تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پس این اساتید و کارشناسان سایت کجا هستند ؟!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به نام خدا

انتقادی داشتم از مدیران و ناظرین محترم .

این تالار با توجه به اسمش که قراره موجب بیداری ذهن و اندیشه ی ماها بشه اما متاسفانه در پاره ای موارد حتی ما رو به گمراهی میکشونه!

ببینید دوستان اگه قراره اینجا کسی یک مشکل اخلاقی یا هرچیز دیگه ای رو مطرح کرد و چهارتا کاربر مثل من که هیچی بارم نیست (خودم رو فقط میگم) بیایم و درخصوصش حرف بزنیم و هرکی یه نسخه واسش بپیچه ببینید چه وضعی پیش میاد. جز این هست که اون بنده خدا سر در گم میشه و ممکنه اصلاً راه رو خطا بره ؟

یه دوستی تاپیک زده با عنوان " شکست عشقی " یکی تاپیک زده " میخوام زنا کنم " یکی میخواد خودکشی کنه و ....
چرا یه تیم کارشناسی درست و منسجم نداریم اینجا که جوابگو باشند؟ اگه قراره فقط کاربرا بشینن و با هم بحث کنن چه تفاوتی بین بیداری اندیشه و اینهمه فرومی که ریخته تو اینترنت هست؟ بیداری اندیشه باید با همه فرق کنه! این انتظار همه ماست.

خواهش میکنم دوستانی که عناوین " ناظر و مدیر و ... " رو یدک میکشن کمی فعالیت کنن ، سالی یه بار رویت نمیشین این چه وضعشه؟!! جز اینه که شما تفاوتی با بقیه داشتین که الان مدیر و ناظر و سرپرستید؟ آیا وظیفه شما صرفاً ویرایش و حذف و اخطار دادن هست؟! امیدوارم از من نارحت نشید ولی قبول کنید رویه ای که تالار در پیش گرفته اصلاً مناسب نیست!

یا حق ...

بخصوص اخیرا که اصلا من نمی بینم مدیری بیاد حرفی بزنه ، تا مورد نامناسبی باشه ، تو خنده ی حلال چیزی جابجا نوشته بشه ، کسی مثل قرقی سرمیرسه میزنه حذف می کنه ، ولی تاپیک های مهمی مثل این باید به دست چند تن که معلوم نیست ، حق هستن یا ناحق ، مدیریت میشه ،

نمی دونم ، واقعا گله مندم از این وضعیت تالار بخصوص این تابستان...

ممنونم از ساویور جان که این مطلب رو یادآوری کردند...
سلام

منم کاملأ با نظر شما دو دوست گرامی موافقم و منم منتقدم از مدیران.

فقط الان ناظران و مدیران محترم نقش حذف و اخطار و...رو پیدا کردن متأسفانه.و فقط اگر کسی حرف نامربوط ،سیاسی ، انتقادی بزنه ،میاند و حذف و... میکنند.

خیلی خیلی ببخشید ولی شماها وظایف و فعالیت های اساسی تری باید داشته باشید آخه.

مسلمأ شماها خصوصیات و علم و آگاهی بیشتری داشتید که مدیر و ناظر شدید.
تالار بیداری اندیشه از بعد از عید به خواب رفته...قبلا وضع خیلی بهتر بود...اما الان هرکی میاد یه تاپیک میزنه من یه مثلث فلان شکل دیدم پس فیلم شیطانی...یه دیالوگ دیدم فیلم شیطانی...!بیشتر کاربرهای فعال دیگه به سایت سر نمیزنن...
شاید بخاطر سیاستهای مدیران سایت باشه!
سلام علیکم.
ممنون از انتقادهای خوبتون.
چون دوستان از طریق پیام خصوصی دعوت کرده بودند و موضوع هم موضوع بسیار خوبیست بنده بر خودم واجب دیدم که حتما پاسخ بدم.
دوستان دلیل بر جواب ندادن شخص بنده گاهی اینه که سایر کاربران جواب های بسیار خوبی دادند یا نظر بنده رو هم اعلام کردن پس از گذاشتن پست تکراری خودداری میکنم.گاهی هم مساله انقدر تکرار شده کهواقعا جواب دادن دوباره برایم ملال آور میشه(البته این کم کاری بنده ست و میپذیرم) مثال میزنم براتون:
در بخش خانواده بیش از نیمی از تاپیک ها به چند موضوع خاص ختم میشه که بارها و بارها در موردشون مفصل بحث کردیم یا مشکلات ازدواج یا ازدواج موقت یا تفاوت های جنسیتی بین زن و مرد.
در بخش عفاف و حجاب هم اصولا همه چیز به قانون حجاب و باز هم تفاوت های جنسیتی باز میگرده که عموما دوستان جواب های بسیار متقنی ارائه میدن و جواب دادن دوباره صرفا زدن حرف های تکراریست.
دلیل دیگر و شاید مهم ترین دلیل در عدم جواب دادن اینه که ناظر ها وظیفه دارن تمامی پست های بخششون رو کامل مطالعه کنن و مشکلات رو ویرایش کنند و یا حذف کنند که این کار وقت بسیار زیادی رو میگیره گاهی در عرض یک ساعت که به تالار سر نمیزنیم بیش از صد پست جدید ارسال میشه.به اضافه اینکه در اکثر مواقع برای یک ویرایش ساده مجبوریم بیش از یک ساعت برای کاربر مورد نظر توضیح بدهیم که چرا باید این اتفاق بیفته.

پ.ن:
با ذکر تمامی موارد فوق بنده قبول دارم که از طرف شخص بنده به دلیل کمبود وقت کوتاهی های زیادی صورت گرفته که امیدوارم هم خدا به وقت بنده برکت بده هم دوستان عزیز کمتر اسپم بگذارند و بیشتر قوانین تالار رو رعایت کنند تا وقت بیشتری برای پاسخگویی وجود داشته باشد.
به هرحال حلال بفرمایید کوتاهی های صورت گرفته رو.
سلام
دوستان درست میفرمایند ولی خیلی از مدیران درگیر زندگی و کار و خدمت سربازی و ... شده اند .
البته دوستان مطلع زیادی هم هستند که این انتقاد به اونها هم برمیگرده .
اما مثلا در مورد حجاب و همین مسایلی که اشاره کردید . بار ها و بار ها و بارها همه بحث کردیم و نوشتیم . دیگه خسته میشن دوستان از تکرار مکررات .
و بعضی موضوعات هم واقعا عمقی و تخصصیه . این که ی نفر خاص چه باید بکنه موضوعیه که باید روی شخص خودش بررسی بشه . مثلا بعضی دوستان میگن ازدواج نمیتونیم بکنیم چه کنیم .

خوب برای هر کسی باید یه نسخه خاصی داد که از عهده یه کارشناس خبره معتقد بر میاد .
توی این زمینه فقط اقای دکتر مسنجر رو من میشناسم که ایشون هم نه وقت داره و نه اعتقادی به مشاوره مجازی و حتی تلفنی . طبق اصول درمانی مشاور باید رو در رو کار کنه .

اصولا مطرح کردن این بحث ها مشکل داره و نه جواب دادنش . چون جواب رو نمیشه اینجا پیدا کرد و یا با جواب کاری کرد (زمینه های شخصی)

ما باید دنبال چیزای کلی باشیم تا مصداق .
مثلا یه روز با روسری خاص یه روز با ساپورت یه روز با فلان مدل مو مبارزه میکنیم . همیشه هم یه چیزی هست . ولی باید با همون کلیت کار کرد . مثلا تقوا ...

و یک چیز دیگه بنده خودم فهمیدم که خیلی باید کمتر حرف بزنم و بعد از نوشتن مطالب یه جورایی عذاب وجدان میگیرم که نکنه بد نوشته باشم
اشتباه نبوده؟ نفسم بزرگ نمیشه ؟ منیت بود یا ....
ا

ظرفیت دنیای مجازی یه حدیه .

از طرفی هم زیاد نمیشه محدودیتی قایل شد .

و باز تقصیر دیگری هم متوجه بعضی دوستان هست . اونم اینکه اصلا دنبال تحقیق نیستند . فقط میان یه سوال میپرسن تا راحت به جواب برسند . ولی کسب دانش یا معرفت و یا راه حل نیاز به تحقیق و تلاش داره .
بعد از تحقیق اونوقت زمان رفع اشکال و پرورش افکار صحیح است
گاهی ما فقط دنبال بحثیم تا یه سری افکار عوامانه رو مطرح کنیم . نه اینکه به افکارمون عمق بدیم

یا حق
11:66-7
0.0
من شخصا به این نتیجه رسیدم که مدیران تالار اصلا علاقه به تغییراتر ندارن و این بی میلی خودشون رو با دلایلی توجیه می کنند
0.0
اغلب دلایلشون هم منطقی یه ولی مشکل اینجاست که فقط نیمه خالی لیوان رو میبینند
0.0
ممکنه شما یه امکان جدید به تالار اضافه کنی که فقط 10 عضو ازش استفاده کنن ولی اولا بودن امکانات بهتر از نبودنشه دوما گاهی واقعا برای کار تخصصی کردن همون 10 نفر کافیه .
0.0
(کاملا به دید طنز نگاه کنید) ولی به مدیر تالار میگی فلان امکان رو بذاری راحت میشیم, (نمی دونم دیدید یا نه) ولی برمیگرده مثل افراد سالخورده میگه Big Grin : "این زرق و برق های اضافی انسان رو از رسیدن به هدف بازمیداره (واقعا هم خیلی حکیمانه ست)"
0.0
یکی نیست بگه از تجربه تالار های همسایه استفاده کنید که برای هر کار گروه خاصی تشکیل داده.
0.0
در نهایت اینکه کمبود فضای کار تو یه تالار باعث میشه چند نفر برن یه تالار دیگه بزنن , جالب اینه که همشون هم با ادعای تالار مهدوی بودن دوست دارن یه تالار حرفه ای با 100 تا بخش ایجاد کنن در نهایت هر تالار کلا 200 تا عضو فعال داره و تمامی این تالار ها خاموشه .
بسم الله الرحمن الرحیم

خب از کجا میدونید ما مدیرا هم توی همه زمینه ها متخصص هستیم؟ اگه اینطور بود که یه مطب مجازی باز میکردیم هرکس مشکلش رو میگفت و آنلاین راهنمایی و نسخه براش مینوشتیم!

گذشته از اون ، ما حتی اگر متخصص هم باشیم باز هم باید میدون رو برای کاربران دیگه باز بذاریم تا خودشون بیان توی بحثها شرکت کنن و فقط مواظب منحرف نشدن بحث و ندادن جواب غلط باشیم.

البته اگر بنده جواب سوالی رو بدونم وظیفه ی شرعی هست برام که جواب بدم
(۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۰)asal.m نوشته است: [ -> ]مسلمأ شماها خصوصیات و علم و آگاهی بیشتری داشتید که مدیر و ناظر شدید.
Smile

(۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۹)A L I نوشته است: [ -> ]شاید بخاطر سیاستهای مدیران سایت باشه!

فکر می کنم این جمله بهتره به این شکل نوشته بشه:
شاید بخاطر سیاستهای مدیران ارشد سایت باشه!
(۲۹/شهریور/۹۲ ۲:۴۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خب از کجا میدونید ما مدیرا هم توی همه زمینه ها متخصص هستیم؟ اگه اینطور بود که یه مطب مجازی باز میکردیم هرکس مشکلش رو میگفت و آنلاین راهنمایی و نسخه براش مینوشتیم!

بنده هم نگفتم شما در " همه " زمینه ها متخصص هستید ، ولی به هرحال بخش تحت نظارت رو صرفاً جهت ویرایش و حذف و اخطار که به شما ندادن. مطمئناً در اون زمینه کم و بیش تخصص دارید آیا جز اینه؟ قبول کنید خیلی کم در مباحث شرکت میکنید. کاربران روی نظرات شما دوستان حساب ویژه ای دارند. به هرحال مسئولیتی هست که پذیرفتید ، هر وقت مشکلی مطرح میشه حتی اگه تخصص هم نداشتید به نظرم باید در اون زمینه مطالعه و تحقیق داشته باشید و مطالبی رو ارائه بدید.

(۲۹/شهریور/۹۲ ۲:۴۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]گذشته از اون ، ما حتی اگر متخصص هم باشیم باز هم باید میدون رو برای کاربران دیگه باز بذاریم تا خودشون بیان توی بحثها شرکت کنن و فقط مواظب منحرف نشدن بحث و ندادن جواب غلط باشیم.

فکر کنم منظور من رو درست متوجه نشدین.
شرکت شما در بحثها به این معنی نیست که دیگه به نظر سایر کاربران توجهی نشه ، نظرات کاربران بعضاً ناقص و گاهی اوقات از روی احساس هست ، چه خوب میشد ناظر یا مدیر هر بخش همیشه یک جمع بندی صحیح و کامل از نظرات دوستان رو هم ارائه میداد.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع