تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بدا . بدعت در دین و ... مباحثه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بنده عذرخواهی میکنم.
آقا وحید اعلام کردند که بخاطر اینکه دو طرف کار دارند، تاپیک بسته میشه.
ولی مثل اینکه بعضی ها که اهداف دیگه ای دارند، این جمله آقا وحید رو ندیدند یا دیدند و...
(۱۱/آذر/۹۲ ۲۳:۲۶)أین المنتظر نوشته است: [ -> ] مثلا خداوند عمری را برای بنده مقرر فرموده. حال بنده با صله رحم باعث بیشتر شدن عمرم میشوم. در اینجا برای خداوند بداء حاصل شده. یعنی خداوند این را هم مقرر فرموده که هرگاه صله رحمی انجام شد، عمر او افزایش می یابد و با هرگناه عمرش کم میشود.

بسم الله الرحمن الرحیم

طبق مثالی که زدید معنی بدا این میشود که خدا آگاهی نداشته که شما بعدها صله رحم انجام میدهید!
لذا ابتدا عمرکوتاهی برایتان درنظر گرفته و بعد از اعمال شما تغییر عقیده داده!

بنابراین اعتقاد به «بدا» با تمام انواعش چه در علم باشد يا دراراده يا در امر، مقتضی اين عقيده است که خداوند تعالی علم امور و رخدادهای آينده را بطور يقين ندارد. نتيجه و پيامد اين عقيده آن خواهد بود که عصمت ائمه زير سؤال رفته و مورد شک و ترديد قرار گيرد! زيرا ممکن است حق تعالی بدا کند و پس از اعطای مقام عصمت به ائمه مدتی بعد برايش روشن گردد که مصلحت در سلب مقام عصمت از آنان است. وقتی چنين احتمالی وجود دارد چطور ما بطور قطع و يقين عقيده عصمت ائمه را داشته باشيم؟!
بسم الله الرحمن الرّحیم

بدلیل یک کار نسبتا مهمی که در پیش دارم، تا 6 اسفند فرصت نوشتار ندارم.
إن شاء الله از هفتم ، هشتم در خدمت شما هستم و پاسخ سؤال شما رو بطور جامع میدم.
تا اقای این منتظر بیاد من این پست رو جواب میدم

بدا فقط در ۲ صورته

یکی اینکه چیزی که مردم فکر میکنند باید بشه پ امر خداست نمیشه . یعنی مردم فکر غلط میکنند و موقع اجرا شدن میبینند نظر خدا این نبوده

دوم اموری که خداوند قرار داده و برای بندش و خودشم میدونه کاملا

مثلا مرگ هایی که با صدقه رفع میشه یا همین مثال .

به هر هال در این مثال که شما اوردید من نمیبینم جایی خدا چیزی رو ندانسته باشه . یعنی خود خدا این رو قرار داده و کاملا هم میدونه چی میشه .

یا حق
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع