تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نشانه‌هاي حتمي خيلي وقت است که اتفاق افتاده!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بچه های امثال ما هم یکی میشن مث خودمون هزار هم خانواده خوبی داشته باشن قرار نیست هیچ شخص مهمی بشوندConfused
بسم الله الرحمن الرحیم

چرا انقد ناامیدید از خودتون !؟ ما اومدیم به این دنیا که هرلحظه تلاش کنیم برای بهتر شدن ! چرا هرکدوم از ما جزو اون 313 نفر نباشیم !؟DodgyCool

حتما اون داستان رو شنیدید که یه دانشجو میره پیش یکی از اساتیدش که عضو هیئت علمی دانشگاهشون بوده, بهش میگه من میخوام مثل شما , استاد دانشگاه بشم! اونم لبخندی میزنه و میگه من میخواستم وزیر بشم که شدم این, تو که میخوای مثل من بشی ببین چه گلی به سر خودت میزنی !!!!!Big GrinBig Grin

ما هم آرزومون اینه که بشیم جزو اون 313 نفر, شاید زمان ظهور از یارانشون باشیم! به هرحال باید به اون سمت حرکت کنیم !

هرکسی هم که شرایطش سخت تر باشه, حتما ثواب بیشتری میبره

برای مثال روایت داریم که زنازاده , قاتل میشه, دچار مشکلات اخلاقی میشه و .... این اثر وضعی داره. ولی حالا یه آدم تو این شرایط اگه این کارا رو نکنه و زندگی سالمی داشته باشه, قطعا خدا ثواب بیشتری برای اون درنظر میگیره نسبت به یه آدم معمولی ! (شاید مثالم قشنگ نبود ولی در مثل مناقشه نیست, بدترین حالتش رو گفتم که بحث خوب جا بیفته !! )

خلاصه اینکه ناامید نباشیم, اهداف بزرگ و البته قابل دسترس داشته باشیم ....

هرچند اعتقاد به حضرت مهدی ,ارواحنا فداه, یک آرمان والاست ودر آن هیچ شکی نیست ,اما نبایدمسائله را فقط به جنبه آرمانی آن ختم کرد ـ یعنی به عنوان یک آرزو در دل , یا حد اکثر در زبان یا به صورت جشن ـ نه, این آرمانی است که باید به دنبال آن عمل بیاید. انتظاری که گفته اند فقط نشستن و اشک ریختن نیست , انتظار به معنای این است که ما باید خود را برای سربازی امام زمان آماده کنیم . سربازی امام زمان کار آسانی نیست . سربازی منجی که می خواهد با تمام مراکز قدرت وفساد بین المللی مبارزه کند , احتیاج به خود سازی و آگاهی و روشن بینی دارد .

اگر آن حضرت با کفر می جنگد و برای عدالت زحمت می کشد و مجاهدت می کند , ما هم ماموم و دنباله رو آن حضرت هستیم , باید برای گسترش عدالت مجاهدت کنیم ... اگر آن حضرت پرچم دین و قرآن و نظام الهی را در سرتاسر عالم خواهد گستراند ماهم که پیرو و معتقد به او هستیم باید تا حدی که در توان ماست در گوشه ای از دنیا پرچم اسلام را بر افراشته نگاه داریم ...
فاصله میان ما و امام زمان فاصله یک امام و ماموم است. این برداشت مثبت موجب شد که دل های روشن و فکرهای صحیح در صدد مبارزه برآیند و همین برداشت جمهوری اسلامی را به وجود آورد.

امام خامنه ای
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع