۱۸/آبان/۹۲, ۲۳:۰۷
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِالْمُؤْمِنين ، وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسٰاءِ الْعٰالَمينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِەِ ، وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلاٰمُ اللهِ اَبَداً مٰا بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ ....
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِالْمُؤْمِنين ، وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسٰاءِ الْعٰالَمينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِەِ ، وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلاٰمُ اللهِ اَبَداً مٰا بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ ....
در این مجال قصد داریم که احادیثی که در کورد ثواب زیارت قبر امام حسین علیه اسلام مطرح هست رو با هم مرور کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
«عن الحسین بن محمد القمی عن أبی الحسن الرضا ع قال من زار قبر الحسین ع بشط الفرات کان کمن زار الله فوق عرشه
حسین بن محمد قمى از امام رضا علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس قبر ابى عبد الله علیه السلام را در کنار فرات زیارت کند، گوئى خدا را بر فراز عرش زیارت کرده است».
«عن عیینة بیاع القصب عن أبی عبد الله ع قال من أتى الحسین ع عارفا بحقه کتب الله تعالى له فی أعلى علیین؛
عیینه از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس به زیارت حسین علیه السلام برود در حالى که مقام و منزلت وى را بشناسد، خداوند او را در اعلى علیین (بهشت) جاى دهد».
[/b]
[/b]
«عن ابن مسکان عن أبی عبد الله ع قال من أتى قبر الحسین ع عارفا بحقه کتب فی علیین
ابن مسکان از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: هر کس به زیارت حسین علیه السلام برود در حالى که از مقام و منزلت او آگاه باشد (او را امام مفترض الطاعة بداند و خود نیز از پیروان او باشد) نام او در علیین ثبت مى شود».
«عن قائد الخیاط عن أبی الحسن الماضی ع قال من زار قبر الحسین بن علی ع عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر
قائد خیاط از حضرت امام موسى کاظم علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس قبر حسین بن على علیه السلام را زیارت کند، در حالى که از مقام و منزلت او آگاه است، خداوند گناهانى را که تا آن زمان مرتکب شده است، مى آمرزد».
«عن هارون بن خارجة قال قلت لأبی عبد الله ع إنهم یرون أن من زار قبر الحسین ع کانت له حجة و عمرة قال من زار و الله عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
هارون بن خارجه نقل کرده است که به امام صادق علیه السلام عرض کردم: روایت مى کنند که هر کس قبر امام حسین علیه السلام را زیارت کند، (ثواب) یک حج و یک عمره براى او محسوب مى شود، حضرت فرمود: به خدا سوگند هر کس که از روى معرفت او را زیارت کند، خداوند گناهان وى را از اول تا به آخر مى بخشد».
«عن الحسن بن محمد القمی قال قال أبو الحسن موسى بن جعفر ع أدنى ما یثاب به زائر أبی عبد الله ع بشط الفرات إذا عرف حقه و حرمته و ولایته أن یغفر له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
حسین بن محمد قمى از حضرت موسى بن جعفر علیه السلام روایت کرده است که فرمود: کمترین ثوابى که شامل زائر ابا عبد الله علیه السلام- در کنار شط فرات- مى شود این است که گناهان او از اول تا آخر آمرزیده مى گردد به شرط آنکه حق و حرمت و ولایت آن حضرت را بشناسد».
«عن ابن مسکان عن أبی عبد الله ع قال من أتى قبر أبی عبد الله ع عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
«عن ابن مسکان عن أبی عبد الله ع قال من أتى قبر أبی عبد الله ع عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
ابن مسکان از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: هر کس به زیارت قبر ابا عبد الله علیه السلام برود در حالى که از مقام و منزلت او شناخت داشته باشد، خداوند همه گناهان او را مى آمرزد».
«عن أحمد بن أبی نصر قال سأل بعض أصحابنا أبا الحسن الرضا ع عمن أتى قبر الحسین ع قال تعادل حجة و عمرة؛
«عن أحمد بن أبی نصر قال سأل بعض أصحابنا أبا الحسن الرضا ع عمن أتى قبر الحسین ع قال تعادل حجة و عمرة؛
احمد بن محمد بن ابى نصر نقل کرده است که مردى از شیعیان از امام رضا علیه السلام پرسید: چه ثوابى دارد شخصى که به زیارت قبر حسین علیه السلام برود؟ آن حضرت فرمود: (ثواب او) برابر با یک عمره است».
«عن أبی سعید المدائنی قال دخلت على أبی عبد الله ع فقلت له جعلت فداک آتی قبر الحسین ع قال نعم یا أبا سعید ائت قبر ابن رسول الله ص أطیب الطیبین و أطهر الطاهرین و أبر الأبرار فإذا زرته کتب الله لک اثنتین و عشرین عمرة
ابو سعید مدائنى نقل مى کند که: به محضر امام صادق علیه السلام شرفیاب شدم و عرض کردم: فدایت گردم! آیا به زیارت قبر حسین علیه السلام بروم؟ فرمود: آرى به زیارت قبر پسر رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم برو، آن که نیکوترین نیکان و پاکیزه ترین پاکیزگان و نیکوکارترین نیکوکاران است، پس هر گاه به زیارتش رفتى خداوند در نامه اعمال تو (ثواب) بیست و دو عمره ثبت مى فرماید».
«عن ابن سنان قال سمعت الرضا ع یقول زیارة قبر الحسین ع تعدل عمرة مبرورة مقبولة؛
محمد بن سنان نقل مى کند که از حضرت امام رضا علیه السلام شنیدم که فرمود: (ثواب) زیارت قبر حسین علیه السلام برابر با (ثواب) یک عمره مقبوله و صحیح مى باشد»
ادامه دارد تا ظهر عاشورا
منابع:
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال ص 82 و 99
پاداش نیکىها و کیفر گناهان ص 223 و 259
پاداش نیکىها و کیفر گناهان ص 223 و 259
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم![[تصویر: 1376166937399852_large.jpg]](http://razesorkh.com/i/attachments/1/1376166937399852_large.jpg)
![[تصویر: t2612_13022791771.gif]](http://2.limoshirin.com/public_html/post/2013/05/t2612_13022791771.gif)
![[تصویر: r26516_1379084475784023_large.jpg]](http://www.plusup.ir/uploads/r26516_1379084475784023_large.jpg)