تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوال شرعی در رابطه با فضای تالارها و پروفایل کاربران !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۱:۲۹)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]خب اگر خواهر بزرگواری نمیخواهد کسی جنسیت ایشان را بداند ،گزینه عدم انتخاب را بزند نه اینکه جنسیت خود را دروغین عنوان نماید .

بنده بحثم بیشتر در مورد نفس این کار بود ... زیاد به مصداقش کاری ندارم !
حالا فرض کنید یه آقایی بیاد تو پروفایلش بنویسه خانوم [به هر دلیلی] !!!
میخوام ببینم نفس این کار درسته یا اصلا اخلاقی ـه ؟!؟ Huh

آخه بعضیا هستن که برای دروغ های مجازیشون ، دلیل میتراشن تا کارشون رو شرعی جلوه بدن !!! مثلا از کلمات جنگ روانی و این چیزا استفاده میکنن !!! Angry
بسم الله
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۰:۲۱)MaTeY نوشته است: [ -> ]بنده بحثم بیشتر در مورد نفس این کار بود ... زیاد به مصداقش کاری ندارم !
حالا فرض کنید یه آقایی بیاد تو پروفایلش بنویسه خانوم [به هر دلیلی] !!!
میخوام ببینم نفس این کار درسته یا اصلا اخلاقی ـه ؟!؟ Huh

آخه بعضیا هستن که برای دروغ های مجازیشون ، دلیل میتراشن تا کارشون رو شرعی جلوه بدن !!! مثلا از کلمات جنگ روانی و این چیزا استفاده میکنن !!! Angry
سلام علیکم
دروغ دروغه ، مجازی و حقیقی هم نداره .اصل ،نفس عمله که قبیح و زشته ، حال چه شکلی باشه مهم نیست . درسته که ما در فضای مجازی هستیم ، اما ناظری بر اعمال ما شاهد است .با این ناظر چه میکنیم ؟
با درستی زندگی کردن بهتر است یا با دروغ ؟ اگر روزی این دروغ بر ملا شود چه ؟
تو تالار مهدوی بیداری اندیشه هم ما با کسی سر جنگ نداریم که بخواهد روانی باشد یا غیره روانی .
ما فقط از شریعت اسلام و حقانیت علوی و بیداری انسانیت سخن میگوییم و دفاع مینماییم.

موفق باشید و خدایی .
اصلا مگه این موضوع چقدر مهم هست که واسش تاپیک زدید؟
فضای مجازی دنیای بی اعتمادیه چه بسا جنس مذکر خودش رو مونث معرفی کنه...
امام علی (علیه السلام) می فرمایند:به گوینده نظر نکنید.به گفتار نظر کنید
به نظر من چون جنسیت در مباحث مهم نیست،شاید آشکار نکردنش ایرادی نداشته باشه
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۶:۳۳)nahal_m نوشته است: [ -> ]اصلا مگه این موضوع چقدر مهم هست که واسش تاپیک زدید؟
فضای مجازی دنیای بی اعتمادیه چه بسا جنس مذکر خودش رو مونث معرفی کنه...
امام علی (علیه السلام) می فرمایند:به گوینده نظر نکنید.به گفتار نظر کنید
به نظر من چون جنسیت در مباحث مهم نیست،شاید آشکار نکردنش ایرادی نداشته باشه

وقتی فضا، فضایی باشه که این اتفاقات زیاد رخ بده ... اون موقع مطرح کردن این مسائل مهم میشه !
برای پیشگیری هم که شده بنده باید اینو مطرح میکردم !!! چون افرادی تو همین تالار هم هستن که علاقۀ زیادی به باز کردن ID های مختلف و سوء استفاده از قوانین حاکم بر فضای مجازی دارن. مثل ویروس رشد میکنن، جو و فضای بی اعتمادی و پلیس بازی رو رواج میدن و به تالارها از درون ضربه میزنن ! Angry
امیدوارم از این ریز بینی که در این مسائل دارید در مسائل مهم تر از این هم داشته باشید . مثل شکیات نماز مثل نگاه به نامحرم در خیابان مثل تار موی بیرون مثل . . .
بنده اینو بیشتر برای مدیران گفتم که پس فردا، اگه همچین بلایی سر این تالار هم اومد و افرادی به این شکل با پوشش دین و با ظاهر مجازی ای عوام فریب به تالار ضربه زدن، با خودم حصرت نخورم که ای کاش تجربه ای که داشتم رو منتقل می کردم !

(۲۰/مهر/۹۲ ۱۸:۴۴)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]امیدوارم از این ریز بینی که در این مسائل دارید در مسائل مهم تر از این هم داشته باشید . مثل شکیات نماز مثل نگاه به نامحرم در خیابان مثل تار موی بیرون مثل . . .

امیدوارم، همۀ ما بدونیم که با همون کارایی که دیگران رو امر به معروف و نهی از منکر میکنیم، خودمون هم آزمایش میشیم !
ان شاء الله، ماها که میایم تو تالارها دیگران رو نهی از منکر میکنیم، تو اون زمینه هایی که نهی از منکر میکنیم، خودمون شیطان رو ضربه فنی کرده باشیم.
(۱۹/مهر/۹۲ ۲۰:۴۴)MaTeY نوشته است: [ -> ]سلام، ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم، آخه فک کردم بهترین کسایی که میتونن جواب بدن و با موردی که میخوام عرض کنم برخورد داشتن اینجا هستن.

سوال:

اگه کسی مثلا خانوم باشه (در دنیای حقیقی) ولی برای پر کردن فرم های اینترنتی مخصوصا تو تالارهای مهدوی فیلد جنسیت رو از روی عمد اشتباه پر کنه و بنویسه آقا ! آیا این دروغ حساب نمیشه. و در کل کار اخلاقی ای هست ؟ Huh

اگر کسی خانم بود و جنسیت رو آقا زد خیلی بد و زشت نیست
اما برعکسش خیلی مورد داره!
یا حق
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
جناب MaTeY خیلی ممنون از بحث جالبتون .
با اینکه از اعضای جدید هستم ولی به نظر بنده هم اعضا و هم فضای این تالار در شخصیت و سطحی از آگاهی هستند که اینجور مسائل رو کاملا حل شده میدونم براشون . اما خوب متاسفانه و احتمالاً و دور از محضر همه دوستان ، بعضی وقتا یه استثناهایی هستند !!
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۵۰)رضوان نوشته است: [ -> ]اگر کسی خانم بود و جنسیت رو آقا زد خیلی بد و زشت نیست
اما برعکسش خیلی مورد داره!
یا حق

خانومایی که سیبیل میذارن رو به همون اندازه ای باید نکوهش کرد که آقایونی که ابرو بر میدارن نکوهش میشن !!!
ضمناً سلام یادتون رفت !!! باتوجه به خداحافظی توی پروفایلتون میگم !!! فک کردیم خداحافظی ـه برای همیشه بود !!! Dodgy

بی ربط: خوبه جواب دادن به تاپیکای حاشیه ای، باعث دلگرمی دوستان برای فعالیت تو تالارای مهدوی می شه !!!
فکر نمیکنم دیگه کسی جرات کنه از اینورا ردشهBlinkSilentSilentBi DandoonBi Dandoon
به نظر من دروغ دروغه دیگه.....اینجا بدتره چون نمیدونی طرفت کیه !!هم امکان سوءاستفاده پیش میاد هم سوءتفاهم..Confused
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع