تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یک انتقاد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۴/آبان/۹۲ ۲۲:۴۲)rahbin نوشته است: [ -> ]سلام
بسیار کامل نوشتید
شاید درست نباشد که این مطلب را بگم اما من هم متاسفانه از زمانی که دیدم با وجود دو سال که از تولد بیداری اندیشه می گذرد و هنوز عده ای تفاوت نظرسنجی و بحث سیاسی را متوجه نیستند و با ایجاد تشویش در نظرسنجی مذاکره با آمریکا باعث بسته شدن آن مبحث مفید شدند نسبت به این تالار بی میل شده ام.
در پناه حق

نباید دلسرد بشید.
بنده اگر بخوام مثل شما باشم الان هفت لایه از اسلام و بیداری اندیشه فاصله باید داشته باشم.

خیلی جاها امیدوار بودم خورده تو ذوقم ، نگم خیلی جاها ، تقریبا همه جا. ولی باز گفتم خدایا ، تو با همه فرق می کنی ، فقط به ایمان به تو ، هستم ، میمونم ، پافشاری می کنم روت.
منظورم تالار نیست ، کل زندگیمه.
(۵/آبان/۹۲ ۷:۰۴)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]نباید دلسرد بشید.
بنده اگر بخوام مثل شما باشم الان هفت لایه از اسلام و بیداری اندیشه فاصله باید داشته باشم.

خیلی جاها امیدوار بودم خورده تو ذوقم ، نگم خیلی جاها ، تقریبا همه جا. ولی باز گفتم خدایا ، تو با همه فرق می کنی ، فقط به ایمان به تو ، هستم ، میمونم ، پافشاری می کنم روت.
منظورم تالار نیست ، کل زندگیمه.

مشتاقی و صبوری از حد گذشت یارا ... گر تو شکیب داری طاقت نماند ما را

در هر صورت از نظرتان ممنونم

به امید روزی که حقا با بیداری اندیشه و با منطق و ادب و احترام و صمیمیت در هر بحثی صحبت شود نه با تعصب و بد بینی به هر کس و هر بحث . در پناه حقRose
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع