تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احاديث غديري (تقديم به شيعيان و محبان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام

[تصویر: 18.jpg]

الحَمدُ لله الذی جَعلنا مِنَ المُتِمَسکینَ بِوِلایَة امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب
والائمه المعصومین علیهم السلام
الحمد لله علي الولايه

[/b]

سلام
[تصویر: 1305416453.gif]
[تصویر: Wallpaperwww.KhetabeGhadir.com(44).jpg]

رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله فرمود:

روز غدیر خم برترین عیدهای امت من است و آن روزی است که خداوند بزرگ دستور داد; آن روز برادرم علی بن ابی طالب را به عنوان پرچمدار (و فرمانده) امتم منصوب کنم، تا بعد از من مردم توسط او هدایت شوند، و آن روزی است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین برای آنان پسندید.

( امالی صدوق: ۱۲۵، ح ۸٫)

[تصویر: 1_0002.gif]
سلام
[تصویر: baner.jpg]

امام رضا علیه‌السلام فرمود:

پدرم به نقل از پدرش (امام صادق علیه‌السلام ) نقل کرد که فرمود:

روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.

( مصباح المتهجد۷۳۷)
سلام
[تصویر: ghadir.jpg]
امام صادق علیه‌السلام فرمود:

به خدا قسم اگر مردم فضیلت واقعی «روز غدیر» را می‌شناختند، فرشتگان روزی ده بار با آنان مصافحه می‌کردند و بخششهای خدابه کسی که آن روز را شناخته، قابل شمارش نیست.

(مصباح المتهجد:738)
سلام
[تصویر: 3548.jpg]
امام کاظم علیه‌السلام فرمود:
ولایت علی علیه‌السلام در کتابهای همه پیامبران ثبت شده است و هیچ پیامبری مبعوث نشد، مگر با میثاق نبوت محمد صلی‌الله‌علیه‌و‌آله و امامت علی علیه‌السلام.
(سفینهٔ البحار ۶۹۱:۲)
سلام

[تصویر: ghadir-wallpapers_www.Patugh.ir-5.jpg]

رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله فرمود:

ولایت علی بن ابیطالب علیه‌السلام ولایت خداست، دوست داشتن او عبادت خداست، پیروی کردن او واجب الهی است و دوستان او دوستان خدا و دشمنان او دشمنان خدایند، جنگ با او، جنگ با خدا و صلح با او، صلح با خدای متعال است.

(امالی صدوق: ۳۲)
سلام

[/b]

[تصویر: 1-Ali_as_Far002.jpg]
امام باقر علیه‌السلام از پدر بزرگوارش امام صادق علیه‌السلام نقل کرد که فرمود:
شیطان دشمن خدا چهار بار ناله کرد: روزی که مورد لعن خدا واقع شد و روزی که به زمین هبوط کرد و روزی که پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله مبعوث شد و روز عید غدیر.
(قرب الاسناد: ۱۰)
سلام
[تصویر: ghadir-khom-postal_www.patugh.ir-11.gif]
ای حفص! شگفتا از آنچه علی بن ابی طالب علیه‌السلام با آن مواجه شد! او با ده هزار شاهد و گواه (در روز غدیر) نتوانست حق خود را بگیرد، در حالی که شخص با دو شاهد حق خود را می‏گیرد.

(بحارالانوار: ۱۴۰ و ۳۷)

سلام

[/b]

[تصویر: 183922406519818275230322152282491908324325.jpg]

عید غدیر، روز عبادت و نماز و سپاس و ستایش خداست و روز سرور و شادی است به خاطر ولایت ما خاندان که خدابر شما منت گذارد و من دوست دارم که شما آن روز را روزه بگیرید.

(وسائل الشیعه ۳۲۸:۷، ح ۱۳)
سلام
[تصویر: o2Xdu.jpg]
[/b]

از امام صادق علیه‌السلام نقل شده كه فرمودند:

يك درهم به برادران با ايمان و معرفت، دادن در روز عيد غدير برابر هزار درهم است، بنابراين در اين روز به برادرانت انفاق كن و هر مرد و زن مؤمن را شاد گردان.

(مصباح المتهجد: 737)
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع