۱۷/آبان/۹۰, ۲۲:۵۹
(۳/شهریور/۹۰ ۱:۴۹)F_R نوشته است: [ -> ]سلام به شما دوست عزیز
اولا معذرت میخوام که در حضور بزرگتر ها و دوستان بزرگوار اظهار نظر میکنم؛
اول بگم که نیت خیر شما رو تحسین میکنم چیزی که شما میفرمایید اینه که خواستید طرحی بسازید که بشه همه جا بکارش برد حتی رو کالا در مقابله با علامت های ماسونی که اونا هم همه جا پر شدن و اینکه تاکید دارید این علامت هیچ قداستی نداره ولی متاسفانه طرحتون خیلی این پیامو نمیرسونه
اولا در مورد ستاره 6 پر: اون خیلی بیشتر از این که آدمو یاد یهود بندازه یاد صهیونیزم میندازه حتی کسایی هم که مثل ما از اصل و تاریخچه و فلسفه هگزاگرام خبر ندارن با دیدن اون یاد اسرائیل می افتن!
و اما در مورد هلال که منم معتقدم یک دروغ و دسیسه است. مهم نیست که اون هلال شیطانیه یا شیطان کش مهم اینه که توی یه فیلمی مثل ارباب حلقه ها میان اون علامتو میزارن رو برج موردور که مظهر تمام بدیها و پلیدیهاست و در آخر هم نابود میشه بعد میان دقیقاً کنار خانه کعبه که نشانه قلب اسلامه یه ساختمون میزنن که اون علامتو گنده بالاسرش داره خب این داره داد میزنه تو اذهان عمومی جهان چی میخوان جا بندازن.
ولی من مثل بعضی از دوستان با اصل این قضیه که ماهم نشانه ای برای خودمون داشته باشیم مخالفتی ندارم اما میگم شما دوست که شوق و ذوق اینکارو دارید چرا ذهنتونو روی یه چیز بهتر متمرکز نمیکنید؟ دوستان دیگه که اینهمه علت برای ردش عنوان کردن .منم با اکثرشون موافقم .این علامت اگر خوبی هایی هم داره به هرحال نقص های گفته شده هم بهش وارده. امیدوارم کمی واقع بینانه تر نگاه کنید![]()
یا علی
سلام دوست عزیزم
به خاطر دو چیز از شما سپاس گذارم
1 عینک بدبینی نزدی و به کامنت ها نگاه کرده بودی
2 مثل بقیه خودت رو عالم دهر نمی دونی
حق با تو دوست من این نماد ها بعدا به عنوان نماد دین معرفی شدند من از شما تقاضا می کنم یک نمادی طراحی کنید که اکثر مردم دنیا به یاد این سه دین بزرگ الهی بیافتند و مقدس هم نباشه ممنون
(۲۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۲)saloomeh نوشته است: [ -> ]اگر توضیحات جامع و کامل شما در مورد نمادی که طراحی کردین نبود فکر میکردم یکی دیگه از نمادهای فراماسونهاست . شما نمی تونید باستفاده از نمادهایی که خودشون ازش استفاده کردن و بار معناییشو تغییر دادن اون هم با این قدرت علیه خودشون استفاده کنید شما گفتید در نزد خدا تنها یک دین است و بس و آن هم اسلام است پس بهتر نیست که تماماً از نمادهای اسلامی استفاده کنید ؟ استفاده از به قول شما نماد ادیان مختلف و یک دین آن هم اسلام ؟ فکر میکنم در ابتدای کار دچار تناقض هستید . یک نکته دیگر اینکه چرا اینقدر اصرار دارید در اشاعه این نماد اون هم در این سایت . سایت بیداری در حالیکه در رابطه با این نماد جز به زور توضیحات شما به هیچ بیداری نرسیده ام . امیدوارم راه رو پیدا کنید .
سلام سالومه جان
فکر کنم من و شما فقط در یک جا با هم یک اختلاف جزئی داریم و آن تعریف اسلام است
به راستی اسلام یعنی چه ؟
کسی که اشهدین را خواند و روزی پنج وعده نماز خواند و یک ماه کم غذا خورد ؟
شما فکر می کنید که حدیث شریف « کسی به بهشت نرود مگر اینکه مسلمان باشد » و یا آیه ی شریفه ی « دین در نزد خدا یکی است و آن اسلام است » در وصف این انسان آمده است .
سالومه جان اگر منظور شما از اسلام این است با اجازه عرض میکنم که اشتباه می کنید
اسلام یعنی تسلیم شدن .
اسلام یعنی بندگی خالص خدا .
اسلام یعنی « چرا نگفتن به فرامین الهی »
و به راستی اگر 313 نفر مسلمان در دنیا وجود داشت حتما امام عصر (عج ) ظهور می کرد و کام منتظران حقیقی چون شما شیرین می گردید .
به نظر من بزرگترین مسلمان حضرت ابراهیم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است که در زمان پیری فرزند نوجوان خود را به قتلگاه برد و چرا نگفت .
به راستی شما کسانی که با مهر داغ پیشانی خود را می سوزانند و هیچ عبادتی نمی کنند مگر اینکه سود ی بر آنها داشته باشد را دیده اید . کسانی که برسر جایگاه نماز با هم کیشان خود نزاع می کنند تا بلکه دوربین آنها را نمایش دهد !؟
آیا شما می توانید قبول کنید که این انسان های فرومایه و پست فطرت که فقط اسم اسلام را به دوش می کشند وارد بهشت شوند ولی انسان های بزرگی چون حضرت ابراهیم و سایر پیامبران فقط به خاطر اینکه اشهدین را نخوانده اند از بهشت رانده شوند « نعوذوبالله »
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید