تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بد جوری خیت شدم !!!واقعا هدف اصلی انقلاب ما چی بوده؟؟!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:
شما ببینید! الان تمام داشته های ما برمی گرده به 30 سال پیش ، هیچ کار فرهنگی قابل ملاحظه ای در سالهای بعد از جنگ نداشتیم!

خب خودتون هم گفتید

بدبینی در شما فوران میکنه

از نیروی محرک گفتید

آن نیروی محرک ولایت فقیه و خود مردم هستند

نقل قول:
به شرطی که چنین نظامی به طور کامل وجود داشته باشه و زمین بر اساس قران به صالحین رسیده باشه

کی اینو گفته؟

خود حکومت امیرالمومنین (علیه السلام) هم والیان خائن داشت و بخاطر چنین مسائلی به هدفی که باید می رسید نرسید

همون طور که وحید گفت قرار نیست کامل باشه

ما داریم حرکت میکنیم

نقل قول:
بعد ببخشید چه بهتر شدنی!!!ما از لحاظ فرهنگی و مذهبی به شدت در حال افول هستیم قبلآ چه قشری مورد احترام بودن؟حالا چه قشری مورد احترامن؟الان هدف جوان ها چی شده؟؟!! اصلآ به کجا داریم میریم؟

فکر کنم الان اهمیت ویژگی امید بخش بودن صحبت های ولی فقیه در تمام دیدارها مشخص میشه

البته امیددهی کاذب نیست

یک عده از صدرشان فلان شخص تا بقیه فقط آیه یأس می خوانند

دقیقا در صدر اسلام هم عده ای کارشکن همین کار را می کردند و به پیامبر خرده می گرفتند
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۲:۲۶)رضوان نوشته است: [ -> ]شما یا چشماتون رو روی حقیقت بستید ! یا کلا چشماتونو بستید!
واقعا به این میگید واقع بینی؟؟؟!!!
این نهایت بدبینیه

این حرف برای حکومت هاییه که ایمان درشون از بین میره
برای حکومت هایی که یک رهبر درست و درمون ندارن
قبول داریم باید خودمون رو با جامعه مهدوی آرمانیمون مقایسه کنیم
و اگر با غیر اون خودمونو مقایسه کردیم، ضرر کردیم....اما یه نگاه به کشور خودمون بندازید و بعد به کشور های دیگه اسلامی
الان کجاییم؟
چرا انقدر بسته فکر میکنیم؟؟؟!!
دقیقا یاد همون شخصیت کارتونی افتادم!
با این دید که الان باید جمیعا خودکشی کنیم!
شما ایمان داشته باشید که:
يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
می خواهند نور خدا را به دهانهايشان خاموش کنند ولی خدا کامل کننده ، نورخويش است ، اگر چه کافران را ناخوش آيد
نه اتفاقآ تازه چشامون رو داریم واز میکنیم و نگفتم فضای کشور الان تیره و تار همه جاهم ظلم فرا گرفته و کار فرهنگیم نمیشه تو بعضی از مسائل رسانه ملی خوب عمل کرده،میگیم اون جور که تو مسئله مهدویت باید کار میکردن،نکردن،واین چون از اهداف اصلی ما هست اگر کم کم از اون هدف اصلی غافل بشیم ضرر بسیار بزرگی رو ببینیم
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۲:۲۶)رضوان نوشته است: [ -> ]شما یا چشماتون رو روی حقیقت بستید ! یا کلا چشماتونو بستید!
واقعا به این میگید واقع بینی؟؟؟!!!
این نهایت بدبینیه

اگر آدم بتونه تفاوت دهه اول و دوم و سوم انقلاب رو تشخیص بده به این نمی گن بد بینی. به این می گن واقع بینی!
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۲:۲۶)رضوان نوشته است: [ -> ]
این حرف برای حکومت هاییه که ایمان درشون از بین میره
[b]برای حکومت هایی که یک رهبر درست و درمون ندارن
اولا کو؟ کجاست؟ .....ایمان مردم رو می گم!به قول شاعر: [/b]
تا چند کسی نعره که آیین خدا کو؟ ........ گوش شنوا کو!؟
کو آنکه دهد گوش به عرض فقرا کو؟ .......... گوش شنوا کو؟

مردم همگی مست و ملنگند به بازار .... از دین شده بیزار
انصاف و وفا و صفت و شرم و حیا کو؟ ......... گوش شنوا کو؟

[b]من دارم در مورد انقلاب ایدئولوژیک صحبت می کنم! نه هر حکومت ها! شما اگر نظریه ای دارید نظریتون رو بفرمایید.

ثانیا، رهبر خوب که داریم اما کو پیروش! ؟ (البته زیادند. میلیونی اند اما ادعا می کنن که پیروش هستند)

چرا انقدر بسته فکر میکنیم؟؟؟!!
واقعا چرا انقدر بسته فکر می کنید! واقع بین باشید. حافظه تاریخی مردم کمتر از یکساله. باید هر سال چیز جدیدی براشون رو کنیم وگرنه همه چیز یادشون می ره!

يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
می خواهند نور خدا را به دهانهايشان خاموش کنند ولی خدا کامل کننده ، نورخويش است ، اگر چه کافران را ناخوش آيد
إِنَّاللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ[b]حَتَّىيُغَيِّرُوا مَابِأَنفُسِهِمْ[/b]

خدا قسم نخورده که چراغ انقلاب رو برامون روشن نگه داره. وقتی مردم خودشون نخوان خدا هم میگه خلایق هرچه لایق !
برید خدا رو شکر کنید نسل های اول و دوم انقلاب هنوز زنده اند وگرنه نسل ما لیاقت انقلاب دینی رو نداره! (چه شما قبول کنید چه نکنید واقعیته)
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۰۷)shinay نوشته است: [ -> ]نه اتفاقآ تازه چشامون رو داریم واز میکنیم و نگفتم فضای کشور الان تیره و تار همه جاهم ظلم فرا گرفته و کار فرهنگیم نمیشه تو بعضی از مسائل رسانه ملی خوب عمل کرده،میگیم اون جور که تو مسئله مهدویت باید کار میکردن،نکردن،واین چون از اهداف اصلی ما هست اگر کم کم از اون هدف اصلی غافل بشیم ضرر بسیار بزرگی رو ببینیم

الان من این سوال رو می پرسم

خود شما در همین فضای مجازی برای مهدویت چه کردید(نمیگم کار نکردید البته)

کار برای مهدویت که نیاز به یونیفرم ندارد

درسته؟

و در نهایت پیشنهاد بدهید

نقل قول:
اگر آدم بتونه تفاوت دهه اول و دوم و سوم انقلاب رو تشخیص بده به این نمی گن بد بینی. به این می گن واقع بینی!

چه تفاوتی؟

تفاوت در لباس ها؟ تفاوت در تیپ قیافه؟

مردم ما همان مردم هستند و ولی فقیه هم همان

نقل قول:
اولا کو؟ کجاست؟ .....ایمان مردم رو می گم!
به قول شاعر:

تا چند کسی نعره که آیین خدا کو؟ ........ گوش شنوا کو!؟
کو آنکه دهد گوش به عرض فقرا کو؟ .......... گوش شنوا کو؟

مردم همگی مست و ملنگند به بازار .... از دین شده بیزار

انصاف و وفا و صفت و شرم و حیا کو؟ ......... گوش شنوا کو؟

همانطور که قبلا گفته بودم کمی محدوده دید خود را وسیعتر کنید

اوایل انقلاب هم میگفتند آی انقلاب شد آی پس چی شد

سیاه نمایی

ایجاد ناامیدی

نقل قول:
من دارم در مورد انقلاب ایدئولوژیک صحبت می کنم!

اول شما می گوئید انقلاب اسلامی=انقلاب ایدئولوژیک و انقلاب های ایدئولوژیک فلان اتفاق برایشان افتاد پس برای ما هم اتفاق افتاده

انقلاب اسلامی دقیقا همان هدف 50 سال پیش خودش رو داره

اصلا علت ریزش خیلی از افراد همین بود که نیتشان خالص نبود و در مدت زمان طولانی کنار رفتند

این پاربجا بودن این انقلاب رو میرسونه

انقدر پویا هست که بعد این همه سال افراد راهشو تغییر نمیدن بلکه اگر شخصی مثل فلان یا قلان بخواهد انحرافی ایجاد کند خودش حذف می شود

نقل قول:
ثانیا، رهبر خوب که داریم اما کو پیروش! ؟ (البته زیادند. میلیونی اند اما ادعا می کنن که پیروش هستند)

قضاوت زود هنگام!

این رو شما نباید بگید

نقل قول:
واقعا چرا انقدر بسته فکر می کنید! واقع بین باشید. حافظه تاریخی مردم کمتر از یکساله. باید هر سال چیز جدیدی براشون رو کنیم وگرنه همه چیز یادشون می ره!

مگه فیلم سینماییه؟

چیزی که در مورد حافظه تاریخی گفتید ربطی به ایمان و اعتقاد مردم نداره

نقل قول:
خدا قسم نخورده که چراغ انقلاب رو برامون روشن نگه داره. وقتی مردم خودشون نخوان خدا هم میگه خلایق هرچه لایق !

برید خدا رو شکر کنید نسل های اول و دوم انقلاب هنوز زنده اند وگرنه نسل ما لیاقت انقلاب دینی رو نداره! (چه شما قبول کنید چه نکنید واقعیته)

شما خودتونو جای خدا نگذارید

اگر اینطور بود انقدر دوام نمی آورد

البته درست است که شرایط سخت شده ولی افراد با ایمان همینجا مشخص می شوند
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۲:۵۹)تلمیخا نوشته است: [ -> ]کی اینو گفته؟

خود حکومت امیرالمومنین (علیه السلام) هم والیان خائن داشت و بخاطر چنین مسائلی به هدفی که باید می رسید نرسید

همون طور که وحید گفت قرار نیست کامل باشه

ما داریم حرکت میکنیم

فکر کنم الان اهمیت ویژگی امید بخش بودن صحبت های ولی فقیه در تمام دیدارها مشخص میشه

البته امیددهی کاذب نیست

یک عده از صدرشان فلان شخص تا بقیه فقط آیه یأس می خوانند

دقیقا در صدر اسلام هم عده ای کارشکن همین کار را می کردند و به پیامبر خرده می گرفتند
خب بله منم نگفتم اون حرف آقا وحید غلطه حرفشون رو کامل کردم و ما باید در جهتی بریم که حکومت کامل بشه و اگه بخوایم همین جوری حرکت بکنیم ظهور به خودی خود اتفاق نمیفته و باید بستری سازی کنیم اونم بستر سازی قوی،اگه همین جور حرکت کردنمون درست بود الان آقا ظهور کرده بودن
بحث مقام معظم رهبری که جداست،قبول من امید واهی میدم از شما میپرسم اگه مسئولین تو بعضی از مسائل فرهنگی خوب کار کردن چرا حجاب نسبت به قبل انقدر تغییر کرده ،همچنین ادب و نزاکت،و همچنین مسائل مذهبی و...؟؟؟
نقل قول:
از شما میپرسم اگه مسئولین تو بعضی از مسائل فرهنگی خوب کار کردن چرا حجاب نسبت به قبل انقدر تغییر کرده ،همچنین ادب و نزاکت،و همچنین مسائل مذهبی و...؟؟؟

من گفتم خوب کار کردند!!!؟

خوب کار نکردند+مردم دنیاپرست شدند

دنیا پرستی حرام خواری می آورد
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۱۲)تلمیخا نوشته است: [ -> ]مردم ما همان مردم هستند
مردم مثل دهه شصت وقتی نفت تموم شد می رن دو شب تو صف نفت وامیستن اصلا مادیات هم براشون مهم نیست! یک موقع فکر بد در مورد مردم نکنیا؟ !
پشت بوم مردم هم که اصلا ماهواره نیست . دقیقا مثل دهه شصت، اگرم باشه مردم اونقدر قوی هستند که تحت تاثیر قرار نگیرند!
ماه رمضون هم که می ری بیرون همه ماشالا روزه دارن و در حال عبادت مثل دهه شصت! بی حجابی اندکی هم که دهه شصت بود به حمدالله ریشه کن شده!
مردم هم که مثل دهه شصت آمریکا رو شیطان بزرگ می دونن و اصلا خواستار برقراری نیستند!
در کل راحت بخواب هیچی نشده! خب؟! باریکلا!

ولی اینم در نظر داشته باش همونطوری که می گید من در جایگاه قضاوت افکار مردم نیستم شما هم در جایگاهی نیستی در مورد نظر مردم قضاوت کنید!
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۱۲)تلمیخا نوشته است: [ -> ]الان من این سوال رو می پرسم

خود شما در همین فضای مجازی برای مهدویت چه کردید(نمیگم کار نکردید البته)

کار برای مهدویت که نیاز به یونیفرم ندارد

درسته؟

و در نهایت پیشنهاد بدهید

چه تفاوتی؟

تفاوت در لباس ها؟ تفاوت در تیپ قیافه؟

مردم ما همان مردم هستند و ولی فقیه هم همان
البته که کارایی که کردیم رو تو زمینه مهدویت وهر کار خیر نباید بگیم، بلخره ریا یک نوع شرک خفی محسوب میشه
ولی من در حد توانم و سع مالیم انجام دادم و قبول دارم تو بعضی جاها هم لغزشی هم داشتم
مطمئنین مردمان همون مردم قدیم هستن؟؟Confused
(۲۲/مهر/۹۲ ۱۳:۵۰)110 نوشته است: [ -> ]مردم مثل دهه شصت وقتی نفت تموم شد می رن دو شب تو صف نفت وامیستن اصلا مادیات هم براشون مهم نیست! یک موقع فکر بد در مورد مردم نکنیا؟ !
پشت بوم مردم هم که اصلا ماهواره نیست . دقیقا مثل دهه شصت، اگرم باشه مردم اونقدر قوی هستند که تحت تاثیر قرار نگیرند!
ماه رمضون هم که می ری بیرون همه ماشالا روزه دارن و در حال عبادت مثل دهه شصت! بی حجابی اندکی هم که دهه شصت بود به حمدالله ریشه کن شده!
مردم هم که مثل دهه شصت آمریکا رو شیطان بزرگ می دونن و اصلا خواستار برقراری نیستند!
در کل راحت بخواب هیچی نشده! خب؟! باریکلا!

ولی اینم در نظر داشته باش همونطوری که می گید من در جایگاه قضاوت افکار مردم نیستم شما هم در جایگاهی نیستی در مورد نظر مردم قضاوت کنید!

مدعی باید ثابت کنه

شما گفتید مردم اینطوری نیستند و عوض شدند

نقل قول:
مطمئنین مردمان همون مردم قدیم هستن؟؟

ریزش هم داشتیم ولی مردم همان مردمند
هم تو دانی، هم منو هم عاقلان دانند!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع