بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا پروردگارا به این نوشتار برکت عنایت فرما و آن را مایه ی خیر دنیا و آخرتم قرار ده
تقدیم به دوستان و همسنگرانم ای منتظران یوسف زهرا
امام صادق علیه السلام:
کس که
از طرق نامشروع ثروتی فراهم آورد،
خدا از راه های مختلف از او می ستاند.
امام باقر علیه السلام:
کسی نیست جز آنکه خداوند متعال روزی وی را مقدر داسته که میتواند هم از راه حلال بدان دست یابد و هم از راه حرام و اگر از راه حرام اقدام کند خداوند او را از روزی حلال محروم میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو حکایت بسیار پند آموز در تأیید همین مطلب:
صفوان بن اميه نقل كرده كه گفت ما خدمت پيغمبر صلّى اللَّه عليه و آله بوديم كه عمرو بن مره (خواننده و نوازنده) وارد شد عرض كرد:
يا رسول اللَّه، خداوند مرا بدبخت كرده چون هر چه فكر ميكنم مىبينم رزق و روزى من از راه دف و نوازندگى تامين میشود
تقاضا دارم بمن اجازه دهيد اين شغل را بمقدار تامين هزينه زندگى داشته باشم
حضرت فرمود:
نه من هرگز اجازه نميدهم
احترام و ارزشى هم از نظر من ندارى
دروغ ميگوئى اى دشمن خدا
رزق پاك و پاكيزهاى خدا براى تو مقرر ساخته
تو خود راه نامشروعى را كه خدا بر تو حرام كرده بجاى رزق حلال انتخاب ميكنى
چرا رزق حرام؟
قنبر غلام مولا علی میگوید: روزی مولایم علی، با دزدی روبه رو شد که قصد سرقت اموال آن حضرت را داشت. دزدی از اموال امیر المومنین!
من هم ندیده بودم
تا روزی که بر در مسجد کوفه قاطر حضرت را بدون افسار و نگهبان دیدم در حالی که امیرالمومنین در مسجد مشغول نماز بود.
کنار قاطر ایستادم و مواظب آن بودم تا حضرت بیرون آمد و هنگامی که قاطر را بدون افسار و نگهبان دید با تعجب فرمود: سبحان الله!
من دو درهم آماده کرده بودم تا به او هدیه بدهم.
مولایم هنگام ورود به مسجد، قاطر را به مردی سپرده بود تا در ازای مواظبت از آن مبلغی به وی بدهد،
اما او برای اینکه سود بیشتری ببرد افسار را از دهان حیوان گشوده و سرقت کرده بود.
آنگاه امیر مومنان دو درهمی که برای آن شخص آماده کرده بود به من داد تا به بازار بروم و افساری بخرم. در بازار مردی را دیدم که افساری در دست دارد و آن را به دو درهم می فروشد.
آن را خریدم و نزد حضرت بازگشتم.
امیرالمومنین افسار را نگریست و دانست که همان افسار به سرقت رفته است! لذا به افرادی که حاضر بودند فرمود:
هرگز به حرام نزدیک نشوید و مال مردم را غصب نکنید که رزق آن روزتان را که برایتان مقدر شده حرام میکنید.
هر کس که قادر باشد اموال شخص دیگری را از راه حرام از او بگیرد و این کار را نکند، خداوند به همان اندازه روزی حلال نصیب وی خواهد نمود.
رسول اکرم صلوات الله علیه:
کسی که دوست دارد دعا و درخواستش به هدف اجابت برسد،
باید خوراک و کسب خود را از حرام پاک سازد و نگذارد لقمه ای حرام از گلویش فرو رود.
إن شاالله ادامه دارد...
رفقا اگه ممکنه برای پدرو مادر حقیر دعایی بفرمایید
سلامتی و تعجیل در فرج یوسف زهرا صلواتی هدیه بفرمایید
...........................
یه خاطره ی جالبم از یکی از رفقام براتون بگم
به مورد 5 نگاه کنید:
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۵۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]5-مانع چشیدن لذت مناجات و توفیق نماز شب است (از توصیه های موکد عرفا به کسانی که از نماز شب و لذت عبادت و حلاوت مناجات محرومند دقت کردن در تحصیل روزی حلال است)
میگفت: من یه مقدار پول توی بانک داشتم و سودش رو میگرفتم
البته از نظر مرجع تقلیدم مشکلی نداشت
اما هر چی بالا پایین کردم دیدم بینی و بین الله اگه حرام نباشه قطعاً شبه ناک هست شدیداً
خلاصه پول رو از بانک خارج کردم و از اون موقع دوباره توفیق نماز شب پیدا کردم
برای خود من بسیار جالب بود گفتم به شما هم بگم