تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند پول،عامل بدهی (Money As Debt) با زیرنویس فارسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام ...خدا قوت ....آقا من فایلها رو دانلود کردم نمی دونم چه طور باز کنم با زیر نویس ؟ لطفا کمک کنید.Confused
(۶/آذر/۹۳ ۹:۱۲)iliabaniya نوشته است: [ -> ]سلام ...خدا قوت ....آقا من فایلها رو دانلود کردم نمی دونم چه طور باز کنم با زیر نویس ؟ لطفا کمک کنید.Confused
فقط کافی هست فایل مستند رو در پلیری مثل KMplayer باز کنید و زیرنویس رو در پلیر بکشید یا دراگ کنید.
سلام
مستند دنیای پنهان طلا The Secret World of Gold رو هم برا ترجمه قرار بدید
تابحال ترجمه نشده ولی مستند بسیار خوبیه ..

جهان مخفیانه طلا مستندی است که به قدرت و سیاست طلا می پردازد، فلزی گرانبها که بیش از هر فلز دیگری انسان را شیفته و فریفته خود می کند. ارزش این فلز به دلیل دوام فوق العاده، زیبایی و کمیابی آن، مردم را وادار می کند تا به نام طلا دست به دروغگویی، حقه بازی دزدی و حتی قتل بزنند.
(۱۹/آبان/۹۴ ۹:۰۰)15004300 نوشته است: [ -> ]سلام
مستند دنیای پنهان طلا The Secret World of Gold رو هم برا ترجمه قرار بدید
تابحال ترجمه نشده ولی مستند بسیار خوبیه ..

جهان مخفیانه طلا مستندی است که به قدرت و سیاست طلا می پردازد، فلزی گرانبها که بیش از هر فلز دیگری انسان را شیفته و فریفته خود می کند. ارزش این فلز به دلیل دوام فوق العاده، زیبایی و کمیابی آن، مردم را وادار می کند تا به نام طلا دست به دروغگویی، حقه بازی دزدی و حتی قتل بزنند.
سلام. وقت بخیر.

تبریک می گم ورودتون رو به تالار.

ممنونم از پیشنهاد خوبتون.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع