بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و جعلنا من خیراعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
ان شاء الله110صلوات با عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
بحق حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)
صلوات می فرستیم ولی نه برای گره گشایی از کار حضرتی که انتظار داریم گره از مشکلات مردم جهان بگشاید.این چه جور حضرتی است که تو مشکلات گیر کرده و ما باید برای گره گشایی صلوات بفرستیم.لطفا دوستان تاپیک من درآوردی نزنند و شان حضرت رو پایین نیارن.مثلا این موضوع رو از سر دلسوزی زدین یا ناخواسته باعث میشین چهره و ابهت حضرت شکسته بشه.دشمن از شنیدن نام مهدی صاحب زمان به لرزه در میاد و نقطه به نقطه دنیا رو داره میگرده ببینه این مهدی عج کیه که ما ازش صحبت می کنیم.یکی بیاد و این عنوان موضوع رو ببینه دیگه واویلا.
ماشاالله همه هم راوی حدیث شدن و این روزا جاعل حدیث و احادیث جعلی فراوان یافت میشه.این دوست شما تفسیر حدیث می کنن که می فرمایند هر کدوم از ما شیعیان یک گره هستیم.در ضمن مگه مهدی عج برای نجات کل بشریت نمیاد پس چرا باند بازی کنیم و شیعه رو وسط بکشیم.مهدی مال همه است نه فقط مال مذهب خاصی.اونقدر دارین افراطی سخن می گین و عمل می کنین که دیگه شیعه شده مثل یه فرقه و از مذهب چیزی براش باقی نمونده.
(۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۶)seyed نوشته است: [ -> ]صلوات می فرستیم ولی نه برای گره گشایی از کار حضرتی که انتظار داریم گره از مشکلات مردم جهان بگشاید.این چه جور حضرتی است که تو مشکلات گیر کرده و ما باید برای گره گشایی صلوات بفرستیم.
عوامل حزن و اندوه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
(۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۶)seyed نوشته است: [ -> ]انتظار داریم گره از مشکلات مردم جهان بگشاید.
برادر شما با این حرف شاءن حضرت رو در حد آجیل مشکل گشا!!! پایین می آورید

بنده قصد جسارت خدمت شما رو ندارم اما این اشتباهی هست که خیلی از ما دچار اون هستیم
تا قبل از اینکه تاپیکی که در ادامه میاد رو ندیده بودم بنده هم همچین تصور غلطی از ظهور داشتم که به لطف و یاری خداوند متعال و دانش دوستان از این اشتباه در آمدم
در همین رابطه تاپیک خیلی مهمی هست که مورد بی مهری قرار گرفته
یک سوال بنیادی! بزرگترین ظلم در عالم چیست که حضرت....
و اگر حوصله داشتید تاپیک زیر هم مفید هست
چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ...؟!! (مکیال المکارم)
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و جعلنا من خیراعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
ان شاء الله110صلوات با عجل فرجهم
ان شاالله امروز که روز جمعه 313 صلوات با عجل فرجهم .
شاید این جمعه بیاید شاید.اللهم عجل لولیک الفرج .یاعلی .
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
بحق حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج