بسم الله الرحمن الرحیم
سوال ساده
برای خدمت خودتون در این تالار چقدر دستمزد می گیرید؟
سوال را ساده تر می پرسم:
در قبال صرف وقتتان چه چیزی می گیرید؟از چه کسی؟
اپوزیسیون هم در تاپیک خنده حلال نظرشون رو بگن
عرض سلام و وقت بخير خدمت شما.
با عرض معذرت چرا تاپيكي بايد ايجاد بشه كه ايجاد كننده نتونه منظور و هدفشو برسونه كه بعد بخواد ويرايش كنه كه حذف بشه؟؟

لطفا كاربران گرامي يه مقداري قبل از ايجاد مبحث درباره اون فكر كنند و تحقيق كنند.(منظورم به همه كاربرانه،و همچنين ي تذكر به خودم كه يه وقت تاپيكي ايجاد نكنم كه مجبور به ويرايش بشم)
التماس دعاي فراوان
به نام خدا
سلام علیکم
من ماهی یک میلیون تومن میگیرم!!!

جناب بیداری اندیشه به حساب بانکیم واریز می کنن.
فی امان الله
بنده از اجانب پول میگیرم

بستگی به تعداد پستام داره،هر پستی 20 پوند،درود بر روباه پیر بریتانیای کبیر

ممنون از اصلاح تاپيك.
حالا ي سوال جناب تلميخا گرامي:
واقعا اين سوال و جوابش چه فايده اي داره؟؟
انديشه دوستان بيدار ميشه؟؟

ربطي به مباحث مهدويت داره؟؟
ببينيند من منظورم فقط به اين تاپيك نيست!!الان تالار جوش ي طوري شده كه حتي اگه تو كوچه دعوا بشه دوستان تاپيك ميزنند و اطلاع رساني ميكنند.!!!

ببينيد دوست گرامي اين تالار ميخواد ي مسير خوبي براي فكر و انديشه كاربران بشه.كه براي اوقات فراغتش خنده حلال رو هم داريم.
پس خواهشا ي كم مراعات تالار رو بكنيم.(هم شما،هم من،و هم بقيه دوستان عزيز

)
اميدوارم از حرف من ناراحت نشده باشيد.
التماس دعاي فراوان

والا اینجا که احتمالا مزایای بصرفه ای برای مدیرا نداره. حداقل می تونم بگم به احتمال زیاد این تالار اینجور نیست!
(چون جناب بیداری رو دورادور می شناسم! مرد خوبیه! هم دوره ای یکی از نزدیکترین دوستام بوده... حالا دفعه بعد دیدمش اسمش رو استعلام می کنم ولی از گفتنش معذورم : ) )
ولی خبر دارم که خیلی از تالار های به اصطلاح مذهبی، مال سپاهه! دقیقا نمی دونم کدوم تالار ها اما روی کلیت موضوع کاملا مطمئنم! پس حقوق و مزایا گرفتن به خاطر مدیریت تالار همچین عجیب و غریب هم نیست!
(۲۳/مهر/۹۲ ۳:۱۴)تلمیخا نوشته است: [ -> ]اپوزیسیون هم در تاپیک خنده حلال نظرشون رو بگن
اینجا خودش خنده ی حلاله (البته رو حلال بودنش شک دارم)
اون موقع که بنده ناظر بودم مبلغ شونصد هزار اشلوق ماهانه دریافتی داشتم

به ازای هر پستی که پاک یا ویرایش می شد هم پورسانت می گرفتم