۱۳/آبان/۹۲, ۱۵:۳۳
من شمای مثالی رو عرض کردم .
به هر حال نمیدونم تا چه حد مطالعه دارید ولی در مورد مشروب و احکام اسلام تحقیق های فراوانی شده است .
اتفاقا کتب کاملا غربی در ضرر های شراب و نوشیدن الکل موجوده که بعضیش ترجمه شده
حتی بسیاری از حقوق دان های غربی الان نظرشون اینه که این مطلب کلا برداشته بشه و مشروب ممنوع بشه .
به جای جواب های درست و همفکری یک قسمت از نوشتار رو گرفتید و روش مانور دادید . دیدید من درست میگفتم .
شما فقط مطلبی رو به صورت انتقادی مینویسید . دیگه کاری ندارید که تحلیلش چی میشه و سریع میگید منظور من این نبود و شما به من انگ زدید و فلان و بحثی در کاره نه اصول منطقی . نظری دارید و میخواهید به هر وسیله تحمیل کنید . هیچ نقدی رو هم اهمیت نمیدید .
هر کسی نظر من رو نسبت به نظر خدا بلاتر بدونه تفکرش غیر توحیدیه .
این که خدا رو دوست داشته باشیم و بگیم خدایی هست . خوبه . ولی مهم بندگیه
در مورد ارث . مرد مسءول تشکیل خانواده کسب و کار تهیه مسکن هست . وقتی زن تکلیفی نداره . حق کمتری هم داره و مرد زندگیش ارثش رو میاره در خانه ...
جهزیه و ... هم باز به زن میرسه . مهریه هم داره
بنابرین همه رو کنار هم میزاریم میبینیم احکام اسلام ۱۰۰٪ درسته
به هر حال نمیدونم تا چه حد مطالعه دارید ولی در مورد مشروب و احکام اسلام تحقیق های فراوانی شده است .
اتفاقا کتب کاملا غربی در ضرر های شراب و نوشیدن الکل موجوده که بعضیش ترجمه شده
حتی بسیاری از حقوق دان های غربی الان نظرشون اینه که این مطلب کلا برداشته بشه و مشروب ممنوع بشه .
به جای جواب های درست و همفکری یک قسمت از نوشتار رو گرفتید و روش مانور دادید . دیدید من درست میگفتم .
شما فقط مطلبی رو به صورت انتقادی مینویسید . دیگه کاری ندارید که تحلیلش چی میشه و سریع میگید منظور من این نبود و شما به من انگ زدید و فلان و بحثی در کاره نه اصول منطقی . نظری دارید و میخواهید به هر وسیله تحمیل کنید . هیچ نقدی رو هم اهمیت نمیدید .
هر کسی نظر من رو نسبت به نظر خدا بلاتر بدونه تفکرش غیر توحیدیه .
این که خدا رو دوست داشته باشیم و بگیم خدایی هست . خوبه . ولی مهم بندگیه
در مورد ارث . مرد مسءول تشکیل خانواده کسب و کار تهیه مسکن هست . وقتی زن تکلیفی نداره . حق کمتری هم داره و مرد زندگیش ارثش رو میاره در خانه ...
جهزیه و ... هم باز به زن میرسه . مهریه هم داره
بنابرین همه رو کنار هم میزاریم میبینیم احکام اسلام ۱۰۰٪ درسته
نقل قول: اساسی ترین بحث اینه که ایا شما اصالت و حق رو میدید به امیال خودتون افکار خودتون نظر خودتون منیت خودتون یا خداوند