۶/آذر/۹۳, ۹:۱۲
صفحه: 1 2
۶/آذر/۹۳, ۲۰:۱۳
(۶/آذر/۹۳ ۹:۱۲)iliabaniya نوشته است: [ -> ]سلام ...خدا قوت ....آقا من فایلها رو دانلود کردم نمی دونم چه طور باز کنم با زیر نویس ؟ لطفا کمک کنید.فقط کافی هست فایل مستند رو در پلیری مثل KMplayer باز کنید و زیرنویس رو در پلیر بکشید یا دراگ کنید.
۱۹/آبان/۹۴, ۹:۰۰
سلام
جهان مخفیانه طلا مستندی است که به قدرت و سیاست طلا می پردازد، فلزی گرانبها که بیش از هر فلز دیگری انسان را شیفته و فریفته خود می کند. ارزش این فلز به دلیل دوام فوق العاده، زیبایی و کمیابی آن، مردم را وادار می کند تا به نام طلا دست به دروغگویی، حقه بازی دزدی و حتی قتل بزنند.
مستند دنیای پنهان طلا The Secret World of Gold رو هم برا ترجمه قرار بدید
تابحال ترجمه نشده ولی مستند بسیار خوبیه ..
جهان مخفیانه طلا مستندی است که به قدرت و سیاست طلا می پردازد، فلزی گرانبها که بیش از هر فلز دیگری انسان را شیفته و فریفته خود می کند. ارزش این فلز به دلیل دوام فوق العاده، زیبایی و کمیابی آن، مردم را وادار می کند تا به نام طلا دست به دروغگویی، حقه بازی دزدی و حتی قتل بزنند.
۲۶/آبان/۹۴, ۱۵:۵۲
(۱۹/آبان/۹۴ ۹:۰۰)15004300 نوشته است: [ -> ]سلامسلام. وقت بخیر.
مستند دنیای پنهان طلا The Secret World of Gold رو هم برا ترجمه قرار بدیدتابحال ترجمه نشده ولی مستند بسیار خوبیه ..
تبریک می گم ورودتون رو به تالار.
ممنونم از پیشنهاد خوبتون.
صفحه: 1 2