامبران داده به امامان نداده مثل معجزه).چطوری میشه که عیسی جزو یارانه مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستش.و امام دوازدهم سردمدار خواهد بود؟HuhHuh
مقام امام از پیامبر بالاتره. همونطور که حضرت ابراهیم(علیه السلام) به مقام امامت رسیدند.
سلام دوست عزیز

البته من تا اونجایی که اطلاع دارم مقام امامت بالتر از پیامبری است
از اونجایی که حضرت ابراهیم علیه السلام که پیامبر بودند در پایان زندگی مبارکشان به مقام امامت رسیدند

البته اگر اشتباه میکنم دوستان بگن؟!
سلام دوست عزیز

البته من تا اونجایی که اطلاع دارم مقام امامت بالاتر از پیامبری است
از اونجایی که حضرت ابراهیم علیه السلام که پیامبر بودند در پایان زندگی مبارکشان به مقام امامت رسیدند

البته اگر اشتباه میکنم دوستان بگن؟!
اگر منظور از امامت، جوهر آن یعنی ولایت باشد بله بالاتر است از نبوت و پیامبری
خضر نسبت به موسی علیه السلام حکم ولی را دارد و قصه ی خضر و موسی قصه ی ولایت پذیری در قرآن است که میخواهد به ما بفهماند که چه عظمتی دارد ولایت پذیری و چه کار صعبی و سختی هست و انسان باید از نفس خودش عبور کنه تا حقیقتاً به ولایت برسه
برای اطلاع بیشتر درباره ی تفاوت های ولی و نبی پیشنهاد میکنم به پست آیت الکرسی، تعیین کننده ی شرط ظهور امام زمان!!!!!!!
یه سری بزنید
و البته بسیاری از انبیا صاحب مراتبی از مقام ولایت هستند
جواب تفصیلی در همان تاپیک آیت الکرسی شرط ظهور آمده
یا علی
این چرندیات چیه که شما نوشتی!!
مطمئنی آدرس و درست اومدی!!!!؟؟؟
سلام ببخشید بحث به صورت کلی خارج شده.یکی از اعضا سوال کرذند که در سریال به جای اینکه حضرت عیسی (علیه السلام) در رکاب حضرت ولی عصر باشند این حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هستند که به نوعی تلاش دارند تا زمینه حکومت جهانی عیسی مسیح رو درست کنند.
بنده هم خوشحال میشم که به این پرسش پاسخ بدید.
http://943.sub.ir
گفته های شما در این تالار جاش در تاپیک حلال بخندیم هست
خوبه خوبه بعضی وقتا فضا عوض میشهSmile
لطیفه های جالبی رو جناب NEO2012 بیان میکنندSmile
باعث ادخال سرور ما شدSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع