بنده حقیر دیروز دو تا تاپیک سیاسی زدم ولی متاسفانه به مذاق بعضی آقایون خوش نیومد . اگر مشکلتون سیاسی بودن این تاپیک هابود باید خدمتتونن عرض کنم که این دیگه یه چیز بدیهیه که در اسلام دیانت عین سیاسته وبلعکس پس نمی تونین بگید که چون سیاسیه باید حذف شه حتی اگر سیاستم بد باشه پس چرا تاپیک دیگری که با همان مضمون تاپیک بنده حقیر بود حذف نشد . پس من با همین عقل ناقصم نتیجه میگیرم که آقایون به خاطر تعصب الکی رو بعضیا که اون ها رو تا حد امام سیزدهم بالا میبرند و چون من هم ازشون انتقاد می کنم واونها هم پاسخی برای گفتن ندارند باید این تاپیک رو حذف کنن . خوب عزیزان اگه حرف های من اشتباه بود شما می تونستید پاسخ بنده رو بدید و من رو به راه راست هدایت کنید . جایی می خوندم که امام علی (علیه السلام) به مالک اشتر فرمودند که : روزی را درهفته برای انتقاد های مردم انتخاب کن و بدون محافظ به نزد آنان برو وحتی در صورت دشنام به من به آنها چیزی نگو و بگذار آنها هر گونه که می خواهند انتقاد کنند . پس رفتار شما با مرام اهل بیت هم سازگار نیست .
لطفا یکبار بدون تعصب بیاندیشید ...
سلام برادر عزیز
ببینید شما مدیران رو متهم می کنید به حمایت از اقدامات دولت فعلی(و جلوگیری از انتقاد)
برخی دیگه از دوستان هم بارها مارو متهم کردن به اجازه به حمله دولت فعلی در بحثها (و حذف حمایتها)
اصلا همین نشون میده این بحثها بی ثمره. برای دولت و بحثهای سیاسی قبل از انتخابات هم همین مشکل رو داشتیم
مگر میشه بین 30 نفر در سنین مختلف و با تحصیلات و تربیت مختلف، همه عقاید یکی باشه؟ (کل مدیران رو میگم)
حزب سیاسی نیستیم که همه تفکرات سیاسی بسیار شبیه داشته باشیم
برای اطلاع شما و سایر دوستان میگم که اتفاقا طیف وسیعی از تفکرات سیاسی بین مدیران هست که البته همه هم نظام رو قبول دارن.......
با توجه به تجربیات گذشته
فضای رسانه ای آلوده اینترنت
تنش زایی بیش از حد این دست بحثها
دور کردن کاربران تالار از توجه به اصول پایه اسلامی و حتی انسانی (شروع به توهین کردن و تهمت زدن و ....)
نتیجه این بود که بحث در مورد شخصیت ها و حوادث مشخص سیاسی ممنوع بشه که هر روز کاربران با کاربران و کاربران با مدیران درگیر نباشن
باز یک عده بی توجه به این موارد گفتن نه باید برای انتخابات فضا باز بشه. اتفاقاتی که رخ داد به اون عده هم ثابت کرد که واقعا نمیشه
حالا ما باید بیایم برای تک تک کاربران ثابت کنیم که به خاطر آسایش اعصاب و روان مدیران و کاربران و مصلحت تالار بوده که بحث سیاسی ممنوع شده؟

به نام خدا
سلام علیکم
هرجایی قوانین مخصوص خودش را دارد.
دوست من اینجا بحث سیاسی ممنوع است.
چرا نمی خواهید این را بفهمید.
بحث سیاسی ممنوع است.
در این جا حق بحث سیاسی ندارید.
چون گردانندگان اینجا اینطور می خواهند.
چون آنها باید مسئول باشند.
چون فردا اگر مشکلی پیش بیاید آنها را مورد سوال قرار می دهند.
شما اگر بحث سیاسی دوست دارید،بروید جایی که بحث سیاسی می کنند.
یا خودتان یک فروم بسازید.
فی امان الله