تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: <<<<<<<<درست همسرداری کردن یعنی چه؟؟!!>>>>>>>
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به نام اللهHeart

نقل قول:یه زن باید چطور باشه که همسرش با نگاه کردن به چهره ی او غم و اندوه ازش برطرف شه؟

آراستگی ظاهری + آراستگی در کلام + ابراز محبت در عمل / در یک کلام مرد با ورود به خانه احساس کند وارد بهشت شده است![تصویر: rose.png]

احادیث مرتبط

ــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــ
ـــ

در اسلام، به مسأله زيبايي اهميت داده شده است. زياد شنيده ايم كه : «انّ اللَّه جميل و يحبّ الجمال»؛ خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد. در خصوص رسيدن به سر و وضع، روايات زيادي در كتب حديثي ما هست. در كتاب «نكاح»، مفصل بحث مي شود كه مرد و زن بايستي به خودشان برسند.

بعضي خيال مي كنند كه مثلاً مردان بايد موي سرشان را بتراشند؛ نه، در شرع، براي جوانان مستحب است كه موي سر بگذارند. در روايت هست كه «الشعر الحسن من كرامة اللَّه فأكرموه؛ موي زيبا، جزو كرامت هاي الهي است؛ آن را گرامي بداريد.» يا مثلا روايت دارد كه پيامبر اكرم وقتي مي خواستند نزد دوستانشان بيايند، به ظرف آب نگاه مي كردند و سر و وضع خود را مرتب مي كردند.

بیانات مقام معظم رهبریHeart در دیدار جمعی از جوانان به مناسبت هفته جوان1377/02/07

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــ
ـــــــ
نقل قول: راه حل اسلام برای درمان این اختلال چیست؟[تصویر: huh.png]

امام علی ( ع )Heart فرمودند :

* لجاجت شوم است .
* شخص لجباز تدبیر ندارد .
* لجاجت ضرر و زیان بدنبال دارد .
* کسی که بر مرکب لجاجت سوار است در معرض بلا و گرفتاری می باشد .
* لجاجت صاحب خود را به زمین می زند .
* لجاجت جنگ ها به بار می آورد و دل ها را کینه ور می سازد .
* لجاجت زیانبارترین چیزها در دنیا و آخرت است .

مهمترین عامل فاصله گرفتن شخص از تقوای الهی ست،
البته این را هم مدنظر داشته باشید »»»» گاهی علت رفتار دیگران را در رفتار خودتان جستجو کنید
[/i]
.
(۸/مهر/۹۲ ۱۰:۲۹)سیمرغ نوشته است: [ -> ]به نام اللهHeart

آراستگی ظاهری + آراستگی در کلام + ابراز محبت در عمل / در یک کلام مرد با ورود به خانه احساس کند وارد بهشت شده است![تصویر: rose.png]

احادیث مرتبط

حسن زيات گويد: روزي همراه با دوستم نزد امام باقر عليه‌السلام رفتيم. آن حضرت در اتاقي آراسته در حالي كه لباسي خوش رنگ بر تن داشت و ريش خود را كوتاه كرده،‌سرمه كشيده و نشسته بود، ما از آن حضرت چند سئوال كرديم و پس از شنيدن پاسخ‌ها برخاستيم. آن حضرت فرمود: حسن، فردا با دوستت نزد من بيا. گفتم: بله، فدايت شوم. فرداي آن روز كه نزد آن حضرت رفتيم او در اتاقي بسيار ساده نشسته بود كه فقط حصيري داشت و لباس خشن بر تن داشت، ايشان رو به دوست من كرده فرمود:‌ شما ديروز كه نزد من آمديد من در اتاق همسرم بودم. ديروز، روز او بود و اتاق و وسايل درون آن نيز متعلق به او بود و من نيز خود را براي او آراسته بودم. بر من لازم است همان گونه كه او خود را براي من آرايش مي‌كند، من نيز براي او آراسته باشم. پس گمان خطا مكن. دوست من به آن حضرت گفت: قربانت شوم، به خدا سوگند در ذهنم تصور خطايي ايجاد شده بود،‌ اما اكنون خداوند آن تصور را زايل ساخت و دانستم كه حق در كلام شما است.

[/b]

نظرتون راجع به این حدیث چیه دوستان؟Huh
به نام اللهHeart

نقل قول:
سن زيات گويد: روزي همراه با دوستم نزد امام باقر عليه‌السلام رفتيم. آن حضرت در اتاقي آراسته در حالي كه لباسي خوش رنگ بر تن داشت و ريش خود را كوتاه كرده،‌سرمه كشيده و نشسته بود، ما از آن حضرت چند سئوال كرديم و پس از شنيدن پاسخ‌ها برخاستيم. آن حضرت فرمود: حسن، فردا با دوستت نزد من بيا. گفتم: بله، فدايت شوم. فرداي آن روز كه نزد آن حضرت رفتيم او در اتاقي بسيار ساده نشسته بود كه فقط حصيري داشت و لباس خشن بر تن داشت، ايشان رو به دوست من كرده فرمود:‌ شما ديروز كه نزد من آمديد من در اتاق همسرم بودم. ديروز، روز او بود و اتاق و وسايل درون آن نيز متعلق به او بود و من نيز خود را براي او آراسته بودم. بر من لازم است همان گونه كه او خود را براي من آرايش مي‌كند، من نيز براي او آراسته باشم. پس گمان خطا مكن. دوست من به آن حضرت گفت: قربانت شوم، به خدا سوگند در ذهنم تصور خطايي ايجاد شده بود،‌ اما اكنون خداوند آن تصور را زايل ساخت و دانستم كه حق در كلام شما است.

[/b]

نظرتون راجع به این حدیث چیه دوستان؟[تصویر: huh.png]

متوجه منظورتون نشدم؟! نظر چی؟!
من این حدیث رو بطور اتفاقی چند روز قبل از یکی از کارشناسان مذهبی برنامه سمت خدا هم شنیده بودم.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــ

" اگر یک وقتی خدای نکرده یک کدورتی پیش آمد، باید لابلای محبّت ذوبش کنید. و از بین ببرید. نباید یک حرف کوچکی را بزرگ کنند و مرتب کش بدهند، اینها نباید باشد."

بیانات مقام معظم رهبری
Heart خطبه عقد مورخ 1376/09/24
(۹/مهر/۹۲ ۱:۳۲)سیمرغ نوشته است: [ -> ]به نام اللهHeart

متوجه منظورتون نشدم؟! نظر چی؟!
من این حدیث رو بطور اتفاقی چند روز قبل از یکی از کارشناسان مذهبی برنامه سمت خدا هم شنیده بودم.

منظورم این بود که چی برداشت می کنید؟Huh

برداشت من:

امامامون گاهی خواسته ی به جای همسرشون رو به زهد و پارسایی ترجیح میدادن و واجب تر میدونستنHeart
(۵/مهر/۹۲ ۲۳:۴۰)طالب نور نوشته است: [ -> ]دوستان متاهل شاىد بهتر درک کنن که من چى مىگم براى خود من خىلى پىش اومده همىشه برام مشکل ساز بوده ومن در فرهنگى بزرگ شدم که مىگه از لحظه ىى که عقد کردى باىد باهم باشى مهمونى بازار ... با هم برىد باهم بىاىد باهم باشىد و اگه ىه جاىى تنها باشى همه به خصوص بزرگترا ازت دلىل مىخوان ولى خانواده همسرم کاما برعکسن نمونه اىنکه اگه همسرت نتونست بىاد ىا به هر دلىلى نىومد خب تو چرا نىومدى اگه ىه جا ىه اقا ىا خانوم تنها بشه مهم نىست و اگر شراىط ىکى از زوجىن به حضور نمىخوره اصلا ااىرادى نداره بارها از مادر و پدر همسرم شنىدم که گفتن خب خودت چرا نمىاى انگار در وجود اىن ادما چىزى به نام همراهى ىا همدلى وجود نداره. با اىنکه قبل ازدواج راجع به اىن مسله با همسرم به توافق رسىدىم ولى الان بعد چند سال زندکى هنوز درگىر اىن جور صحبتها و تنها موندنها هستم. اگه کسى راه حلى داره بد نىست اراىه بده ممنونم

رک » سوره نساء آیه 34 و 35
البته در مورد انتخاب داور بهتر است توافق آن شخصِ خاص، قبل از ازدواج باشد»»»»اینو اول برای مجردها گفتم!(پیشگیری بهتر از درمان)

و اما در مورد شما
به مرور زمان رفتار زوجین روی هم تاثیر میگذارد شما باید سعی کنید تاثیرگذاری رفتار شما بیشتر باشد نه اینکه خود تاثیرپذیر شوید»»»البته این مورد قابل کاربرد برای طرفی ست که حق با اوست!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid216238

ان شاء الله که رفع خواهد شد.می توانید به یک مشاور (البته با هم) هم رجوع کنید

از آقای MESSENGER

[i] هم میتونید کمک بگیرید.
به نام اللهHeart

نقل قول:منظورم این بود که چی برداشت می کنید؟[تصویر: huh.png]

برداشت من:

امامامون گاهی خواسته ی به جای همسرشون رو به زهد و پارسایی ترجیح میدادن و واجب تر میدونستن[تصویر: heart.png]

البته فکر نمی کنم این دو مسئله(خواسته همسر & زهد و پارسایی) جدای از هم باشند، منظورم این است که انجام خواسته همسر نیز بخشی از زهد و پارسایی ست.
در هر صورت آنچه از این حدیث برداشت می شود، این است که امام از همسرش انتظار ندارد که چون او بر حصیر بنشیند و لباس خشن بر تن کند.
امام با این که در قلمرو اعمال فردی خود، از تجمل پرهیز دارد، ولی در زندگی خانوادگی و حتی اجتماعی، عواطف و نیازهای روحی همسر و نیز شرایط و مقتضیات زمان را در نظر دارد و تجمل حلال را ممنوع نمی شمارد و در مواردی لازم هم می داند.

و اینکه امام باقر(علیه السلام) به آنها گفتند فردا نیز بیایید حدیث داریم از معصوم (علیه السلام) که خود را در معرض سوء ظن قرار ندهید امام (علیه السلام) با اینکار هم مورد سوء ظن را برطرف کرده و هم با رفتار تبلیغی خود جایگاه و اهمیت خانواده و همسرداری را به آنها در شکل خاص و برای ما در مجموع یاد آور شدند،
در کل این حدیث هم، در کنار احادیث دیگر به اهمیت جایگاه خانواده و روابط زوجین در اسلام اشاره دارد.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid220268

ائمه (علیه السلام) به تناسب شرایط زمانی و مسؤولیتهای اجتماعی خود، زندگی می کرده اند.
در حالات حضرت علی (علیه السلام) دیده شده است که آن حضرت در دوران حکومت و فرمانروایی خویش، کفشهایش را خود وصله می زدند و از ساده ترین و کم بهاترین جامه ها استفاده می کردند، ولی آن حضرت شیوه زندگی خود را برای همگان تجویز نمی نمود و می فرمود: من چون حاکم جامعه هستم، وظیفه خاصی دارم و باید در حد پایین ترین طبقات جامعه زندگی کنم تا آنان با مشاهده وضع من، در خود احساس آرامش و رضایت کنند. اما سایر امامان مسئولیت حکومت را برعهده نداشتند. احادیث مرتبطی در مورد امام صادق (علیه السلام) نیز بر این موضوع اشاره دارد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــ

در مورد بحث لجبازی که نظر اسلام را خواستید و کلا در مورد بسیاری از اختلافاتی که بین زوجین وجود دارد همان آیه 34 سوره نساء بسیار کاربردی ست
.Angel

زن و شوهر باید به هم محبت داشته باشند، همین!
کارهایی که محبت را کم می کند، انجام ندهید. مواظب باشید چیزهایی که شما را از هم گله مند و بیزار می کند، از شما سرنزند. درست نگاه کنید ببینید شوهر شما یا زن شما روی چه چیزهایی خیلی حساس است، از آن ها اجتناب کنید. بعضی ها بی اعتنایی می کنند. مثلاً فرض بفرمایید که زن از یک عادتی که مرد دارد، بدش می آید، این مرد هم بی اعتناست و آن عادت را باز تکرار می کند. این بد است. همین طور زن ها، فرض بفرمایید زن هایی هستند که هوس های شخصی خود را (فلان چیز را بخریم، فلان جا برویم و...) بر راحتی و آسایش شوهر ترجیح می دهند. چه لزومی دارد؟
اصل کار، شما دو نفر هستید. همه دنیا فرع شمایند. همدیگر را داشته باشید، با همدیگر مهربان باشید.

بیانات مقام معظم رهبری[تصویر: heart.png] خطبه عقد مورخ 1371/09/24
به نام اللهHeart

اوّل زندگی را ساده بردارید، هر چه می‌توانید در این جهت سعی کنید، البتّه، اعتقاد نداریم که افراد بایستی بر عیال خودشان، بر نزدیکان خودشان سخت گیری‌های تنگ نظرانه بکنند، این عقیده را نداریم، اما عقیده داریم که همه از روی عقیده و ایمان و عشق و دل خودشان به یک حدی قانع باشند.

بیانات مقام معظم رهبری[تصویر: heart.png] خطبه عقد مورخ 1377/19/12
ــــــــــــــ
ــــــــــ
ــــــ
به شما عرض می‌کنم «ما شما را دعوت نمی‌کنیم به زُهد سلمان و ابوذر»، بین امثال من و شما با سلمان و ابوذر فاصله خیلی زیادی است، ما هرگز نه من و نه شما، طاقت آن چیزها را و آن علوّ و عروج و آن والایی را نداریم که بخواهیم خودمان را به آن چیزها برسانیم، یا مثلاً فرض کنید که آرزوی آن را حتی در دلمان بیاوریم، امّا من این را عرض می‌کنم که اگر بین ما و آن‌ها، زندگی ما و زندگی آن‌ها، هزار درجه فاصله است، می‌شود این هزار درجه را، ده درجه، بیست درجه، صد درجه کم کرد، خودمان را به زندگی آن‌ها نزدیک کنیم.

بیانات مقام معظم رهبری[تصویر: heart.png] خطبه عقد مورخ 1379/11/17

ــــــــــــــ
ــــــــــ
ــــــ
سعی‌تان را بگذارید بر زندگی ساده و به دور از اشرافی‌گری، بر زندگی‌ای که منطبق باشد بر زندگی متوسط مردم، نمی‌گویم پایین‌ترین مردم، متوسط مردم، نگاه نکنید به مسابقه مادّی‌گری. مسابقه هست، چنانچه در راه بهشت خدا مسابقه هست، در راه بهشت خیالی دنیا هم مسابقه هست، برای تجمّلاتش، برای مقام و قدرتش، برای اسم در آوردن و معروف شدنش، مسابقه هست، این مسابقه، مسابقه ناسالمی است... هر کدام که بخواهید به این مسابقه وارد شوید آن دیگری مانع شود و به عنوان یک ناصح، عمل کند.
بیانات مقام معظم رهبری[تصویر: heart.png] خطبه عقد مورخ 1375/06/03
به نام اللهHeart

زن و شوهر باید یکدیگر را درک کنند و بفهمند. این یک تعبیر اروپایی است ولی تعبیر خوبی است ...
یعنی هر کس درد و خواسته های طرف مقابل را بفهمد و با او راه بیاید، به این می گویند درک کردن.
به قول معروف در زندگی تفاهم و درک متقابل باشد. اینها محبّت را زیاد می کند.

بیانات مقام معظم رهبری
[تصویر: heart.png] خطبه عقد مورخ 1371/06/31
به نام الله[تصویر: heart.png]

" َالْمَرأَةُ رِیْحانة و لَیْسَت بِقَهْرَمانَةٌ"
زن، گل است، این مربوط به میدان های سیاسی و اجتماعی و تحصیل علم و مبارزات گوناگون اجتماعی و سیاسی نیست. این مربوط به داخل خانه است...
با این چشم باید به این موجود دارای لطافت های روحی و جسمی نگاه کرد.
این دید اسلام است.

[i]بیانات مقام معظم رهبری
[تصویر: heart.png]1379/06/30

ــــــــــــــ
ــــــــــ
ــــــ

غمخوار هم باشید....
کمک واقعی این است که دو نفر غمها را از دل هم بر طرف کنند.
هر کسی در دوره زندگیش گرفتاری و مشکل و غمی پیدا می‌کند و ممکن است دچار ابهام و تردید شود. آن دیگری در چنین موقعیتی باید به کمک همسرش بشتابد و به او کمک کند. غم را از دل او بر دارد .او را راهنمایی کند و اشتباه و خطای او را بر طرف کند.

بیانات مقام معظم رهبری[تصویر: heart.png]خطبه عقد مورخ 1378/09/02
- درکلیه موارد معیشت اعم از تملک و درآمد وغیره ازکلمه" ما" استفاده نمایید نه من وتو ؛ فراموش نکنید که اکنون زندگی مشترک شروع شده دیگرمن وتومطرح نیست. دشمن زندگی مال من و مال تو گفتن است ...یادبگیریم مال ما گفتن را ... منصف و قدردان باشید.
[b]
2- درمقابل شوهر خود هرچند حق باشما باشد، لجبازی واصرار نکنید.اگر بحثی شد آن را کش ندهید. زود دعوای احتمالی را با احترام تمام کنید. کسی از احترام ضرر نکرده! مراقب آثار دعوا و مشاجره و فحاشی روی بچه هاتون باشید که بعدها پشیمانی سودی نداره!
۳- شوهر خود را بخصوص درمقابل بستگانش تحقیر نکنید. ازتعریف و تمجید بستگان خود درمقابل آنان پرهیز نمایید.
۴- از مخالفت ومشاجره با شوهر خود بپرهیزید.او را بازجویی نکنید.هرگز به او وبستگانش بی احترامی نکنید. هرگز به او فحش ندهید.گله گذاری نکنید و تلخی های گذشته را مرور و یادآوری نکنید. گذشته گذشته و نباید آینده را با تکرار تلخیها خراب کرد اونو از همین الان خوب بسازید. از شیشه جلوی ماشین زندگی به بیرون نگاه کنید نه از آینه به عقب (جز برای مراقبت و عبرت).
۵- چنانچه کمک‎هایی ازطرف بستگان شما به شوهرتان شده آنها را به رخ او نکشید. اصلا به رخ کشیدن هرکاری بده...
۶- با دوستان وآشنایان شوهرتان درمعاشرت‎ها بیش ازحد معمول گرم نگیرید. جز درخانه و فقط برای شوهرتان از لباس اندامی و چسبان و بدن نما و عطرهای محرک و آرایش آنچنانی و عشوه و کرشمه استفاده نکنید. اگر بچه دارید به آثار مخرب رفتارها ونمادهای جنسی و لباسهای محرک توجه کنید (محرمانه و دلسوزانه بگم برخی این موارد را از شوهرشان دریغ می کنند و به بیگانه و نامحرم عرضه می کنند!!! معمولا بازنده در این رفتار خانمهایند و برنده مردهای شهوتران چرب زبان .... گولشونو نخورید فقط برای مردتون مهیا باشید .. مردها زن سفت و محکم و پاکدامن خود را به هرکس دیگری ترجیح میدن)
۷- شوهر خود را در معاشرت با دوستان و اقوامش محدود نکنید. بگذارید گاه به غار تنهایی خود برگردد.
۸ - دررفت و آمد و معاشرت با بستگان شوهر خود پیشقدم باشید.
۹- به بستگان نزدیک شوهر خود (مادرشوهر، پدرشوهر، برادرشوهر، خواهرشوهرو...) بیش از خویشاوندان دیگر احترام بگذارید.
۱۰- زحماتی که برای پذیرایی خویشاوندان شوهر خود متحمل می شوید به رخ شوهر خود نکشید.
۱۱- چنانچه در آمدی دارید و برای زندگی هزینه می‎کنید آن را بازگو نکنید. اگر شوهرتان اموالی بنامتان زده است اونو امانت بدانید(البته تجربه برخی قضات اینه که اصلا این کار نشه چون برخی خانوما متاسفانه بعد ازین کار رفتارشون عوض میشه و برخی طلاق میگیرن که خیلی بی انصافیه!! البته مردهای بدی هم کارهای مشابه دارن) و غنیمت نشمرید و درموقع نیاز به شوهرتان برگردانید. چیزی را از او مخفی نکنید.
۱۲- از مردان دیگر (خصوصا شوهر یا نامزدسابق) نزد شوهرتان تمجید نکنید. هیچ مردی را به رخ شوهرتان نکشید و ترجیح ندهید و در گفتار این موضوع را رعایت کنید. بدترین کار یک زن تهدید به ارتباط با مرد دیگر و بدتر ازآن اقدام به آن است . هیچ زنی از خیانت به شوهرش خیر ندیده... به کثرت اخبار قنل در موارد خیانت دقت کردید؟
۱۳- برای انجام درخواستهای خود با شوهرتان با خشونت و آمرانه برخورد ننمایید. هرگز فحاشی نکنید و اورا از خود وخانه نرانید (درب اتاق یا خانه را به روی او نبندید بحصوص در برگشت به خانه پس از یک مشاجره).در مواقع مشاجره هر روالی دارید را ادامه دهید مثلا عدم پخت غذا و شستن لباسها وسایر امور خانه را مجازات ندانید.
۱۴- برای برآوردن نیازمندیهای خود از نظر مادی و غیر مادی امکانات شوهر خود را در نظر بگیرید و او را تحت فشار نگذارید.برای هر مناسبتی هدیه نخواهید و مناسبت تراشی نکنید. به هدیه مرد هرچند کوچک و کم ارزش بی اعتنا نباشید و ارزش معنوی هدیه را با طلا و جواهر و چک پول اندازه نگیرید.
۱۵- خود را برای شوهرتان بیارایید و بهترین و تمیزترین لباس خود را در مقابل وی بپوشید.
۱۶- در مقابل شوهر خود با حالت افسرده و اخمو حاضر نشوید .او را در موقع ورود به خانه با لبخند و شاد وخندان (و ترجیحا با بوسه) استقبال کنید و البته موفع رقتن هم با لبخند بدرقه اش کنید.از خوابتون بزنید و نگذارید مرد بدون صبحانه و بدرقه و لبخند و بوسه برود... کاری کنید مرد روحش بطرف شما و خانه پر بکشد ... مرد را از خانه فراری نکنید. خانه باید مأمن ومسکن و ملجأ مرد باشد. یعنی محل احساس امنیت و آرامش و آسایش و پناه مرد...البته برنده باز هم شمایید اگرخانه اینطورباشد مرد فدایی شما می شود.... برخی دریغ از لبخند دارن شما نداشته باشید .. زنها که مظهر "قلب" هستند باید لطافت و محبت و عشق را به خانه و جامعه پمپاژ کنند اینطوری قلب مرد را تسخیر می کنند (البته برخی زن و مردها بجای این کار ساده دنبال تسخیر مرد یا زنی هستند که مال اونا نیست.....)
۱۷- پس از مراجعت شوهر خود به خانه کارهای خود را حتی الامکان کنار بگذارید و در حضور او بنشینید و با سخنان خوشایند و با گرمی از او پذیرایی کنید.
۱۸- همیشه خود را دراختیار او بگذارید اما او را درفشار نگذارید و اگر در وظایف جنسی از او ناتوانی دیدید او را سرزنش نکنید.احکام و حدود شرع را رعایت کنید. اطاعت به نفع زن است نه نشوز و نافرمانی.[/b]

- درکلیه موارد معیشت اعم از تملک و درآمد وغیره ازکلمه" ما" استفاده نمایید نه من وتو ؛ فراموش نکنید که اکنون زندگی مشترک شروع شده دیگرمن وتومطرح نیست. دشمن زندگی مال من و مال تو گفتن است ...یادبگیریم مال ما گفتن را ... منصف و قدردان باشید.
[b]
2- درمقابل شوهر خود هرچند حق باشما باشد، لجبازی واصرار نکنید.اگر بحثی شد آن را کش ندهید. زود دعوای احتمالی را با احترام تمام کنید. کسی از احترام ضرر نکرده! مراقب آثار دعوا و مشاجره و فحاشی روی بچه هاتون باشید که بعدها پشیمانی سودی نداره!
۳- شوهر خود را بخصوص درمقابل بستگانش تحقیر نکنید. ازتعریف و تمجید بستگان خود درمقابل آنان پرهیز نمایید.
۴- از مخالفت ومشاجره با شوهر خود بپرهیزید.او را بازجویی نکنید.هرگز به او وبستگانش بی احترامی نکنید. هرگز به او فحش ندهید.گله گذاری نکنید و تلخی های گذشته را مرور و یادآوری نکنید. گذشته گذشته و نباید آینده را با تکرار تلخیها خراب کرد اونو از همین الان خوب بسازید. از شیشه جلوی ماشین زندگی به بیرون نگاه کنید نه از آینه به عقب (جز برای مراقبت و عبرت).
۵- چنانچه کمک‎هایی ازطرف بستگان شما به شوهرتان شده آنها را به رخ او نکشید. اصلا به رخ کشیدن هرکاری بده...
۶- با دوستان وآشنایان شوهرتان درمعاشرت‎ها بیش ازحد معمول گرم نگیرید. جز درخانه و فقط برای شوهرتان از لباس اندامی و چسبان و بدن نما و عطرهای محرک و آرایش آنچنانی و عشوه و کرشمه استفاده نکنید. اگر بچه دارید به آثار مخرب رفتارها ونمادهای جنسی و لباسهای محرک توجه کنید (محرمانه و دلسوزانه بگم برخی این موارد را از شوهرشان دریغ می کنند و به بیگانه و نامحرم عرضه می کنند!!! معمولا بازنده در این رفتار خانمهایند و برنده مردهای شهوتران چرب زبان .... گولشونو نخورید فقط برای مردتون مهیا باشید .. مردها زن سفت و محکم و پاکدامن خود را به هرکس دیگری ترجیح میدن)
۷- شوهر خود را در معاشرت با دوستان و اقوامش محدود نکنید. بگذارید گاه به غار تنهایی خود برگردد.
۸ - دررفت و آمد و معاشرت با بستگان شوهر خود پیشقدم باشید.
۹- به بستگان نزدیک شوهر خود (مادرشوهر، پدرشوهر، برادرشوهر، خواهرشوهرو...) بیش از خویشاوندان دیگر احترام بگذارید.
۱۰- زحماتی که برای پذیرایی خویشاوندان شوهر خود متحمل می شوید به رخ شوهر خود نکشید.
۱۱- چنانچه در آمدی دارید و برای زندگی هزینه می‎کنید آن را بازگو نکنید. اگر شوهرتان اموالی بنامتان زده است اونو امانت بدانید(البته تجربه برخی قضات اینه که اصلا این کار نشه چون برخی خانوما متاسفانه بعد ازین کار رفتارشون عوض میشه و برخی طلاق میگیرن که خیلی بی انصافیه!! البته مردهای بدی هم کارهای مشابه دارن) و غنیمت نشمرید و درموقع نیاز به شوهرتان برگردانید. چیزی را از او مخفی نکنید.
۱۲- از مردان دیگر (خصوصا شوهر یا نامزدسابق) نزد شوهرتان تمجید نکنید. هیچ مردی را به رخ شوهرتان نکشید و ترجیح ندهید و در گفتار این موضوع را رعایت کنید. بدترین کار یک زن تهدید به ارتباط با مرد دیگر و بدتر ازآن اقدام به آن است . هیچ زنی از خیانت به شوهرش خیر ندیده... به کثرت اخبار قنل در موارد خیانت دقت کردید؟
۱۳- برای انجام درخواستهای خود با شوهرتان با خشونت و آمرانه برخورد ننمایید. هرگز فحاشی نکنید و اورا از خود وخانه نرانید (درب اتاق یا خانه را به روی او نبندید بحصوص در برگشت به خانه پس از یک مشاجره).در مواقع مشاجره هر روالی دارید را ادامه دهید مثلا عدم پخت غذا و شستن لباسها وسایر امور خانه را مجازات ندانید.
۱۴- برای برآوردن نیازمندیهای خود از نظر مادی و غیر مادی امکانات شوهر خود را در نظر بگیرید و او را تحت فشار نگذارید.برای هر مناسبتی هدیه نخواهید و مناسبت تراشی نکنید. به هدیه مرد هرچند کوچک و کم ارزش بی اعتنا نباشید و ارزش معنوی هدیه را با طلا و جواهر و چک پول اندازه نگیرید.
۱۵- خود را برای شوهرتان بیارایید و بهترین و تمیزترین لباس خود را در مقابل وی بپوشید.
۱۶- در مقابل شوهر خود با حالت افسرده و اخمو حاضر نشوید .او را در موقع ورود به خانه با لبخند و شاد وخندان (و ترجیحا با بوسه) استقبال کنید و البته موفع رقتن هم با لبخند بدرقه اش کنید.از خوابتون بزنید و نگذارید مرد بدون صبحانه و بدرقه و لبخند و بوسه برود... کاری کنید مرد روحش بطرف شما و خانه پر بکشد ... مرد را از خانه فراری نکنید. خانه باید مأمن ومسکن و ملجأ مرد باشد. یعنی محل احساس امنیت و آرامش و آسایش و پناه مرد...البته برنده باز هم شمایید اگرخانه اینطورباشد مرد فدایی شما می شود.... برخی دریغ از لبخند دارن شما نداشته باشید .. زنها که مظهر "قلب" هستند باید لطافت و محبت و عشق را به خانه و جامعه پمپاژ کنند اینطوری قلب مرد را تسخیر می کنند (البته برخی زن و مردها بجای این کار ساده دنبال تسخیر مرد یا زنی هستند که مال اونا نیست.....)
۱۷- پس از مراجعت شوهر خود به خانه کارهای خود را حتی الامکان کنار بگذارید و در حضور او بنشینید و با سخنان خوشایند و با گرمی از او پذیرایی کنید.
۱۸- همیشه خود را دراختیار او بگذارید اما او را درفشار نگذارید و اگر در وظایف جنسی از او ناتوانی دیدید او را سرزنش نکنید.احکام و حدود شرع را رعایت کنید. اطاعت به نفع زن است نه نشوز و نافرمانی.[/b]
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع