شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۳/آبان/۹۲ ۱۴:۰۳)خیبر110 نوشته است: [ -> ]چون اون دوره گذشت که عقل مردم به چشمشون بود
از یک طرف حضرت موسی براشون دریا رو میشکافت از یک طرف چهل روز تنهاشون میزاشت میفتادن به گوساله پرستی!!!!
توی این دوره مردم باید با عقلشون به خدا برسن نه اینکه خدا رو با این چیزها بشناسن برای رسیدن به زمان ظهور
حضرت مهدی مردمی نیاز هست که شعور و درک داشته باشن و تشنه معجزات فانتزی نباشن قران به تنهایی برای کسانی که فکر میکنند کافی هستش.
این که همش شد احتمالات،خودتون هم واقف هستید به این موضوع که جواب درستی به سوال من ندادید؟!
معجزات و کرامات الان هم خیلی زیاده ولی محرم نیست بگن. اینقدر زمینه سوء استفاده ها و گمراه شدن ها و استفاده ابزاری دشمن از قصه ها و از اونطرف بازار گرمی عرفانهای نو ظهور و ... باعث شده همون معجزات رو الان فقط عده خاصی ببینن.
اگر زمانی حضرت مسیح علیه السلام بیماران لاعلاج رو شفا می داد، آیت الله نخودکی اصفهانی تعداد بیشتری رو شفا داد. خود علامه مجلسی می گفت خدا می دونه من با سوره حمد چقدر بیماری های لاعلاج رو شفا دادم. آیت الله قاضی بود که در جواب فرزندش بیل میزد توی زباله ها و سکه طلا ازش بیرون می ریخت... اما می دونین این کرامات رو فقط شاگردان می دیدن و اجازه نداشتن عمومی بگن و فقط بعضی از کرامات رو اجازه می دادن بعد از مرگ افشا بشه اونهم در جهت حقانیت تشیع.
ما کم بیماران عجیب و غریب دیدیم در حرم معصومین و امامزاده ها شفا پیدا کردن؟ حتی مسیحیانی که در محرم نذری میدن چون بیماران رد شده توسط بهترین پزشکهای دنیا .... همین الان هم هستن. اینها ازش فیلم هم تهیه شده. اینها که از دوربین عکاسی مخفی نمونده. نماز آیت الله بهجت خودش معجزه هست که دوربین ضبطش کرده.
این حرفی خنده دار هست که من دیدم شایع شده که از موقعیکه دوربین عکاسی اومده دیگه خبری از معجزات نیست. همین الان در شیراز بنده جوانی رو می شناسم که ... خانم پیری رو می شناسم که ملائکه رو دیده. باید شما دنبال این چیزها باشی و بهشون محرم بشی تا آمارهای ریزی بهتون برسه. یکی از بزرگان دیگه که الان زنده هستن در مشهد. زندگی ایشون پر هست از کرامات و معجزات عجیب که تعدادیش رو خودشون در کتاب خودشون آوردن.
دو کتاب در مورد شهدا بخونین مثل خاکهای نرم کوشک و ... دیگه الان همه جوانها می دونن این کرامات همین الان هم هست بین عرفا و اولیای خدا ولی روایت هست که خداوند بندگان خوبش رو مخفی کرده حالا کاری نداریم چرا. مهم اینه که همیشه اولیای خداوند در زمین هستن و خواهند بود منتهی یا تعدادشون کم و زیاد میشه یا میزان ظاهر بودنشون. از همینها معجزات و کرامات زیاد هست اما عرفا اهل کتمان هستن بسیار سخت گیرانه که اگر نباشن هم چیزی از توحیدشون نمی مونه...
اصل مطلب اینکه این قضایا ربطی به دوربین نداره. منتهی این چیزهایی که از بزرگان قبلی شنیدیم پس از مرگشون بوده اما بزرگان الان چون زنده هستن اجازه نمیدن اما پس از مرگشون کتابهاشون میاد بیرون. یکی از همین شاگردان در مورد مثلا آقای شوشتری گفتن که ایشون عارف بزرگی هستن و کرامات زیادی داشتن اما کسی ایشون رو نمی شناسه و فکر می کنن یه روحانی عادی هستن اما پس از مرگشون مطالب افشا میشه. یا خود علامه حسن زاده به لطف اینترنت و رسانه اینقدر معروف شدن وگرنه ایشون دریایی از معجزات و کرامات هستن که ممکن بود کسی ایشون رو نشناسه. کشفیات بزرگی داشتن که خودشون نوشتن و یک جلد رو به رهبری هدیه کردن که قراره بعد از مرگشون اجازه بدن چاپ بشه. اینها معروفهاش هست خیلی هاش هم معروف نیست....
در مورد اون دختر هم میمون شدن دروغ بوده و مجسمه سازی بوده... آدمها قرار نیست با کوچکترین توهینی به مقدسات نابود بشن. شما قرآن رو مطالعه کنین. اگر قرار بود چنین بشه از جمعیت زمین چیزی نمی موند. از طرفی خداوند بارها گفته در قرآن که اگر می خواستیم فلان می کردیم اما هدایت اجباری فایده نداره و اصل هدف خلقت رو زیر سوال می بره. چنین سنگ شدنهایی اگر همیشه اتفاق می افته به نوعی میشه عبادت از روی ترس از سنگ شدن و نوعی هدایت اجباری میشه. با سنت استدراج خداوند هم تضاد داره. اینهمه جنایتکار گاهی جنایاتی انجام دادن که از قرآن سوزاندن به مراتب بدتره اما یکی رو خداوند بهش مهلت میده بعدها توبه می کنه یکی دیگه زمینه هدایت رو در خودش کشته خداوند می گذاره در دنیا حداکثر بچرن و .... یکی رو بنا به زندگی خاصی که داشته خداوند همین دنیا رسواش میکنه بلکه اعدام میشه اما پاک میره یکی هم کلی جنایت میکنه و مدتها بعد عقوبت میشه. بنابراین باید دید کسی که توهین میکنه آیا جاهله، معاند هست، حجت بهش تموم شده یا نه. حالا ممکنه امامزاده ای یا شخص خاصی رو خداوند به هر دلیلی نوع خاصی برخورد رو باهاش داشته باشه که در اون هم قصه ها از حکمت و غیرت و ... هست که سواد ما نمیرسه مثل قصه حضرت خضر علیه السلام....
کلا خداوند کارهاش فرمول نداره که برای هر کسی یکسان باشه و بسته به شرایط مختلف و بسته به فرد و بسته به نوع توهینی که میکنه و ... حکمت خداوند باعث بروز اتفاقات مختلفی در موردش میشه.... اما در همه اینها مایه عبرت هست...
^^^^^^
ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی،اما قانع کننده نبود،اگه چند مورد از این دریای! معجزات علمای اسلام رو مردم دنیا ببینن فک میکنین چی میشه؟در واقع اصن خبری از معجزه ای نیست که بخواد حالا خبرش به صورت مصور و با دلایل و شاهدای مشخص پخش بشه!
عزیز تو قرن 21 هستیما،فک نمیکنی این حرفایی که زدی یه مقدار ساده انگاری افکار عمومی هست؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نقل قول:در واقع اصن خبری از معجزه ای نیست که بخواد حالا خبرش به صورت مصور و با دلایل و شاهدای مشخص پخش بشه!
عزیز تو قرن 21 هستیما،فک نمیکنی این حرفایی که زدی یه مقدار ساده انگاری افکار عمومی هست؟
وَأَقْسَمُواْ بِاللّهِ جَهْدَ أَيْمَانِهِمْ لَئِن جَاءتْهُمْ آيَةٌ لَّيُؤْمِنُنَّ بِهَا قُلْ إِنَّمَا الآيَاتُ عِندَ اللّهِ وَمَا يُشْعِرُكُمْ أَنَّهَا إِذَا جَاءتْ لاَ يُؤْمِنُونَ
سوره انعام ایه 109
و با سختترين سوگندهايشان به خدا سوگند خوردند كه اگر معجزهاى براى آنان بيايد حتما بدان مىگروند بگو معجزات تنها در اختيار خداست و شما چه مىدانيد كه اگر [معجزه هم] بيايد باز ايمان نمىآورند
وَقَالَ الَّذِينَ لاَ يَعْلَمُونَ لَوْلاَ يُكَلِّمُنَا اللّهُ أَوْ تَأْتِينَا آيَةٌ كَذَلِكَ قَالَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِم مِّثْلَ قَوْلِهِمْ تَشَابَهَتْ قُلُوبُهُمْ قَدْ بَيَّنَّا الآيَاتِ لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ
بقره 118
افراد نادان گفتند چرا خدا با ما سخن نمىگويد يا براى ما معجزهاى نمىآيد كسانى كه پيش از اينان بودند [نيز] مثل همين گفته ايشان را مىگفتند دلها [و افكار]شان به هم مىماند ما نشانهها[ى خود] را براى گروهى كه يقين دارند نيك روشن گردانيدهايم
وَمِنْهُم مَّن يَسْتَمِعُ إِلَيْكَ وَجَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِن يَرَوْاْ كُلَّ آيَةٍ لاَّ يُؤْمِنُواْ بِهَا حَتَّى إِذَا جَآؤُوكَ يُجَادِلُونَكَ يَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُواْ إِنْ هَذَآ إِلاَّ أَسَاطِيرُ الأَوَّلِينَ انعام ایه 6
و برخى از آنان به تو گوش فرا مىدهند و[لى] ما بر دلهايشان پردهها افكندهايم تا آن را نفهمند و در گوشهايشان سنگينى [قرار دادهايم] و اگر هر معجزهاى را ببينند به آن ايمان نمىآورند تا آنجا كه وقتى نزد تو مىآيند و با تو جدال مىكنند كسانى كه كفر ورزيدند مىگويند اين [كتاب] چيزى جز افسانههاى پيشينيان نيست
برادر دور اطرافمون پر از الطاف خداوند است لازم است کرامات بزرگان دیگری را ببنید بلکه با دقت بهتری بنگرید
نشانه های خدا را خواهی یافت
یاعلی.
بسم الله
فرصت نشد همه پست ها رو بخونم ولی نظر خودم اینه که :
1- به همون دلیل که همه از امام رضا (علیه السلام) شفا نمی گیرن،
2- برای آزمایش من و شما،
3- خدا بعضی رو این دنیا عذاب نمی کنه که اون دنیا کار براشون سخت تر شه یعنی بقول خودش ولشون می کنه برا خودشون بچرخن خودشم اونور فراموششون می کنه،
4- شاید زندگیشون چندان که به نظر میاد خوب نباشه،
5- چوب خدا صدا نداره از کجا معلوم یه مدت دیگه سرشون نیاد...
در پناه خدا موفق باشید.
یا علی (علیه السلام) مدد
(۳/آبان/۹۲ ۲۲:۰۸)anti نوشته است: [ -> ]^^^^^^
ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی،اما قانع کننده نبود،اگه چند مورد از این دریای! معجزات علمای اسلام رو مردم دنیا ببینن فک میکنین چی میشه؟در واقع اصن خبری از معجزه ای نیست که بخواد حالا خبرش به صورت مصور و با دلایل و شاهدای مشخص پخش بشه!
باسلام
ممنون از وقت گذاشتن و پاسخ هایی که دادید
اما دوست عزیز این که بگی معجزه ای نیست که بخواد خبرش پخش بشه بنظرم کمی نا عادلانه ست.معجزه مگه چیه؟حتما باید ماه نصف بشه؟یا دریا؟
همون به قول آقای بیداری اندیشه کارهای عالم های دینی مون(برخیشون البته)خودش معجزه ست.درمورد حمام فین که حتما شنیدین؟منارجنبان چی؟خب پس اینا اگه معجزه نیست چیه؟درضمن اینها فقط عالم های دینی هستن نه پیامبری چیزی.
اینقدر بدبین نباشید به قضیه

(۳/آبان/۹۲ ۲۳:۳۵)ســــــاقی نوشته است: [ -> ]باسلام
ممنون از وقت گذاشتن و پاسخ هایی که دادید
اما دوست عزیز این که بگی معجزه ای نیست که بخواد خبرش پخش بشه بنظرم کمی نا عادلانه ست.معجزه مگه چیه؟حتما باید ماه نصف بشه؟یا دریا؟
همون به قول آقای بیداری اندیشه کارهای عالم های دینی مون(برخیشون البته)خودش معجزه ست.درمورد حمام فین که حتما شنیدین؟منارجنبان چی؟خب پس اینا اگه معجزه نیست چیه؟درضمن اینها فقط عالم های دینی هستن نه پیامبری چیزی.
اینقدر بدبین نباشید به قضیه
ممنونم از شما
والا تمام حرف من اینه که این معجزات و کرامات اثبات بشه،اینکه نشد چون ازش سوء استفاده میکنن پس بین یه عده معدود باشه و صداش در نیاد،اگه اتفاق افتاده صدا و سیمای میلی بیاد برنامه های ویژه بزاره براش و با شواهدی که هست در باره اش توضیح بده،در غیر این صورت عقل آدمی میگه که احتمال درست نبودن این معجزات و کرامات بسیار بیشتر از درست بودنشه
نقل قول:ممنونم از شماSmile
والا تمام حرف من اینه که این معجزات و کرامات اثبات بشه،اینکه نشد چون ازش سوء استفاده میکنن پس بین یه عده معدود باشه و صداش در نیاد،اگه اتفاق افتاده صدا و سیمای میلی بیاد برنامه های ویژه بزاره براش و با شواهدی که هست در باره اش توضیح بده،در غیر این صورت عقل آدمی میگه که احتمال درست نبودن این معجزات و کرامات بسیار بیشتر از درست بودنشه
برادر من ! سرانجام این اتفاقات خیلی مشخصه:
شما فرض کن فیلمشم گرفتن و پخش شد! میدونید چی میشه!؟
یه عده زیادی پیدا میشن و میگن این فیلما ساختگیه !!
