تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالاتی از اهل سنت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
مسن بودن ابوبكر "

يكي ديگر از امتيازاتي را كه ذهبي براي ابوبكر ذكر كرده و به همين دليل او را لايق خلافت دانسته ، مساله شيوخيت و پيرمرد و مسن بودن ابوبكر است و مي گويد كه او در آن زمان در استانه 60 سالگي به سر مي برد ، او سه سال از پيامبر صلي الله علي واله وسلم كوچكتر و در حدود 4 سال از عمر بزرگتر و در حدود 19 سال از عثمان و حدود 30 سال از علي عليه السلام بزرگتر بوده .

پس بنا به گفته ذهبي چون سن ابوبكر از همه صحابي پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بيشتر بوده لذا مردم به همين دليل با او بيعت كرده و او را به عنوان خلافت انتخاب كردند .

سوال "
اگر مسن بودن ملاك در خلافت مي باشد پس چرا پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)در هيچ كجا اين مساله را ملاك قرار نداد و در موارد و قضاياي مختلف با وجود كبار صحابه علي عليه السلام را با آن سن كم بر همه مقدم مي داشت ، از جمله در فتح خيبر پرچم را بدست علي عليه السلام داد و در آن لحضات آخر عمرش اسامه را كه در آن موقع از سن كمي برخوردار بود ، امير لشكر كرد و كبار صحابه از جمله ابوبكر را امر كرد كه در لشكر شركت نموده و از او تبعيت نمايد؟[/b]


[b]اگر مردم به دليل مسن بودن ابوبكر او را به عنوان خليفه تعيين كردند ، چگونه آنها پي به اين معني بردند كه براي كار بزرگ ، پيرمرد سياستمداري لازم است ولي خدا و پيامبر او ندانستند و ابوبكر پيرمرد سياستمدار را در ابلاغ آيات اول سوره برائت معزول و علي عليه السلام جوان را براي اين امر منصوب نمودند ؟؟


و همچنين كسي كه لياقت قرائت آيات سوره برائت را براي كفار مكه نداشت ، چگونه مي تواند لايق مقام امامت و خلافت پس از پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشد ؟

اگر زيادي سن در تقدم است پس چرا با بودن كبار صحابه و شيوخ و پيرمرداني مانند ابوبكر ، پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علي عليه السلام را مامور قضاوت و هدايت اهل يمن نمود؟

[/b]

[b]و در پايان جواب پدر ابوبكر هم شنيدني است

زماني كه ابوقحافه(پدر ابوبكر) از ماجرا مطلع شد تعجب كرد و پرسيد :

با وجود بني هاشم چگونه مردم او را انتخاب كردند

پاسخ دادند چون ابوبكر از حيث سن از علي بزرگتر بوده است

و او باشنيدن اين پاسخ با تعجب گفت :

« والله انا اكبر منه»

«به خدا سوگند من از ابوبكر بزرگترم »
[تصویر: 28175492023837040632.jpg]

سوالات ویژه عید غدیر از عزیزان اهل سنت و آقایان وهابی(1)
شما میگوئید مقام و منزلت عُمر بیشتر از حضرت علی علیه السلام بوده است و از طرفی هم میگوئید در جریان غدیر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله اعلام دوستی حضرت علی علیه السلام کرده اند.

اگر چنان چه عمر و یا ابوبکر از حضرت علی علیه السلام بالاتر بودند چرا پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله اعلام دوستی کسی را کردند که افراد دیگری بر وی تقدم داشتند؟

مثلا چرا اعلام دوستی عمر یا ابوبکر را نکردند در حالی که این دونفر از حضرت علی علیه السلام مقدم تر بودند ؟

آیا پیامبر اشتباه کردند؟

[/font][font=Tahoma]
پاسخ دهید...!!!
[تصویر: 34110757612220157227.jpg]

سوالات ویژه عید غدیر از عزیزان اهل سنت و آقایان وهابی(2)
شما عزیزان و بزرگوان میگوئید که پیامبر اکرم حضرت علی علیه السلام را به برادری و دوستی خود انتخاب کرد .
حال سوال اینجاست که چرا پیامبر این اعلام برادری و اعلام دوستی خود را در مدینه انجام ندادند؟
مگر اعلام برادری و اعلام دوستی این قدر مهم است که سه روز مردم در بیابان اطراف غدیر منتظر باشند تا پیامبر اکرم اعلام برادر کنند؟
آیا این اعلام برادری و اعلام دوستی این قدر مهم بود که تا سه روز مردم به حضرت علی علیه السلام تبریک میگفتند؟
آیا اگر مقصود پیامبر دوستی و برادی حضرت علی علیه السلام بود ، چرا پیامبر از همه افراد حتی از زنان نیز بیعت گرفتند؟

براستی اعلام دوستی این قدر مهم است؟
[/font][font=Tahoma]
پاسخ دهید...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع