تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حقوق ماهیانه اعضای این تالار چقدر است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم
سوال ساده

برای خدمت خودتون در این تالار چقدر دستمزد می گیرید؟
سوال را ساده تر می پرسم:

در قبال صرف وقتتان چه چیزی می گیرید؟از چه کسی؟

اپوزیسیون هم در تاپیک خنده حلال نظرشون رو بگن
عرض سلام و وقت بخير خدمت شما.

با عرض معذرت چرا تاپيكي بايد ايجاد بشه كه ايجاد كننده نتونه منظور و هدفشو برسونه كه بعد بخواد ويرايش كنه كه حذف بشه؟؟HuhSmile

لطفا كاربران گرامي يه مقداري قبل از ايجاد مبحث درباره اون فكر كنند و تحقيق كنند.(منظورم به همه كاربرانه،و همچنين ي تذكر به خودم كه يه وقت تاپيكي ايجاد نكنم كه مجبور به ويرايش بشم)Smile

التماس دعاي فراوانSmile

به نام خدا
سلام علیکم

من ماهی یک میلیون تومن میگیرم!!!Big GrinBig GrinBig Grin

جناب بیداری اندیشه به حساب بانکیم واریز می کنن.

فی امان الله
بنده از اجانب پول میگیرم Big Grin بستگی به تعداد پستام داره،هر پستی 20 پوند،درود بر روباه پیر بریتانیای کبیر Big Grin
ممنون از اصلاح تاپيك.Smile

حالا ي سوال جناب تلميخا گرامي:

واقعا اين سوال و جوابش چه فايده اي داره؟؟Smile

انديشه دوستان بيدار ميشه؟؟Angel
ربطي به مباحث مهدويت داره؟؟

ببينيند من منظورم فقط به اين تاپيك نيست!!الان تالار جوش ي طوري شده كه حتي اگه تو كوچه دعوا بشه دوستان تاپيك ميزنند و اطلاع رساني ميكنند.!!!CoolSmile

ببينيد دوست گرامي اين تالار ميخواد ي مسير خوبي براي فكر و انديشه كاربران بشه.كه براي اوقات فراغتش خنده حلال رو هم داريم.

پس خواهشا ي كم مراعات تالار رو بكنيم.(هم شما،هم من،و هم بقيه دوستان عزيزSmile)

اميدوارم از حرف من ناراحت نشده باشيد.

التماس دعاي فراوانSmile
والا اینجا که احتمالا مزایای بصرفه ای برای مدیرا نداره. حداقل می تونم بگم به احتمال زیاد این تالار اینجور نیست!
(چون جناب بیداری رو دورادور می شناسم! مرد خوبیه! هم دوره ای یکی از نزدیکترین دوستام بوده... حالا دفعه بعد دیدمش اسمش رو استعلام می کنم ولی از گفتنش معذورم : ) )
ولی خبر دارم که خیلی از تالار های به اصطلاح مذهبی، مال سپاهه! دقیقا نمی دونم کدوم تالار ها اما روی کلیت موضوع کاملا مطمئنم! پس حقوق و مزایا گرفتن به خاطر مدیریت تالار همچین عجیب و غریب هم نیست!
(۲۳/مهر/۹۲ ۳:۱۴)تلمیخا نوشته است: [ -> ]اپوزیسیون هم در تاپیک خنده حلال نظرشون رو بگن
اینجا خودش خنده ی حلاله (البته رو حلال بودنش شک دارم)
اون موقع که بنده ناظر بودم مبلغ شونصد هزار اشلوق ماهانه دریافتی داشتم Big Grin
به ازای هر پستی که پاک یا ویرایش می شد هم پورسانت می گرفتم Wink
کاربران گرامی!

اصلا کسی متوجه شد من در کدام بخش تاپیک را درست کردم!؟

این ارسال را بخوانید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid217760

اصلا قرار نیست بخندیم در این تاپیک
(۲۴/مهر/۹۲ ۱۶:۰۹)تلمیخا نوشته است: [ -> ]کاربران گرامی!

اصلا کسی متوجه شد من در کدام بخش تاپیک را درست کردم!؟

این ارسال را بخوانید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid217760

اصلا قرار نیست بخندیم در این تاپیک

سلام مجدد.اين لينك رو هم خوندم.حرف شما رو هم قبول دارم كه دوستان اينجا جمع شديم و بدون حقوق و به عشق ائمه داريم مطالب مفيد ميذاريم.Smile

حالا به نظر شما اين مبحث نياز به ايجاد تاپيك جداگانه داره؟؟؟؟؟؟CoolAngelSmile

واقعا بنده دليل ايجاد ي سري تاپيكهارو متوجه نميشم.نه فقط اين تاپيك،تاپيكهاي زيادي ديدم كه واقعا دليلي براي ايجادش نبود!!!اين كار فقط حجم مطالب رو در تالار بالا ميبره و تالار با مشكل رو به رو ميشه و بعضي مواقع هنگ ميكنه.(شايدم دليل هنگ تالار اين نباشه)ولي انباشته كردن ي سري مطالب تو اين تالار وقتي فايده اي نداره پس دوستان هم يه مقداري مراعات كنيد.Smile

التماس دعاي خيييييرSmile
دقیقا بحث معنویAngel را خواستم برجسته کنم

[b]علت ایجاد تاپیک این بود که از بعضی افراد بصورت مستقیم یا غیر مستقیم شنیده و دیده ام که از فرسایشی شدن کار شکایت دارند و گاهی هدف و ارزش کار خود را نمیبینند

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع