۲۹/شهریور/۹۲, ۱۷:۰۰
سلام
منظورم به تخریب اموال عمومی نیست...کلا به خاطرمضراتش میگن گوش نکن..
ولی من هیچ حالت خاصی رودرخودم احساس نمیکنم وبعد ازتموم شدنش دوباره همون زندگی عادیمو دارم...
ازلحاظ روح وروان هم بخواید درنظربگیرید که اتفاقا شادترمیشم....پس چراحرومه؟؟؟
نمیدونم شاید روی شهوت تاثیرداره..چون تنهاجاییکه به استفاده ی ازاون اجازه داده شده شب زفاف هست....
ولی من حتی باگوش کردنش همچین حسی روهم ندارم....نمیدونم چراحرومه؟؟؟
ضمن اینکه مگه پیغمبرخودشون به خانومانگفته بودن که بادست وکل کشیدن ونمیدونم حالاقاطیش آیاموسیقی خاصی که دراون زمان بوده استفاده میشده،سفارش کردن که حضرت فاطمه روببرن به خونه ی داماد...چرا؟
منظورم به تخریب اموال عمومی نیست...کلا به خاطرمضراتش میگن گوش نکن..
ولی من هیچ حالت خاصی رودرخودم احساس نمیکنم وبعد ازتموم شدنش دوباره همون زندگی عادیمو دارم...
ازلحاظ روح وروان هم بخواید درنظربگیرید که اتفاقا شادترمیشم....پس چراحرومه؟؟؟
نمیدونم شاید روی شهوت تاثیرداره..چون تنهاجاییکه به استفاده ی ازاون اجازه داده شده شب زفاف هست....
ولی من حتی باگوش کردنش همچین حسی روهم ندارم....نمیدونم چراحرومه؟؟؟
ضمن اینکه مگه پیغمبرخودشون به خانومانگفته بودن که بادست وکل کشیدن ونمیدونم حالاقاطیش آیاموسیقی خاصی که دراون زمان بوده استفاده میشده،سفارش کردن که حضرت فاطمه روببرن به خونه ی داماد...چرا؟
![[تصویر: 2432_634288124041685000_l.jpg]](http://memarinews.com/Image/News/2010/12/2432_634288124041685000_l.jpg)

(خیلی دلم سوخت که از اول بحث نبودم
)

(من که کیفیت خوبی ندیدم!) این خود به خود در دراز مدت هم گوش شما رو داغون میکنه و هم آدم رو زده میکنه! شما همون آهنگش هم هرچقدر دوست داشته باشی ولی با کیفیت پایین گوش بدی به مرور زمان بدت نمیاد؟؟؟