تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
اطلاعیه شماره 1 ستاد انتخاباتی تالار :

از اونجا که در رای گیری تقلب صورت گرفته و بعضیا به خصوص خواص تالار رایشون وزنی بوده و به تعدادی بیش از حد مجاز رای دادن، آرای ماخوذه باطل اعلام می گردد.
تصمیمات جدید در اطلاعیه های بعدی به استحضار رسانده می شود.
با تشکر
(۲۸/مهر/۹۲ ۲۳:۱۶)مصباح نوشته است: [ -> ]اطلاعیه شماره 1 ستاد انتخاباتی تالار :

از اونجا که در رای گیری تقلب صورت گرفته و بعضیا به خصوص خواص تالار رایشون وزنی بوده و به تعدادی بیش از حد مجاز رای دادن، آرای ماخوذه باطل اعلام می گردد.
تصمیمات جدید در اطلاعیه های بعدی به استحضار رسانده می شود.
با تشکر

ای بابا
مسئولین مواظب باشید
اردوکشی تالاری به راه انداختند

[تصویر: 8402_112.jpg]
یکی از شعار های ستاد مجید املشی

بیداری اندیشه ...
بدون مجید نمیشهBig Grin
من اعتراض دارم...[تصویر: guntootsmiley2.gif].این رای گیری باطله......[تصویر: guntootsmiley2.gif].......بعضیا به همه رای دادن..[تصویر: pirates5B15D_th.gif]
یکی از همین کسانی که به بیش از سه نفر رای داده من بودم که منظور ارسال اول رو درست متوجه نشدم؛ امکان ویرایش وجود نداشت،وگرنه ویرایش می کردم.
بابت نتیجه ی این اشتباه در برداشت،عذرخواهی می کنم.
حالا من که به بیشتر از سه نفر رأی دادم چیکار کنم؟؟؟!!!![تصویر: smilies1-parstools-6.gif]

من اصلأ نمیدونستم. نظرسنجیو که دیدم،انقدر ذوق کردم که قبل ازخواندن ارسال جناب میلاد م، تند تند یه 4 الی 5 نفریو زدم.[تصویر: laught2.gif]

خلاصه از همتون معذرت میخوام.ببخشید.[تصویر: 9.gif]

ولی خدارو شکر خوب داره پیش میره.خوشحالم[تصویر: 47b20s0.gif]

[align=AUTO]
نقل قول:
یکی از شعار های ستاد مجید املشی

بیداری اندیشه ...
بدون مجید نمیشه
[تصویر: biggrin.png]
[align=AUTO][align=AUTO]

[تصویر: 41.gif]
[تصویر: 41.gif][تصویر: 41.gif]
[تصویر: Laie_60B.gif][تصویر: Laie_60B.gif]
[تصویر: Laie_94.gif]
[تصویر: Mauridia_25.gif][تصویر: Mauridia_23.gif][تصویر: Mauridia_40.gif]
دوستانی که ستاد تشکیل دادن
لطفا شعونات رو رعایت کنید
حرکات موزون و ... ممنوعهDodgy
رای به چه قیمتی اخه؟!!!!DodgyDodgyDodgy
HeartHeartبه ستاد انتخاباتی میلاد.م و جوینده ی حق خوش آمدیدHeartHeart
شعار انتخاباتی (با تکیه بر جناب جوینده) :
برگ برنده ی ما جوینده ی حق ما
از اونجا که ما تو ستادمون، به اخلاقیات کاملا پایبند هستیم و آخرت خودمونو فدای دین یکی دیگه(حتی کاندیدای مد نظر نمی کنیم) به هیچ وجه هیچ وجه، به تخریب کاندیدای رقیب نمی پردازیم، اما خداییش بیاین ببینید دروغ می گم:
کاربرای عزیز، هم تالاری های گرامی!!! انقد فرت و فرت و پشت سرهم به مجید املشی رای ندید!!! به خاطر خودشون می گم!! این طور که شما دارید به ایشون رای می دید و درصد این آقا تصاعدی بالا می ره، خب برادر، انسان جایزالخطاست و ایشون با مشاهده درصدشون دچار عُجب می شن، و شما هم به طور ناخواسته در گ... یکی شریک می شوید.
من به خاطر خودتون می گم، پس بیایید با رای ندادن به مجید املشی و رای دادن به میلاد.م و جوینده حق هم خود و هم این جناب را بیمه کنیم.
و در پایان :
یه راهی از امروز......
نقل قول: پس بیایید با رای ندادن به مجید املشی و رای دادن به میلاد.م و جوینده حق هم خود و هم این جناب را بیمه کنیم.

[تصویر: laught2.gif] [تصویر: laught2.gif]
سلام .

به به ... مجید آقا از الان دارم سوالام رو آماده میکنم و مینویسم !!
این سری دیگه نمیتونی در بری Big Grin

خدا پدر کسی که صندلی داغ رو درست کرد بیامرزه . آدم که زورش نمیرسه باید از این اطاریق اقدام کنه .
Beard

بیداری اندیشه بدون مجید نمیشه ...
RoseBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع