تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به نظرشمابزرگترین خطری که انقلاب اسلامی را تهدید میکند چیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله
سلام
هر چه دین در زندگی کردم کم رنگ تر بشه پایبندی به انقلاب اسلامی هم کمرنگ تر میشه
بی غیرتی مردان و بی عفتی زن ها باعث میشه به مرور خیلی از ارزش های اسلامی از بین بره و......
یادمون نره که در زمان گذشته اسپانیا توسط بی عفتی و بی حیایی زنان و شراب و به تبع اون هوس رانی و بی غیرتی مردان از دست مسلمان ها خارج شد !
امروز همون تهدید ایران رو هم تهدید می کنه!
نه به دین ربط داره و نه به اعتقادات
بزرگترین خطری که کل کشور را تهدید میکند بی اعتمادی مردم به همدیگر است.
و این ناشی از بی مدیریتی است
این بی مدیریتی ناشی از چیست؟
رشته های مدیریتی کشور مخصوص رشته های علوم انسانی است
یعنی خنگترین و بی هوشترین افراد جامعه که نتوانسته اند نمرات خوب بگیرند،مجبور به انتخاب رشته علوم انسانی در دبیرستان شده اند.
حالا آن دانش آموز احمق دیروز، مدیر بی لیاقت امروز است.
[u]راه حل:[/b]
نحوه گزینش دانش آموزان در دوران دبیرستان بر اساس نمرات به شکل زیر باشد
1.علوم انسانی
2.علوم تجربی
3.علوم ریاضی و فنی
در حال حاضر نحوه گزینش برعکس این ترتیب میباشد .
بی دینی و بی اعتقادی مردم (منظورم کم رنگ شدن اعتقادات و...) و پیروی نکردن از خط ولایت میتونه یزرگترین خطر باشه همین چیزی که در حال مشاهده ش هستیم دور و بر خودمون .
میدونم چند ماهه این تاپیک پست نداشته ولی به نظرم جالب اومد گفتم یک حضوری داشته باشم اینجاBig GrinBig GrinBig Grin

از نظر من بزرگترین خطری که انقلاب ازش خیلی لطمه خورده و در آینده هم تهدید بسیار بزرگیه مسئله رانت و رابطه موجود در نظامه

چون باعث بی عدالتی ، اختلاس ، قهر نخبگان و رکورد پیشرفت کارها میشه و...
به قول رفقا کافیه برای یک نفر چنین قضیه ای پیش بیاد تا خودشو کل خاندانشون زده بشن Big GrinBig Grin

راه حل: نظارت نظارت نظارت
به نظر من بعد از درست شدن اوضاع اقتصادی و تورم، مهم ترین اولویت کشور نظارته.

Wink
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع