تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
این موضوع دختران بالای 30 سال حقیقت داره متاسفانه.
یکی از دلایلش احتمالا تحصیلات بدون اینکه نیازی بهش باشه هست.

یه دختر خانوم جوونی که وارد دانشگاه میشه تصمیم میگیره تا ارشد و یا حتی دکتری درس بخونه. نه همه ولی خیلی ها دلیل مشخصی ندارند فقط میخوان درس بخونن که به قول خودشون منزلت اجتماعیشون بالا بره.

بعد که دکتری شون رو گرفتن دیگه هیچ رقمه حاظر نمیشن با یکی که سواد کمتر از خودش داره ازدواج کنه و فقط به مراتب بالاتر یا همسطح خودش فکر میکنه. از اونطرف هم پسری که دکتری داره مثلا تو همین سن و سالها هست دیگه ،راحت میره با یه دختر 20 تا 25 ساله ازدواج میکنه.

سن ازدواج برای آقایون محدودیت کمتری داره ،خانوم ها وقتی از یه سنی رد بشن دیگه از لیست آپشن های خیلی از مردها خارج میشن.
ببینید دوستان یه مشکل بالا رفتنه سنه ازدواجه و مجرد موندنه جوونهاس که فعلا بهش کاری ندارم
اما مشکلی که تو عنوانه تاپیک بهش اشاره شده دخترانه مجرده بالایه سی ساله ، که پر واضحه که تعداده دخترانه مجرده بالایه سی سال بسیار بسیار بیشتر از پسرایه بالایه سی سال هست
چون پسرا ( دهه شصتی ) به دلیله مشکلاته خاصه دوره خودشون تا سنه بالا مجرد موندن بعدشم خیلی شیک رفتن یه دختره سن پائین ( دهه هفتادی ) گرفتن
حالا جامعه مونده و یه ( به قوله دوستان ) سونامیه تجرده دخترانه بالایه سی
خدا بهشون صبر بده انصافا انصافا تنهایی و زندگی بدونه عشق بزرگترین عذابه دنیاست
اجره اون کسائی که این وضعه خرابو تحمل کردنو پاک موندن با فاطمه ی زهرا
بزارید من هم یک خبر خوش به همه دختر پسرهای مجرد بدم ، الان به این حدیث برخوردم :

[تصویر: 52069864053112464821.jpg]

واقعاً مقصر کیه ؟!
مثل اینکه وضع دوستان خیلی خوبه الان 10 نفر کار میکنن تا یه نفر بخوره
فرزند بیشتر به شرطی که آینده داشته باشه نه اینکه پس فردا سرباره جامعه و خانواده باشه
مسئولین امکانش رو فراهم کنن مردم خودشون بچه میارن من خیلی هارو میشناسم که دوست دارن بچه بیشتری داشته باشن ولی وقتی پوشک بچه میشه 50 هزار تومن شما تا تهش رو برو ببین تازه این اولشه بماند خرج مهدکودک و مدرسه و ....
سلام

اخه این چ حرفیه؟
مگه کسی گفته همه 30 ساله های مجرد برن بچه بگیرن؟ ک شما میگین بار رو دوش اون فرد میزارین
مجبور نیسن ک، هر کی میخاد

ندیدین دخترای(حتی تو سن پایین تر) ک واسه ی بچه کوچیک غش میرن؟
(البته شاید اقایون خیلی حوصله بچه ندارن اینا رو خوب درک نمیکنن)

اخه چ اشکال داره اون بچه معصوم هم از پرورشگا در میاد
همه ک تو ی خانواده صمیمی و پر جمعیت نیستن ک خلا هاشونو با چیزای دیگه پر کنن، خیلی ها هم هستن ک ب ی جایی میرسن خودشون میرن سر کار،واسه خودشون پول در میارن، خونه جدا میگیرن و...

البته فک کنم دوستان درس میگن شاید30 سال یکم پایین باشه مثلا40 میزاشتن بهتر بود یا شاید یکم بهتر بود روش بیشتر کار شه

یا علی ...
نباید تکفل فرزند با عروسک بازی مساوی قرار داده شود.

یک بچه یک ساعت خندان است! 8 ساعت گریان

باید از تمامی رفتارهایش تحلیل کنی که مشکلش چیست چون زبان ندارد!

کلا همینطور هم نیست که برای سرگرمی بچه را به فرزندی قبل کنند.

بچه داری دردسر دارد

یک زن متاهل با یک زن مجرد کاملا فرق دارد در نحوه برخورد با کودک

نقل قول:مثل اینکه وضع دوستان خیلی خوبه الان 10 نفر کار میکنن تا یه نفر بخوره
فرزند بیشتر به شرطی که آینده داشته باشه نه اینکه پس فردا سرباره جامعه و خانواده باشه
مسئولین امکانش رو فراهم کنن مردم خودشون بچه میارن من خیلی هارو میشناسم که دوست دارن بچه بیشتری داشته باشن ولی وقتی پوشک بچه میشه 50 هزار تومن شما تا تهش رو برو ببین تازه این اولشه بماند خرج مهدکودک و مدرسه و ....

بله دقیقا انقدر وضع من خوبه!

وضع بقیه هم همینطور

سربار جامعه بودن بخاطر ضعف پدر و مادر در تربیت فرزندشان است نه نداری آنها

این همه خانواده هستند که بصورت لب مرزی و نه در حاشیه امنیت فرزندانشان را از لحاظ مالی تامین کرده اند ولی چون آنها را درست تربیت کرده اند سربار نخواهند بود

فکر کردید کسی که الان پورشه زیر پاشه و صبح تا شب تهران رو متر میکنه سربار نیست؟
نقل قول:دوست عزیز
وقتی یه خانم بیوه شده
محبتش که از بین نرفته
یا بیان برای این بنده خدا شرایطو جور کنن که دوباره ازدواج کنه یا اگر خودش دوست نداره ازدواج کنه از لحاظ مالی کمکش کنن
به نظرتون اون مادر راضی میشه بچه هاشو بده بهزیستی؟؟؟
مطمئن باشید که نه
منظورم از بار اینجا دو تا معنی بود!
بار برای مجردها: تحمل تمام مشکلات مجردی که خودشون بهتر میدونن!!! نه بچه
بار برای متاهلان : فرزندانشون و مسئولیت هایی که در مقابل اونها دارن

نه, منم نگفتم محبتش از بین میره, بحثمون درمورد بار زندگی بود! گفتید این شرایط مثل اینه که یه نفر که داره با سختی های خاص خودش از کوه بالا میره بهش یه وسیله دیگه ( با توجه به صحبت هامون همون "تربیت فرزند" ) هم بهش میدیم میگیم اینم با خودت ببر !

با این اوضاع من چنین مثالی زدم!

میگید یه مادر چنین کاری نمیکنه, درسته, ولی کسی به زور نمیاد بچه ها رو بده دست این خانمای مجرد که !

نمیدونم شاید تصورتون اینه که تو سرشماری ها میان شناسنامه خانما رو میبینن که اگه از 30 گذشته و مجردن به زور یه بچه بدن بهش بگن باید اینو بزرگش کنی وگرنه میکشیمت !!!!!!!!!!!!!HuhHuhBig Grin فکر نمیکنم چنین کاری بکننBig GrinBig Grin

ضمنا انقدر دردسر داره برای گرفتن بچه که خیلیا کلا پشیمون میشن! به متاهلاش اونقدر سخت میگرفتن چه برسه به مجردا !!!!

حتی بعد از دادن بچه هرچندوقت درمیون میان و بررسی میکنن که والدین مشکلی از لحاظ اخلاقی و رفتاری و حتی مادی نداشته باشن وگرنه بچه رو ازشون میگیرن ! البته این قانونشه , حالا چقدر اجرا میشه رو نمیدونم !!!Dodgy
نقل قول:ببخشید اینو میگم
ولی من همیشه خودم رو تو شرایط میذارم تا بتونم طرفمو درک کنم
شما فکر کن خدایی نکرده! تا سن 30 سالگی مجرد موندی و بعد از 30 سالگی یکی از دوستات این پیشنهاد رو بهت داد؟؟؟!!!
دقیقا جواب سوال من رو بفرمایید: چه حسی پیدا میکنید؟؟؟!!!

خواهش میکنم, نه, به نظرم اینکار (گذاشتن خودتون تو شرایط) خیلیم خوبه, پیشنهاد میکنم همه اینکارو بکنن !

اگه دوستم , دوست باشه که همه دوستای من اینجورین, خیلیم از پیشنهادشون خوشحال میشم .

دلیل نمیشه این کارو بکنم, شاید من کلا از نق و نوق بچه خوشم نیاد و اگه ازدواج میکردم هم تعداد بچه های زیادی نمیخواستم(نهایتش 6,7 تا Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin) ولی این پیشنهاد رو بد نمیدونم !

نقل قول:مطمئنا برابر نیست
اما صفر هم نیست...

نه, کی گفتم صفره!؟

تازه الان اینجوری که تو فیلما و سریالای ما نشون میده در سن 70-80 سالگی هم صفر نیستBig Grin

نقل قول:تمام جوابی که نوشتم با لحن دوستانه بخونید نه جدی و عصبانی

شما هم جوابای منو با همون لحن بخونید که هیچ منظور بدی از حرفام ندارم !SmileAngel
(۳/مهر/۹۲ ۱۱:۵۷)Scimitar نوشته است: [ -> ]
تو زشت بودن این حرکت که شکی نیست ، ولی نمی دونم جدیدا چی شده هر جنس برای پوشوندن زشتی های جنس خودش (واضحه که منظور ذات جنس نیست همین احوالاتی که تو جامعه می بینیم ! ) توپ تو زمینه جنس مخالف می ندازه !
مردونگی مردها هم به اندازه خانوم بودن زن هامون هست نگران نباشید ! منتها خودم به چشم دیدم مواردی که طرف آخر مردونگی بود و به خاطر توقعات بی جا خانواده های طرفین (گاهی خود جناب خانم) جوری تو دماغی خورد که کلا دیگه حوای ازدواج از سرش افتاد !
چرا اتفاقا این هم زشته ، شما رو نمی دونم کجا زندگی می کنید ولی ما که به وفور از منابع موثق می شنویم که خانم حاضر به دوستی هست ولی ازدواج نه !
بدجوری خانم ها فمنیست شدن ، بدجوووور !
یه سوالی که همیشه از خودم می پرسم وقتی به این تالار میام اینه که اگه واقعا این همه خانم هستند که بهشون شوهر ندادن (یعنی می خواستن و سخت نگرفتن ولی کسی سراغشون نیومده ) پس چه جوریه که تو جامعه که میایم خبری از این خانم ها نیست. نمی دونم شاید ما تو ایران زندگی نمی کنیم !Angry
خانم ها توووپ رو تو زمین بقیه نندازید لطفا !!! من با همه قشر از جنس خودم بودم ، اکثر قاطعشون حاضر هستند تو سنین بسیار پایین تر از این وضعی که تو جامعه هست دست به ازدواج ( مسئولیت پذیری) بزنند به شرط اینکه اول زندگی قد یه آدم 40 ساله توقع نداشته باشن ازش !
بله خانه از پای بست ویران است. دیگه این بحث ها نون و آب نمیشه واسه جوون ها.
یه عده شون کم میارن میزنن جاده خاکی ، یه عده دیگه زدن تو کار صیقل روح و ریاضت کشیدن.
خدا لعنت کنه تک تک کسایی که این وضع رو به جوون ها تحمیل کردن.
ساده نگاه کنیم به قضیه چیز بدی نیست خیلی ام خوبه . . . اما . . .
همه می دونیم برای هر دو جنس ازدواج یکسری مسئولیت میاره و سنگینی ! و خدا برای اینکه تعادل ایجاد کنه و ما رو جذب ازدواج کنه ، یکسری امتیازات داده برای این امر ، پیش پا افتاده ترینش که دیگه مومن و کافر مشترکه همین غریزه جنسی هست. یکی دیگه از همین گرایش ها فرزند دار شدن هست (خیلی از طلاق ها هم سره همین نداشتن فرزنده پس می بینید که واقعا تاثیر گذاره).
حالا فرض کن دختر خانوم ببینه اگه مجرد بمونه بازم امکان بزرگ کردن بچه رو داره ، هیچی دیگه یک اهرم فشار طببیعی که خداوند قرار داده رو حذف می کنیم.
خوبه آقایون قید ازدواج دائم رو بزنن ، ازدواج موقت راه بندازند ؟ (حالا تازه راه حل شرعی اش رو گفتم ! دیگه ما شاء الله در جریان امورات جامعه خودتون هستید ! )

من موندم چرا فقط به هم گیر میدین ؟اگر را ه حلی دارین ارائه بدین خدا را چ دیدی همه کارای بزرگ از یه جرقه کوچیک شروع میشه همش به جامعه مسولا پدر مادر گیر میدین خوب بگسد چیکار کنیم اینا همه مقصر خوب قبول ولی همه بلدن ایراد بگیرن اونچه که مهمه را حل مشکله ممنونم
همچین پیشنهاد بدی هم ندادن اما سنش رو همونطور که بقیه اشاره کردن پایین گذاشتن 30 ساله هنوز خیلی موقعیت داره برای ازدواج .اما یه خانم چهل ساله که میتونه زندگی یه بچه رو اداره کنه چرا باید بقیه عمرش رو تنها بگذورنه ایشون هم نشین یه دختربچه بشه تا هر دو از تنهایی دربیان
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع