تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در حرم اهل بیت داد نزنید!(+باقی موارد)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از اشتباهات رایج در حرم های شریف اهل بیت(علیهم السلام) مخصوصا در حرم امام رضا(علیه السلام) این است که زائران در کنار ضریح داد میزنند.

در اذن دخول به حرم ایشان می خوانیم

نقل قول:اَللّهُمَّ اِنّى‏ وَقَفْتُ عَلى‏ بابٍ مِنْ اَبْوابِ بُيُوتِ نَبِيِّكَ، صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ الِهِ، وَقَدْ

مَنَعْتَ النَّاسَ اَنْ يَدْخُلوُا اِلاَّ بِاِذْنِهِ، فَقُلْتَ يا اَيُّهَا الَّذينَ امَنُوا لا

تَدْخُلُوا بُيُوتَ النَّبِّىِ اِلاَّ اَنْ يُؤْذَنَ لَكُمْ، اَللّهُمَّ اِنّى‏ اَعْتَقِدُ حُرْمَةَ

صاحِبِ هذَا الْمَشْهَدِ الشَّريفِ فى‏ غَيْبَتِهِ، كَما اَعْتَقِدُها فى‏ حَضْرَتِهِ،

وَاَعْلَمُ اَنَّ رَسُولَكَ وَخُلَفآئَكَ عَلَيْهِمُ السَّلامُ اَحْيآءٌ عِنْدَكَ يُرْزَقُونَ،

يَرَوْنَ مَقامى‏ وَيَسْمَعُونَ كَلامى‏
، وَيَرُدُّونَ سَلامى‏، وَاَ نِّكَ حَجَبْتَ‏

عَنْ سَمْعى‏ كَلامَهُمْ، وَفَتَحْتَ بابَ فَهْمى‏ بِلَذيذِ مُناجاتِهِمْ، وَاِنّى‏

اَسْتَاذِنُكَ يا رَبِّ اوَّلاً، وَاَسْتَاْذِنُ رَسُولَكَ، صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ الِهِ ثانِياً،

وَاَسْتَاْذِنُ خَليفَتَكَ الْأِمامَ الْمَفْروُضَ عَلَىَّ طاعَتُهُ فُلانَ بْنَ فُلانٍ‏

عَلِىَّ بْنَ مُوسَى الرَّضاعليه السلام وهكذا پس بگويد: وَالْمَلائِكَةَ الْمُوَكَّلينَ‏

بِهذِهِ الْبُقْعَةِ الْمُبارَكَةِ ثالِثاً، ءَاَدْخُلُ يا رَسُولَ اللَّهِ، ءَاَدْخُلُ يا حُجَّةَ اللَّهِ‏

ءَاَدْخُلُ يا مَلآئِكَةَ اللَّهِ الْمُقَرَّبينَ الْمُقيمينَ فى‏ هذَا الْمَشْهَدِ، فَاْذَنْ لى‏

يا مَوْلاىَ فى‏ الدُّخُولِ، اَفْضَلَ ما اَذِنْتَ لِأَحَدٍ مِنْ اَوْلِيآئِكَ، فَاِنْ لَمْ اَكُنْ‏

اَهْلاً لِذلِكَ، فَاَنْتَ اَهْلٌ لِذلِكَ پس ببوس عتبه مباركه را و داخل شو و بگو: بِسْمِ اللَّهِ‏

وَبِاللَّهِ وَفى‏ سَبيلِ اللَّهِ، وَعَلى‏ مِلَّةِ رَسوُلِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ الِهِ،

اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لى‏ وَارْحَمْنى‏ وَتُبْ عَلَىَّ، اِنَّكَ اَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ.

در قرآن داریم

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَرْفَعُوا أَصْواتَکُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِیِّ وَ لا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ کَجَهْرِ بَعْضِکُمْ لِبَعْضٍ أَنْ تَحْبَطَ أَعْمالُکُمْ وَ أَنْتُمْ لا تَشْعُرُونَ(حجرات2)

ما وقتی اذن دخول را می خوانیم به حاضر بودن ایشان اعتراف می کنیم

آیا اگر کنار ایشان نشسته باشید داد می زنید؟

حتی برای فرستادن صلوات

البته این در جایی که نیاز به بلند بودن صدا باشد فرق می کند.
سلام
[تصویر: 1002-14.jpg]

مي خوام اين دادزدن ها ي زواران را از ديدگاه خودم توجيح كنم ، البته نمي دونم كارم درسته يا نه

توكلت علي الله

يه مثال ساده كه اكثراً تجربشو داريم ، ياد اون روزهاي بچگي بخير ، هر وقت چيزي از پدر و يا مادرهامون مي خواستيم اگه برامون تهيه نمي كردند بهترين سلاح برامون داد و فرياد و شيون و زاري بود ، كه اكثر اوقات نتيجه ش مثبت بود حالا برخي مواقع هم با شكست مواجع ميشد كه اونا بهتر مي فهميدند و صلاح نمي ديدند .

خدايا منو ببخش اگر با حرفام دچار قياص مي شوم . زبانم لال
و بينهايت برابر امامان معصوم عليهم السلام چون حكم پدران اين امتند حتماً خواهند بخشيد اين شيون و زاري و داد و فرياد و بي ادبي مان را ( چون فكر نكنم كسي تو حرم امام معصوم قصدي غير از درخواست و روا شدن حاجات داشته باشد ).

پس اگر شوق و زيارات ائمه همراه با داد و فرياد و شيون و زاري همراه شد نبايد حمل به بي ادبي به امام معصوم عليهم السلام تلقي گردد

خوب از طرفي عالمان بزرگ ديني نسبت به عوام (خودم ) هم از نظر سن و سال و هم از نظر معرفت بسيار بسيار بزرگترند و آداب زيارت را بيشتر رعايت مي كنند و الحق هم كه بايد اينطور باشد .و هست

اميدوارم كه توانسته باشم مقصود حرفم رو درست بيان كرده باشم

موفق و سلامت باشيد
التماس دعا براي فرج
يا علي عليه السلام
من قصد تخطئه زوار عزیز رو نداشتم و هیچکدام از این زوار هم قصد بد ندارند ، فقط اطلاع ندارند

بحث این است که باید امروزمان از دیروزمان بهتر شود

مگر با علما چه فرقی داریم؟

آیا اگر من آدم بی سوادی هستم(شما با سوادی) نباید پیشرفت کنم؟

پس ولایتی که از آن دم می زنیم کجای کار است؟

قرآن این را گفته

اهل بیت هم گفته اند

عربده کشی چه صلوات و چه باقی صحبت ها در پیشگاه امام معصوم(علیه السلام) غلط است.

از مرجع تقلید هم می توانید بپرسید

ببینید

اینی که میگم یک چیز بدیهیست

شما فرض کنید امام رضا(علیه السلام) همانجا جلوس فرمودند

البته فرض هم نیست

عین حقیقت است که ایشان در آنجا حضور دارند

آیا درست است صدایمان را بالا ببریم؟

البته این غیر از بهم زدن حواس بقیه زوار و البته آزار احتمالی آنهاست
سلام.

اول اينكه بنده ي انتقادي از مقايسه جناب ابوتراب بكنم(با اجازه و با عرض معذرت)Smile

ببينيد اول اينكه بچه هم اگه مودب باشه با دادو فرياد از بزرگترش چيزي رو نميخواد.خيلي جاها داد زدن نتيجه عكس ميگيره(كه به نظر من بايدم نتيجه عكس بگيره تا بچه متوجه كار بدش بشه و بدونه با دادو فرياد به چيزي نميرسه)

ائمه كه جاي خودشونو دارند.جناب تلميخا حرفشون درسته.اصلا لزومي نداره با دادو فرياد در حرم ائمه حاجت بخوايم.حاجت خواستن بايد با التماس باشه و التماس هم نياز به فرياد نداره.

التماس دعا
(۲۸/مهر/۹۲ ۳:۳۶)تلمیخا نوشته است: [ -> ]من قصد تخطئه زوار عزیز رو نداشتم
بحث این است که باید امروزمان از دیروزمان بهتر شود
مگر با علما چه فرقی داریم؟
آیا اگر من آدم بی سوادی هستم(شما با سوادی) نباید پیشرفت کنم؟
پس ولایتی که از آن دم می زنیم کجای کار است؟
قرآن این را گفته
اهل بیت هم گفته اند
عربده کشی چه صلوات و چه باقی صحبت ها در پیشگاه امام معصوم(علیه السلام) غلط است.
از مرجع تقلید هم می توانید بپرسید
سلام
حقير هم عرض نكردم شما قصد و هدفي داشتيد برادر

بله درست مي فرماييد بايد و حتماً امروزمان بهتر از ديروزمان باشد

[b]با علما كه بسيار فرق داريم ( اونا فقط از خدا مي ترسند من و شما چي؟)

بله بايد پيشرفت كنيم (دعا بفرماييد هر دويمان در كسب معارف دين پيشرفت كنيم )ان شاءالله

ان شاءالله كه خيره
بله قرآن فرموده .
اهلبيت عليهم السلام هم فرمودند.

كلمه خوبي نيست براي **** كسي جرأت ندارد و نمي تواند جلوي امام معصوم عليهم السلام مرتكب اين عمل شود . اگر بلند فرياد مي زند يا از روي جهالت است و يا از صميم قلب و درد و گرفتاري و خواستن حوائج شرعيه ان شاءالله.

من نيازي نمي بينم از مرجع بپرسم
اگر صلاح مي دانيد اقدام نماييد .[/b]

[b]موفق باشيد

يا علي عليه السلام [/b]
نقل قول:
با علما كه بسيار فرق داريم ( اونا فقط از خدا مي ترسند من و شما چي؟)

ما هم ان شاء الله به این سمت حرکت کنیم

قرار نیست درجا بزنیم در زندگی خود

یکی دیگر از این اشتباهات که دیگر نیاز به آیه و حدیث ندارد آزار و اذیت دیگر زوار در دسترسی به ضریح مطهر و مبارک است

دست زدن به ضریح یک افتخار است

اما آیا درست است باعث ایجاد آزار و اذیت بقیه شویم؟

البته اطراف ضریح همیشه باید شلوغ باشد(به غیر از وقت نماز)

من ضریح آقا امام کاظم و آقا امام جواد علیهما سلام رو که دیدم خیلی ناراحت شدم که چرا باید اینطور به نسبت مشهد خلوت باشند

بحث اینجا رعایت حقوق افراد دیگر است

حتی از این بالاتر باید به خدام حرم و زائران احترام زیادی گذاشت چون آنها مهمان حضرت هستند

عجیب نیست در خانه یه بزرگی بروی و به مهمانانش بی احترامی کنی؟

متاسفانه و متاسفانه قسمت خانم ها رو اگر دیده باشید وضع بسیار فجیع است

از جیغ کشیدن ها تا آزار دادن زائران دیگر در دسترسی به ضریح مبارک

=================

نکته دیگر در حرم اهل بیت که جدیدا زیاد شده عدم رعایت شؤونات اسلامی در حرم است

این فراموشی مقام حضور حضرات را می رساند

از آرایش خانم ها تا باقی مواردی که به ذکر جزئیات نمی پردازم...........[/b]
(۲۸/مهر/۹۲ ۳:۴۸)ترنم نوشته است: [ -> ]سلام.
اول اينكه بنده ي انتقادي از مقايسه جناب ابوتراب بكنم(با اجازه و با عرض معذرت)Smile

ببينيد اول اينكه بچه هم اگه مودب باشه با دادو فرياد از بزرگترش چيزي رو نميخواد.خيلي جاها داد زدن نتيجه عكس ميگيره(كه به نظر من بايدم نتيجه عكس بگيره تا بچه متوجه كار بدش بشه و بدونه با دادو فرياد به چيزي نميرسه)
ائمه كه جاي خودشونو دارند.جناب تلميخا حرفشون درسته.اصلا لزومي نداره با دادو فرياد در حرم ائمه حاجت بخوايم.حاجت خواستن بايد با التماس باشه و التماس هم نياز به فرياد نداره.
التماس دعا
عليك السلام
فرمايشون كاملاً درست و متينه اما در برابر فرد عالم نه عوام و بچه كه مثال زدم ادب را كجا بايد ياد مي گرفت ولي بايد ياد بگيرد . كي ؟ كم كم تا بزرگ و بزرگتر شود و ادب بياموزد .

[b]ياد يه روايتي از معصومين عليهم السلام افتادم
شايد شما هم شنيده باشيد كه حسنين عليهم السلام در دوران كودكي بر دوش و كول پيامبر اكرم كه جان من و تمام عالمي به فداي خودشو بچه هاي معصومش باد سوار مي شدند . كي ؟ موقع نماز . الله اكبر

و پيامبر هم به احترام آن بزرگواران سجده هاي طولاني به جا مي آورد .

خواهر بازم شايد دارم حرف بي ربط مي زنم . ببخشيد

ولي يقين دارم ائمه معصومين عليهم السلام از بي ادبيمان كه از روي سهو انجام مي گيرد نخواهند رنجيد
و قبول دارم كه بايد كم كم آداب را رعايت نمود و به شناخت و معارف حقه نزديكتر شد . [/b]

موفق باشيد
يا علي عليه السلام [/b]
(۲۸/مهر/۹۲ ۳:۰۴)تلمیخا نوشته است: [ -> ][b]بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از اشتباهات رایج در حرم های شریف اهل بیت(علیهم السلام) مخصوصا در حرم امام رضا(علیه السلام) این است که زائران در کنار ضریح داد میزنند.

در اذن دخول به حرم ایشان می خوانیم

در قرآن داریم

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَرْفَعُوا أَصْواتَکُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِیِّ وَ لا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ کَجَهْرِ بَعْضِکُمْ لِبَعْضٍ أَنْ تَحْبَطَ أَعْمالُکُمْ وَ أَنْتُمْ لا تَشْعُرُونَ(حجرات2)

ما وقتی اذن دخول را می خوانیم به حاضر بودن ایشان اعتراف می کنیم

آیا اگر کنار ایشان نشسته باشید داد می زنید؟

حتی برای فرستادن صلوات

البته این در جایی که نیاز به بلند بودن صدا باشد فرق می کند.
به شدت موافقم با صحبت شما
یکی از مطالب آزار دهنده برای من همین هستش که قطعا هم از روی بی اطلاعی فرده
نقل قول:
ياد يه روايتي از معصومين عليهم السلام افتادم
شايد شما هم شنيده باشيد كه حسنين عليهم السلام در دوران كودكي بر دوش و كول پيامبر اكرم كه جان من و تمام عالمي به فداي خودشو بچه هاي معصومش باد سوار مي شدند . كي ؟ موقع نماز . الله اكبر

و پيامبر هم به احترام آن بزرگواران سجده هاي طولاني به جا مي آورد .

البته مثال شما ناقض صحبت ایشون نبود

ایشان هم بچه دوست بودند

هم می خواستند مقام حسنین علیهما سلام را به مردم یادآوری کنند.
آدرس های مرجع