دوباره بخوایم فیلم بسازیم بریم سراغ شاهدای ماجرا , باز چی میگن ؟
میگن به اونا پول دادن, تهدیدشون کردن , شکنجه شدن !!!
همیشه بهانه برای اون عده هست تا این چیزا رو رد کنن!
واسه همین خود من به شخصه مخالف ساخت چنین چیزایی هستم مثل خود همین علما !!!!!!!
برای همینه که کراماتشون تا زمانی که زنده هستن پخش نمیشه!
اما به شما کاملا حق میدم ولی این راهش نیست, پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم برید سراغ این علما و چیزایی که گفته میشه رو مستقیم و بی واسطه ببینید!
(۴/آبان/۹۲ ۰:۰۴)MYNK نوشته است: [ -> ]
برادر من ! سرانجام این اتفاقات خیلی مشخصه:
شما فرض کن فیلمشم گرفتن و پخش شد! میدونید چی میشه!؟
یه عده زیادی پیدا میشن و میگن این فیلما ساختگیه !!
دوباره بخوایم فیلم بسازیم بریم سراغ شاهدای ماجرا , باز چی میگن ؟
میگن به اونا پول دادن, تهدیدشون کردن , شکنجه شدن !!!
همیشه بهانه برای اون عده هست تا این چیزا رو رد کنن!
واسه همین خود من به شخصه مخالف ساخت چنین چیزایی هستم مثل خود همین علما !!!!!!!
برای همینه که کراماتشون تا زمانی که زنده هستن پخش نمیشه!
اما به شما کاملا حق میدم ولی این راهش نیست, پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم برید سراغ این علما و چیزایی که گفته میشه رو مستقیم و بی واسطه ببینید!
سلام
دوستمون آقای antiدرست میفرمایند.من تازه منظورشون رو فهمیدم.اگر دراین مورد فیلم یا مستندی ساخته بشه میگن سحر و جادوست و نمیدونم ساختگیه و فلان و فلان.قبول.اما آیا اگر بعداز این که فوت کردند این فیلما پخش بشه دیگه این حرفا زده نمیشه؟
پیشنهادتون کاملا صحیح و بجاست،اما من نوعی،فرض بگیرید بخوام با یه عالم رودررو بشم.بخوام باهاش صحبت کنم مستقیم و (بدون واسطه) که باور کنم.خب بنظر شما میشه به این آسونیا این ارتباط رو فراهم کرد؟
بنظر بنده باید این فضا رو خودشون ایجاد کنند تا ما راحت تربتونیم به همین پیشنهاد شما عمل کنیم.
اینجور نیست؟
نقل قول:سلام
دوستمون آقای antiدرست میفرمایند.من تازه منظورشون رو فهمیدم.اگر دراین مورد فیلم یا مستندی ساخته بشه میگن سحر و جادوست و نمیدونم ساختگیه و فلان و فلان.قبول.اما آیا اگر بعداز این که فوت کردند این فیلما پخش بشه دیگه این حرفا زده نمیشه؟
پیشنهادتون کاملا صحیح و بجاست،اما من نوعی،فرض بگیرید بخوام با یه عالم رودررو بشم.بخوام باهاش صحبت کنم مستقیم و (بدون واسطه) که باور کنم.خب بنظر شما میشه به این آسونیا این ارتباط رو فراهم کرد؟
بنظر بنده باید این فضا رو خودشون ایجاد کنند تا ما راحت تربتونیم به همین پیشنهاد شما عمل کنیم.
اینجور نیست؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
درسته ولی تو این حالت امکان سوءاستفاده خیلی کمتر میشه!! چون اون کسی که ظاهرا ذی نفعه, دیگه وجود نداره!
مثلا اگه ماجرای دیدار با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه, این عالم بیاد بگه من امام زمان رو دیدم , کم نیستند کسانی که میگن این حرفا دروغه, میخواد طرفدار پیدا کنه, میخواد پول از مردم بگیره و ....
هرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
ولی وقتی نباشه, چه سودی میخواد بهش برسه!؟!؟
درعوض زمانی که زنده هستند همه صداقت و درستی این افراد رو دیدن, پس بعد از وفاتشون چیزایی که نوشتن رو باور میکنن و میدونن از روی هوی و هوس نوشته نشده
_____________________________________________________________________________________
فکر نکنم کسی بخواد به دیدارشون بره, اجازه ندن !!! ولی یه مقدار سختی سفر و وقت گذاشتن میخواد دیگه
به هرحال از قدیم گفتن :
هرکه را طاووس خواهد
جور هندوستان کشد

یاد مجلس افتادم با این شعرها و ضرب المثل ها !!!!!!