تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امام زمان چه تیپی هستند!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم

این دو تا عکس رو دوستان زحمت کشیده بودند در تاپیک گفتگوی منتظران قرار داده بودند

[تصویر: q.jpg]

خب یک ذهنیتی در بین همه ماها هست در در مورد شکل و شمایل حضرت

ببینید اصلی ترین مسئله برای شخص حضرت امنیت جانی ایشان است

هیچ ضرورتی ندارد ایشان حتما در هر زمانی و در هر مکانی لباس عربی بپوشند و از اسب برای رفت و آمد استفاده کنند.

کما اینکه ایشان در برخی تشرفات با غیر این لباس ها دیده شده اند.(برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به علمای اهل دل مراجعه کنید)

اما بنظرم انتشار این عکس ها می تواند مضر هم باشد.

اول اینکه ما حق نداریم قد و بالای ایشان را به تصویر بکشیم .کار اشتباهی که در بعضی از سریال ها انجام شد(مثل امیرالمومنین(علیه السلام) و امام رضا(علیه السلام))

دوم اینکه ذهنیت ساختن برای مخاطب یک پیش فرضی را درست می کند که اگر ظهور خصوصی یا عمومی اتفاق افتاد شخص دچار شک و تردید شود.

مثال می زنم

اگر فردا ایشان در لباس غیر عربی ظهور کردند یا دیده شدند یک جور شک و تردید در بیننده به وجود می آورد.

در مورد وسیله نقلیه

اینکه متاسفانه توسط گروه و تفکری خاص این جا افتاد که حتما ایشان را بر روی اسب به تصویر کشیدند در حالت خوش بینانه یک خطا بود چرا که اول ضرر آن این است که شمای بیننده وقتی آن تصویر را می بینی شخص سوار بر اسب را دور از زمان خود می بینی چون دور و اطرافت همیشه خودرو و هواپیما دیده ای و چنین امری آن زمان را که ما نزدیک می بینیم(ظهور) را در ذهنمان دور ترسیم می کند.

البته این به این معنی هم نیست که بخواهیم برای حضرت تعیین تکلیف کنیم که چه بپوشند! یا بر چه سوار شوند اما این تصویرسازی بدون مدرک و دلیل کاری غلط است(این ها همه نظر شخصی بود)

نکته اخر:

پرچم البیعه لله

در روایت چنین چیزی داریم ولی متاسفانه برخی مدعیان دروغین مثل احمد الحسن الیمانی کذاب در تبلیغات خود از همین پرچم سوء استفاده کرده اند.

در ایران هم این جور افراد وجود دارند که....

مراقب باشید در دام شیادان داخلی و خارجی نیفتید

متشکر
با سلام و درود فراوان
مبحث بسیار بسیار مهم و عالی ایجاد نمودید.
در پناه حقRose
سلام
موضوع خوبیه ولی باید روش بیشتر کار بشه تا بهتر بشه استفاده کرد.
این پست رو نگاه کنید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid219460

هالیوود هم امام زمان رو اینجوری تصویر کرده تو فیلم 300. البته به شکل های دیگه هم امام زمان رو تصویر کردن مثل فیلم TDKR یا Megamind و Constantine و احتمالا در آینده ای نزدیک تو سریال GOT !
حالا واقعا چجوری میاد؟Dodgy
(۱۲/مهر/۹۲ ۱۲:۲۴)anti نوشته است: [ -> ]حالا واقعا چجوری میان؟

(۱۲/مهر/۹۲ ۱۲:۱۸)MaTeY نوشته است: [ -> ]این پست رو نگاه کنید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid219460

هالیوود هم امام زمان رو اینجوری تصویر کرده تو فیلم 300. البته به شکل های دیگه هم امام زمان رو تصویر کردن مثل فیلم TDKR یا Megamind و Constantine و احتمالا در آینده ای نزدیک تو سریال GOT !

البته من در مقام این نیستم که بخواهم در این مورد نظر بدم ولی احتمالا موردی غیر کلیشه ای را در هنگام ظهور خواهیم دید

الله اعلم
^^^^^^^^^^^^

برای من(در صورتی که وجود داشته باشه) یک فرد عادیه،نیازی نمیبینم که تفاوتی میان ایشون با یه فرد عادی قائل باشم
چرا کسی حق ندارد ایشان را به تصویر بکشد؟!
شما فتوا صادر می کنید؟
با رعایت شرایطی اشکال ندارد
به هر حال فیلمسازها چه کار کنند؟

جزئیاتی از چهره و شکل ایشان در روایات گفته شده است. مثلا به اذن خداوند به شکل 40 ساله هستند.
ولی دانستن تیپ ایشان واقعا چقدر مهم است؟
آیا دانستن راه کسب رضایت آن بزرگوار مهمتر نیست؟
موضوع خوبیه اما موافق نیستم که میگین نباید به تصویر کشید یعنی چی اصلا؟
مگه آدم تو این عصر انقد کودن و کند ذهنه حالا مثلا تو یه فیلم یه بازیگر نقش امام زمان رو بازی کرد فکر کنه امام زمان حتما اون شکلیه؟
مگه فیلم حضرت سلیمان یا یوسف و اینا ما رو به این فکر واداشت که حتما اونا این شکلی بودن؟؟؟ نه شاید بگین ولی تصویر سازی شده بله شاید اگه بخوایم فکر کنیم تو ذهنمون تصویر همین بازیگرا بیاد جای مثلا اون پیامبر ولی در واقع میدونیم اون پیامبر اون شکلی نیست فقط چون تصویر دیگه ای نداریم این موضوع رو در نظر میگیریم
و البته خیلی هم خوبه نقش امام هامون رو بازی کنن بخدا جوری شده من نوعی نمیتونم تصور کنم امام زمان انسانه مثلا دست داره پا داره غذا میخوره در حالتی هم که فکر کنیم انسانه حتما وسطه صورتش نوره خو آخه به صورت طبیعی همچین انسانی وجود نداره و امام ها هم مثل همه ما چشم و دهن و دماغ دارن پس بهتره اصلا چهره شون هم نشون بدن تا ما ببینیم یه انسان مثل من و شما هستن!!!
(۱۲/مهر/۹۲ ۲۱:۰۱)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]چرا کسی حق ندارد ایشان را به تصویر بکشد؟!
شما فتوا صادر می کنید؟
با رعایت شرایطی اشکال ندارد
به هر حال فیلمسازها چه کار کنند؟

جزئیاتی از چهره و شکل ایشان در روایات گفته شده است. مثلا به اذن خداوند به شکل 40 ساله هستند.
ولی دانستن تیپ ایشان واقعا چقدر مهم است؟
آیا دانستن راه کسب رضایت آن بزرگوار مهمتر نیست؟

کسی فتوا صادر کرد؟

در ضمن الان شما در همین فیلمی که درست کردند و نقش امام خمینی رو به تصویر کشیدند

دقت کردید در نهایت گریم تونستند محمدرضا رو خوب درست کنن ولی اصلا نتونستند امام رو درست کنن؟

چون وجهه روحانیشون و اون جذبه و ابهت خاصشون غیر قابل دسترسه

حالا در مقیاس ولی فقیه بود

حالا در مقیاس ولی الله الاعظم

حتی نوع ایستادنشون و راه رفتنشون خاصه

در فیلم هایی که در مورد امامان ساختند بنظر من وهن آمیز بود

نقل قول:
موضوع خوبیه اما موافق نیستم که میگین نباید به تصویر کشید یعنی چی اصلا؟

مگه آدم تو این عصر انقد کودن و کند ذهنه حالا مثلا تو یه فیلم یه بازیگر نقش امام زمان رو بازی کرد فکر کنه امام زمان حتما اون شکلیه؟

مگه فیلم حضرت سلیمان یا یوسف و اینا ما رو به این فکر واداشت که حتما اونا این شکلی بودن؟؟؟ نه شاید بگین ولی تصویر سازی شده بله شاید اگه بخوایم فکر کنیم تو ذهنمون تصویر همین بازیگرا بیاد جای مثلا اون پیامبر ولی در واقع میدونیم اون پیامبر اون شکلی نیست فقط چون تصویر دیگه ای نداریم این موضوع رو در نظر میگیریم

و البته خیلی هم خوبه نقش امام هامون رو بازی کنن بخدا جوری شده من نوعی نمیتونم تصور کنم امام زمان انسانه مثلا دست داره پا داره غذا میخوره در حالتی هم که فکر کنیم انسانه حتما وسطه صورتش نوره خو آخه به صورت طبیعی همچین انسانی وجود نداره و امام ها هم مثل همه ما چشم و دهن و دماغ دارن پس بهتره اصلا چهره شون هم نشون بدن تا ما ببینیم یه انسان مثل من و شما هستن!!!

ای بابا چرا انقدر اغراق می کنید

توضیح دادم

من در مورد 14 معصوم که میدونم نشون دادنشون کلا حرامه

در مورد بزرگانی مثل حضرت زینب هم بنظرم احتیاط داره
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع