خوب اتفاقی شنیدم هفته ی امر به معروف و نهی از منکره .
اما چیز هایی که نشون میداد باز حجاب و پوشش بود .
دوستان واقعا نمیشه کمی این مساله رو مدرن کرد ؟. مثلا اشغال هایی که مردم تو روز های محرم مبریزن زمین .شمع هایی که روشن میکنن و بیچاره ماموران شهرداری تا صبح باید تمیز کنن .
من هیچ وقت یادم نمیره به یکی از این برادرن مسجد گفتم اعلام کنه آشغالی شهرداری گذاشته سر خیابون دستشون نگه دارن
20 قدم بیشتر راه نیست . گفت چه شیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . هر کی بره بندازه دیگه ( چه عصبانی)
متاسفانه شیکن این کارا .
خوب این ماه نزدیکه و من قصد دارم این کار شیک رو انجام بدم . ستاد امر به معروف هم بره باز همون داستان تکراری رو داشته باشه.

تا وقتی مسئله ی حجاب حل نشده نمیشه بی خیالش شد !
باید در همه چیز امر به معروف و نهی از منکر کنیم نه اینکه بی خیال یک مسئله شویم چون قدیمی است و به سراغ مسئله ای دیگری برویم
امر به معروف و نهی از منکر فقط برای حجاب که نیست !فقط برای جمع کردن آشغال های روی زمین نیست
برای همه چیز است
برای حل مشکلات جدید نباید از مشکلات قدیمی فرار کرد
قبول کنید توی امر به معروف و نهی از منکر،حجاب خیلی زیادی بولد شده.یکی از معروف ترین آمرین به معروف امام حسین بود.زمانی که امام به خاطر این مسئله قیام کرد،هدفش حجاب خانم ها بود؟
حالا که توی این ماه عزیز هستیم،یادمون نره اهداف امام رو.مردم رو به قرآن خوندن،نماز خوندن،دعا کردن،شاد بودن و شاد زندگی کردن (والا

) دعوت کنیم.به خدا اینام امر به معروف محسوب میشن.
در کنار اینها خواهرهای بی حجاب رو هم مورد عنایت قرار بدید،ولی به موارد دیگه ای هم توجه بشه خواهشا

یا حق
امر به معروف و نهی از منکر : هر کسی از ظن خود شد یار من !
با اندکی زمان شناسی و شناخت معضلات جامعه و داشتن درد دین ، متوجه میشیم که جامعه در حال حاضر نیازمند چه چیزی هست .
اگر یک مصدوم را در نظر بگیرید فرضا کسی که شکستگی پا داره را نمیان نفس مصنوعی بدن یا پای کسی که سرما خورده را گچ نمیگیرن !
البته خود خدا هم گفته که انا له لحافظون ( یعنی ((دین اسلام)) حفظ خواهد شد ) ولی خوبه که توفیقی هم نصیب ما بشه . حالا عزیزی آلودگی ظاهر جامعه براش مهمه (بحث زباله ) و دوستی آلودگی ظاهر افراد جامعه (حجاب و عفاف ) . نیت ها همه خیره
التماس دعا
(۲۷/آبان/۹۲ ۲۳:۲۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]قبول کنید توی امر به معروف و نهی از منکر،حجاب خیلی زیادی بولد شده.یکی از معروف ترین آمرین به معروف امام حسین بود.زمانی که امام به خاطر این مسئله قیام کرد،هدفش حجاب خانم ها بود؟
حالا که توی این ماه عزیز هستیم،یادمون نره اهداف امام رو.مردم رو به قرآن خوندن،نماز خوندن،دعا کردن،[i]شاد بودن و شاد زندگی کردن[/b] (والا
) دعوت کنیم.به خدا اینام امر به معروف محسوب میشن.
در کنار اینها خواهرهای بی حجاب رو هم مورد عنایت قرار بدید،ولی به موارد دیگه ای هم توجه بشه خواهشا
یا حق
عجب مغلطه بزرگی!
بنی امیه در فحشا از حکومت های معروف هستند
از طرفی اهل بیت در عفت و حیا
چون 100 آید 24 هم پیش ماست!
اون شاد بودن رو هم خواهشا اینطور نگید
این فانتزی کردن بحث ها اصلا بحث جدیدی نیست
حجاب خیلی مهمه
خیلی مهمه
(۲۷/آبان/۹۲ ۲۳:۴۴)تلمیخا نوشته است: [ -> ]عجب مغلطه بزرگی!
بنی امیه در فحشا از حکومت های معروف هستند
از طرفی اهل بیت در عفت و حیا
چون 100 آید 24 هم پیش ماست!
اون شاد بودن رو هم خواهشا اینطور نگید
این فانتزی کردن بحث ها اصلا بحث جدیدی نیست
حجاب خیلی مهمه
خیلی مهمه
مغلطه؟منظورتون مغالطه ست دیگه؟بر وزن مفاعله!
حرف من اینه که متاسفانه امروز اونقدر روی حجاب تاکید شده که مباحث دیگه از یاد رفته.اگه بحث حجاب توی قرآن سه بار اومده،نماز خوندن دویست بار اومده!صدقه دادن صد بار اومده،رفتار انسان دوستانه پنجاه بار اومده!
درباره امام حسین هم یه ابهامی رو رفع کنم.من نگفتم که امام حسین مخالف حجاب بود.حرف من دقیقا این بود که در دوره امام حجاب کاملا رعایت میشد.اصلا حجاب توی جامعه اسلامی جا افتاده بود و یه قبح خاصی داشت.اما امام باز هم برای «امر به معروف و نهی از منکر» قیام کردند.
شما تا حالا هیچ جایی خوندی که امام حسین به یه خانومی بگه لطفا حجابتون رو رعایت کنید؟!!
در ضمن شاد بودن رو هم هر طوری که برداشت کنید مستحبه.جز شادی های کاذبی که شادی نیستند.
صد البته که حجاب مهمه،ولی هیچ فکر کردید که چرا جوامعی که هیچ اعتقادی به حجاب ندارند،این قدر پیشرفته تر از ما هستند؟چون امر به معروف میکنند.دستور به سعی و تلاش،دستور به انسان دوستی،دستور به یادگیری علوم و فنون.چون نهی از منکر میکنند!نهی از ترور،نهی از تن پروری،نهی از دروغ!
حالا به نظر شما جامعه ما با این وضع یه حسین نمیخواد که به خاطر امر به معروف قیام کنه؟
نقل قول:حرف من اینه که متاسفانه امروز اونقدر روی حجاب تاکید شده که مباحث دیگه از یاد رفته.اگه بحث حجاب توی قرآن سه بار اومده،نماز خوندن دویست بار اومده!صدقه دادن صد بار اومده،رفتار انسان دوستانه پنجاه بار اومده!
مگه به تعداده؟!!!!
هر منکری بسته به نوع کنش اجتماعیش سنجیده میشه .
قصاص هم ۲ ۳ مرتبه اومده ! ما جرم و گناه بزرگیه . مجازاتشم بزرگ .
اما نماز نخوندن رو کسی جرم نمیدونه!
دوستان سر یه چیز کاملا ساده چرا اینقدر بحث میکنید؟مشکل از نویسنده ی تاپیکه که به اندازه کافی روی این موضوع فکر نکرده