تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بی استعداد در تبلیغ دین هستیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۴/آبان/۹۲ ۲۲:۴۵)MissingParadise نوشته است: [ -> ]ما یاد گرفتیم سر خانم ها چادر بندازیم و 4 تا زن واسه مردا در نظز بگیریم و یه نمازی هم بخونیم و سینه واسه امام حسین بزنیم و گریه کنیم واسه امامامون . یادم رفت پروژه گشت ارشاد که به توبه ی خودش شاهکاری هست .

سلام
بله این که ما حتی به این توجه نمیکنیم که شکستن یک شاخه مثل شکستن بال فرشته ها هستش و ضعیف عمل میکنیم درست هستش ، ولی اینها اولا به خاطر بی استعدادی نیست و به خاطر تنبلی و مدیریت ضعیف در بکار گیری و هدف مند کردن کارها هستش .

و دوم اینکه خانم های ما چادر گذاشتن یا اینکه در دین مرد میتونه تا چهار زن بگیره ضعف نیست و پویایی و نقطه قوت دین ما هستش . قرار نیست به خاطر بعضی اشکالات و ضعف ها از این ور بوم هم بیفتیمDodgy
(۵/آبان/۹۲ ۲۳:۲۳)خیبر110 نوشته است: [ -> ]و دوم اینکه خانم های ما چادر گذاشتن یا اینکه در دین مرد میتونه تا چهار زن بگیره ضعف نیست و پویایی و نقطه قوت دین ما هستش . قرار نیست به خاطر بعضی اشکالات و ضعف ها از این ور بوم هم بیفتیمDodgy
این درسته که حجاب پویایی دین ما رو میرسونه.
ولی این که زور در حجاب دخیل نبوده رو نمیشه پذیرفت چرا که نیروهای به ظاهر مسلمان برای ارشاد بعضی از بانونان به زور متوسل شدن این رو هم بنده دیدم هم دوستانم واثر سو آن را هم در جامعه مشاهده کرده ام
در آخر توجه شما را به این حدیث زیبای نبوی جلب میکنم که الناس حریص علی ما منع منه(انسان به آن چیزی که از آن منع میشود حرص تر میشود)
پس بیاییم دیگران را ارشاد کنیم نه اجبار چرا که حجاب ودیگر مقوله های این چنینی دین مبین اسلام چنان پویایی وزیبایی دارد که هر انسان عاقلی را به خود جلب میکند
یاعلی

کجاش پویاییه . اون زمان شاید الان من این رو کجا بگم پویاییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خوب ما اول ابهامات رو حل کنیم بعد تبلیغ کنیم .
حرفتون تناقض داره
اولش میگید باید تبلیغ کرد
حالا میگید اول باید ابهامات رو حل کرد
اینا واسه شما ابهامه،برید حلش کنید
(۴/آبان/۹۲ ۲۱:۰۶)MissingParadise نوشته است: [ -> ]وقته اون رسیده که کاری درست برای تبلیغ دین در این مملکت بشه.
ما بی استعداد ترین موجودات کره زمین برای تبلیغ دینمون داریم میشیم .
شایدم شدیم .Angry

به نام خدا
سلام علیکم

تازه فهمیدین...!!!

ما که خیلی وقته به این قضیه رسیدیم.

اما چه فایده؟؟؟

وقتی نسل جدید روش مناسبی برای تبلیغ ندارد و فکر می کند روشش درست است،چه فایده؟؟؟

فی امان الله
با سلام
می خواستم یه تاپیک ایجاد کنم ولی ترجیح دادم مطلبم رو تو این تاپیک قرار بدم:
لطفا ادامه بدید به یه نتیجه ای برسیم.

مطالبی که در این پست اشاره خواهد شد...

1-آداب تبلیغ (9 زیر شاخه)

2-ویژگی های مبلغ (16 زیر شاخه)

3-شیوه های تبلیغ (21 زیر شاخه)

اجر معنوی این پست تقدیم به:

رسول گرامی اسلام محمد بن عبدا...(صلی الله علیه)

امیر مومنان علی بن ابیطالب(علیه السلام)اولین مبلغ اسلامدر یمن

جعفر طیار،اولین مبلغ اسلام در حبشه

معصب بن عمیر،اولین مبلغ اسلام در مدینه

زینب کبری(سلام الله علیه)پیام رسان حرکت عاشورا در طولتاریخ

و تمامی مبلغینی که در راه خدا جان دادند و ما را با اسلام آشنا کردند

به خصوص شهیدانی که با عمل و خون خود مردم را از گمراهی نجات دادند

و نویسنده کتاب راز دعوت(محمد موحدی نژاد)

آداب تبلیغ

1-استعانت از خداوند

"اقرا باسم ربک الذی خلق"(1)

بخوان به نام پروردگارت که آفرید.

2-وا گذاری امور به خداوند

حضرت موسی(علیه السلام) فرمود:"افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد"(2)

امور خود را به خدا واگذار می کنم، که او بربندگانش بیناست.

3-توجه به عنصر زمان و مکان

امام باقر (علیه السلام) وصیت فرمود که ده سال درسرزمین«مِنی» برای او عزاداری کنند و جنایات حکومت ظالم را که بر امام و اهل بیت ایشان وارد شد ، بگویند.(3)

4-شخصیت دادن به افراد

هنگام امتحان ، حضرت ابراهیم(علیه السلام) که مامور می شودفرزندش اسماعیل(علیه السلام) را ذبح کند، برای اجرای فرمان الهی ، با فرزند نوجوانش مشورت میکند.

«فرزندم در خواب دیدم که باید تو را ذبح کنم.بنگر نظر تو چیست؟»

«پدرم هر چه به آن مامور شده ای ، اجرا کن.» (4)

5-دوستی و مدارا با مردم

« رسولی از خودتان به سوی شما آمد که ناراحتی شما برایش سخت و بر آسایش شما حریص و نسبت به مومنان ریوف و مهربان است»(5)

6-خلاصه و مفید

امام کاظم(علیه السلام) می فرماید:«هر کس با زیاد سخن گفتنو طولانی شدن آن ، شیرینی و زیبایی حکمت را محو کند،گویا بر نابودی عقل و سخنان عاقلانه خود اقدام کرده است.»(6)

7-کمک گرفتن

حضرت موسی (علیه السلام) از خداوند استمداد کرد و برادرش را به کمک طلبید:

«(خدایا) از خاندانم (یاور و) وزیری برایم قراربده. برادرم هارون را(و اینگونه) پشت مرا با او استوار ساز. و او را در کارم شریک گردان.»(7)

8- تغافل(گذشت)

«یوسف(این تهمت ها را شنید و) در دل خود پنهان داشت(و با آنکه ناراحت شده بود) به روی خود نیاورد.»(8)

9-احترام به دیگر مبلغان

«ذلیل ترین مردم کسی است که بر دیگران اهانت می کند.»(9)

1-علق(1)

2-غافر(44)

3-قرآن و تبلیغ،از ناسخ التواریخ،ج7،ص326

4-صافات(102)

5-توبه (128)

6-اصول کافی،ج1،ص17

7-طه(29)

8-یوسف(77)

9-بحار،ج75،ص142

ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم...
نقل قول:حرفتون تناقض داره
اولش میگید باید تبلیغ کرد
حالا میگید اول باید ابهامات رو حل کرد
اینا واسه شما ابهامه،برید حلش کنید

بی استعدادیم .
تو همین تاپیک هم داره این مساله خودش رو نشون میده .
الان کسی ابهام داشت و گفت این ابهامات رو حل کنیم و بعد تبلیغ کنیم .
بعد این آقا خانم میگه برو خودن ابهامات رو حل کن .
میتونستی با سعه صدر ابهام ایشون رو با منبع موثق رفع کنی و دینت رو تبلیغ کنی حتی به یه بچه مسلمون ابهام دار .
اولش که اومده بودم این تالار و هرزگاهی بعضیا این مطالبو مطرح میکردن با خودم میگفتم چرا بچه های قدیمی تر تو این مباحث شرکت نمیکنند
بعد از گذشت دو سال میبینم یه سری بحث ها تابو شده
اینقدر تو تالار بحث شده که خدا میدونه و با یه سرچ ساده هم در وقت دیگران صرفه جویی میشه و هم وقت دیگران
میدونید که اسراف کار بدیه
کسی میاد و اولین پستش اینه،یعنی چیز زیادی از تالار نخونده
حتی مباحثی از حقوق زنان که خود شما در یه تاپیک دیگه مطرح کردید کلی در تاالر بحث شده
صاحب تاپیک اولش میاد با اینکه چرا اسلام رو خوب تبلیغ نمیکنیم خودش رو نشون میده
بعد میبینیم با مهمترین احکام مشکل داره
خوب وقتی کسی تو اینا مشکل داره،اونم اونقدر توهین امیز مطرح میکنه،میخواد دقیقا چیو تبلیغ کنه
خداییش من اون پست رو نزده بودم به چی میخواستی انگشت اتهام بگیری
ایشون با صداقت نیومدن جلو،پست اولشون نمایش بود
در مورد اینکه ابهامات برطرف کنیم
از قوانین تالار هست که اینجا جای پاسخگویی به شبهات نیست،هر تالاری هم یه رسالت و یه سری مخاطب داره دیگه!!مگه نه
حالا بماند بعضی از دوستان زحمت کشیدن یه سری مسائل رو باز کردن که اونم بهتره با یه سرچ کوچولو بدست بیاریم
(۸/آبان/۹۲ ۱۱:۳۸)nina نوشته است: [ -> ]قبلا بحث شده و من نظرمو گفتم
بدم نمیاد بابام 3تا زن داشته باشه،چون خیلی دوست دارم خواهر برادرای زیاد و اقوام زیاد داشته باشم،من تو خانواده کم جمعیت بودمConfused
احکام اسلام مثل پازل هست،اون ادمی که چندتا زن میگیره باید عدالت رو پیاده کنه،اون خانم ها هم حسادت رو درونشون از بین ببرند و....
در مثال مناقشه نیست،منظور اینکه یه حکم و انجام دادنش مثل این میمونه که شما یه سره پشمک (خیلی دوست دارمBig Grin) گرفتی،بقیه ام میاد بیرون.یعنی راجع به یه حکم تنها نمیشه بحث کرد چون همه به هم چسبیدن.
در مورد چند زن گرفتن،تقصیر تلوزیون هست که همیشه نشون میده یه مردی یه زن خوب،مهربون خوشگل داره بعد سر و گوشش میجنبه و یه زن دیگه میگیره،این اسمش خیانته
استادمون میگه حتی یه زن بگیری،از روی هوس،عقدتون مشکل داره.کلا این همه در قران به عقلانیت اشاره شده چرا حکمی مثل این رو ما در نظر نمیگیریم که باید عقلانیت توش رعایت شه.اصلا هوس در دین جایی نداره حتی اگه خوردن یه غذا باشه.
حالا میریم سراغ اون اقا،به قول استادمون فرعون به بنی اسراییل حکم میداد ما هم در وجود و حکومت درونیمون،فرعونیت ،فرعونیته
اون اقا که از رو هوس میره زن میگیره کاری رو انجام داده که خودش دوست داشته نه خدا.
اگه حدود حجاب،حدود معاشرت با نامحرم رعایت شه،خیلی از این خیانت ها و .... کم میشه.
یه دوست داشتم(دوست دوستم)، بخاطر این از شوهرش جدا شده بود که شوهرش با زنداییش رابطه داشت،کلا خانواده بازی بودن و راحت،همه با هم شوخی میکردن......
در حالیکه اگه اون زندایی حجاب بیرون و باطن داشته باشه،هیچ مرد غریبه ای نمیتونه وارد حریم شه
دوست عزیز ،زیبایی اسلام اینه که همه چیزشو با هم ببینی
اما مسئله دیگه اینکه،چقدر زن بی سرپرست داریم که محتاجن چون نمیتونن خرجشون رو در بیارن،چقدر روشون متاسفانه نگاه بد وجود داره،حکم چند همسری در ابعاد کوچک شاید به نفع مرد باشه اما درابعاد کلان به نفع زنهاست،منتها یه زن دیگه
حالا یه چیز دیگه
فرض کن مردی با همسرش چند سال زندگی کرده،زنش میانسال شده،حالا میخواد با یه زن جوانتر ازدواج کنه(بماند که فی نفسه مشکل داره که عرض کردم نه اینکه دلیل عقلی داشته باشه،که در جوامع ما به ندرت پیش میاد)،خوب پس باید زن اول رو طلاق بده،بعد دومی رو بگیره،در حالیکه اگه بتونه دوتا زن بگیره اولی هست،بی سرپرست نمیشه،مرد موظفه نفقه بده و ....در واقع حقوق اولی از بین نمیره،در حالیکه طبق قاعده تک همسری دومی میاد اولی میره،اون زنی که جوونیش رو به پای این مرد گذاشته میره،بالاخره درسته که خدا گفته عدالت اما به هر حال جوامع پرشدن از ادمایی که خیلی مسائل رو راعایت نمیکنند.
کلا هر حکم شمشیر دولبه است،البته واسه ماهایی که به کنه اسلام پی نبردیم،خلاصه بستگی داره کجاش رو واسه ما bold کنن.(همون کار رسانه ای که مخالفین ما خوب بلدن و شبکه های داخلی اصلا بلد نیست،همون حرف دوستمون که با پست بعدی خرابش کرد)
ما کلا اصل رو فدای فرع میکنیم
ما توحید رو نفهمیدیم،به معاد اعتقاد نداریم،به نبوت ایمان نداریم،اون وقت از بین این همه بحث فقط اون حکم صیغه موقت رو می بینیمSmileینی دقیقا اون چیزی که ته تهش با رعایت عدالت مباحه!
دوست گرامی کسی نگفت اون مهتمرین حکم اسلام است
بلکه یکی از مهمترین حکم ها در احکام اجتماعی در شاخه خانواده میباشد که خانواده از منظر قران یکی از مهمترین مسائل جامعه میباشد که از قضای روزگار خدا ماهیت جدا برای اون جامعه در نظر گرفته چون انسانی به نهایت سعادت در زندگی دنیوی و اخروی ایش میرسه که در جامعه سالم زندگی کنه و در زندگی اجتماعی اگه فلان خانواده فاسد باشه طبق اون اصول قوانین اشوب و باتر فلای افکت ،بقیه رو هم به صورت مستقیم یا غیر مستیم اثر گذار ه.
الان کسی در مورد صیغه بحث نکرد،اون با 4 تا زن گرفتن حکمش متفاوته
من نمیدونم چرا در مبحثی بحث میکنی که هم من میدونم هم شما
هیچ کس نگفت اصل رو ول کنیم بریم سرغ فرع
اما از تبعات فبولی همون اصل اینه که احکام خدا رو همونطور که خودش گفته نه اونطور که ما دوست داریم اطاعت کنیم
در واقع اطاعت از لایه های زیرین توحید میباشد
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع